Bakgård trädgård 201524 maj
Se Steg
Relaterade Ämnen

Bakgård keramik - en howto i 10 lektioner (uppdatering 1)

Till sex veckor sedan visste jag verkligen ingenting om keramik. Ingen speciell händelse, faktiskt - jag också visste ingenting om raketforskning, isländska ost och hallucinogena grodor. Men, som en geolog jag har alltid varit intresserad av den spec...

Årsdagen Camping (i vår bakgård)

Det började med min fru vill ha en liten bakgård tillflyktsort på vår bröllopsdag. En idé, en liten doodle på närmaste bit av vad jag kunde hitta, och lite ambition.Steg 1: Det stora jobbet! En vision och en väl anlagd plan... Min fru frågade om vi k...

MicroGrid! Bakgård pneumatiska grid projektet

Pneumatiska grid projektet är ett försök att överföra och använda energi från små opålitliga intermittent förnybara energikällor med lågt tryck luft i slangen för att överföra energi i stället för el i trådarna. Det är nu fungerar men det är fortfara...

DIY bakgård eldgrop

För alla hjärtans dag beslutat 2015 jag att bygga min fru en eldgrop för bakgård. Jag började med en gammal tvättmaskin och en återvunnen sängram. Min kusin Vince ringde mig och frågade mig om jag ville skrota bricka för en av hans grannar, så jag to...

Bakgård växthusgaser från regenererats windows

bakgård gröna huset har varit ett bra komplement till vårt sätt att trädgårdsarbete, det är ett bra ställe för oss att lagra våra krukväxter från runt poolen på vintern och ett bra ställe att starta växter före växtsäsongen. Jag skapade den ursprungl...

Sable 2015 CNC + Arduino + GRBL = LunchBox CNC

Detta är min 2: a Instructable och min 2nd Arduino powered CNC, den här gången jag upp svårighetsgraden genom att besluta att göra en själv innehöll CNC enhet av design min egen elektronik kapslingar och placeringar.Stegen i detta Instructable är mer...

Bakgård BBQ Biochar

din vacker och välskött gräsmatta kan vara en av de bästa kol kvarstad enheterna existerar. Gräsmatta gräs, fångar på grund av sitt överflöd, mer ambient CO2 än eventuella befintliga eller föreslagna tekniken. Växterna i hem landskapsarkitektur är vä...

Apocalypse trädgård/bakgård försköning

vi ville försöka bli mer självförsörjande (du vet, om det finns en apokalyps!), så vi förvandlas vår bakgård till en trädgård, vi köpte flera fruktträd till att börja med byggt två fyrkantiga planteringskärl lådor, tre rektangel lådor med en grön gar...

Bakgård Ebb och flöde Hydroponics

detta instructable ger Detaljer om hur man bygger en ebb och flöde (eller översvämning och avlopp) hydrokultur system för ett anständigt pris! Det kostar mig mindre än 100 USD. En ebb och flod hydrokultur system fungerar enligt följande.Växter som öv...

På bakgården

detta är mitt försök till en liten bakgård trädgård startade tidigt maj 2014. Jag har gröna bönor majs & några tomater som jag startade från frön.Steg 1: accenter jag lagt två Shepard krokar för att använda hängande korgar för jordgubbar. Jag gjorde...

På bakgården lådor - på de billiga!

Min familj bestämde sig för att skapa några bakgård, ovan jord, trädgård lådor eftersom jorden där vi bor är stenhårda och inte lätthanterlig. Vi ville hålla kostnader på detta projektet låg så vi valde material och därmed.Det finns många sätt att gö...

Miniatyr på bakgården

Vad sägs om barnen när de är på bakgården. Här är en miniatyr trädgård att hålla deras feer kommer!!!Detta är ett fullfjädrat levande mini trädgård (18 "X 11" inches) med riktiga växter.Leveranser jag använt (men jag har gett leverans alternativ...

Bakgård hallon

Hallon är ett bra komplement till bakgård trädgårdsskötsel. De är lätt att odla och vårda dem förenklas när det är en spaljé system innehåller vinrankorna. När vi flyttade raden av hallon i våras, beslutat vi att erbjuda T-bar spaljé system för att h...

Bygga en bakgård labyrint

min mamma har velat bygga en labyrint i vår bakgård under lång tid. Hon gick först i en labyrint många år sedan i en park och verkligen njöt av erfarenhet. Från den stunden var särskilt processen att gå en labyrint något som hon hade alltid velat åte...

Jul 2015 snögubbe

Detta är en snögubbe prydnad för din julgran memorera jul 2015. Det är att vara laser utskrift för att göras av fjärdedel tum plywood....

Dodecahedron 2015 kalender

En kul DIY 2015 kalender du kan hålla i händerna istället för att vända sidorna – en 3D dodecahedron kalender gjord bara 2 bitar av papper!Detta skulle vara kul att använda som julgransprydnader också, och låt dina gäster hjälpa sig själva till en mi...

Bakgård bin i burbs

Vad behöver du veta när man tänker på att hålla bin i din bakgård?Detta är en grundläggande översikt över saker att tänka på.-Tänk på det-Lär dig mer om det-Besluta-Investera i utrustning-Installera bin-Vårda bin-Skörd honung-Läs mer!Steg 1: Tänk på...

Vindskydd hönshuset - bygga lutande tak bakgård höna Coop

HejJag byggde en vindskydd hönshuset intill ma skjul.Det är en bra idé för urban bakgård byggnad.Du behöver bara bygga tre väggar och ett lutande tak på hönsgården.Det är en billigaste sättet att bygga en höna coop.Läs mer: ►1: lutande tak trä Kyckli...

Halloween inbjuder 2015

Denna inbjudan till Halloween för 2015 är baserad på idén om en "Airfix" eller modell kit ram för att bygga din egen Frankestein. Detta var bara för effekt men du helt kunde göra denna fix som byggsats.Maskiner - Catrin Laser med UCP programvara...