Banana Cream fyllda jordgubbardetta är en mycket snabb och enkel dessert plockmat. De är också stora en efter middagen behandla och de ser elegant så de är också perfekt för en fest!

Mina barn älskar äta jordgubbar ensam men ibland jag saker dem med banan grädde ost för ett extra leende!

Se Steg
Relaterade Ämnen

Strawberry Banana Cream Pie

en stund tillbaka jag var på en roadtrip med min familj, och efter en hel dag att köra var jag ganska hungrig. Till slut stannade vi vid en lanthandel som hade en restaurang. Sug efter vissa banana cream pie gick jag till se om de hade någon, vilket...

Banana Cream Pie med valnöt Pecan skorpa

min moster Linda gör två saker som man på allvar kan hemsöka om. Ost boll och Banana Cream Pie. De är båda syndigt läckra (men ost bollen är en annan dag). Jag ändrade hennes paj fyllning, mutter skorpan är dock inte att vara bråkade med!Steg 1: Gör...

Banana Cream Pie

Nyligen var jag inbjuden att äta middag med några nya vänner och när jag erbjöd sig att få något de begärde banana cream pie. Jag gick, då jag fick panik eftersom jag aldrig hade gjort banana cream pie och aktivt ogillar det. Jag ville verkligen impo...

Choklad Banana Cream Pie med Acorn mjöl skorpa

Homestead barnen ville göra ett matlagning projekt så de gjorde chokladBanana Cream Pie med Acorn mjöl skorpa. De kokta detta i våra utekök, baka det i vår grill / ugn och det var DELICIOUS!Choklad Banana Cream Pie...

Choklad fyllda jordgubbar

jag är allt om icke konventionen så jag tänkte på hur man sätter en twist på den klassiska choklad täckt jordgubben.Jag tänkte byta ingredienser och göra strawberry täckt choklad.Väl efter några experiment slutade jag att skapa choklad fyllda jordgub...

Enheten cirkel Banana Cream Pie

Banana cream pie med pajskalet överdragen med mörk choklad, vanilj konditorivaror grädde och bananer. Enhetscirkeln är gjord med gosedjur och tal skrivna med smält choklad på banan skivor.Denna paj har en enhetscirkeln på den, så att du vet exakt hur...

Fantastiska Strawberry Banana Cream Pie

Hej Instructables användare! Jag har tidigare gjort en tutorial på hur man gör denna paj, men jag har beslutat att göra en ny med hjälp av den feedback jag fått om den första som jag gjorde. Denna paj är bortom läckra och det tog lång tid att perfekt...

Banana Cream Pie Cupcakes

Steg 1: ingredienser CupCake:1 dl Graham kracker smulor1/2 koppar allrengöringsmedel mjöl1 tsk bakpulver1 tsk bakpulver1/4 tsk salt8 uns saltat smör1 dl socker2 ägg1 tsk vaniljextrakt1 1/4 dl yoghurt (vanlig eller vanilj)Fyllning:Låda med banan puddi...

Banana Cream Jar pajer

vi älskar banan grädde paj här (förutom min banan hata mitt sis). Men hittills hade jag alltid gjort banan grädde paj med en från scratch skorpa och vanilj pudding med bananer tillsats. Sedan förra året läste jag tro Durand boka Bakeless sötsaker (en...

Banana Cream Pie med smält choklad

Enkla att göra, mycket öm, och uppenbarligen krämig ;-)Steg 1: skorpa Denna paj är väldigt förlåtande, kan du använda något recept av skorpan av din favorit, ister base, vinäger base, farinsocker base, etc.För denna gången använder jag olja bas skorp...

Mocha vispad grädde fyllda jordgubbar

slät krämig choklad espresso vispad grädde, förs in i saftigt mogna jordgubbar... ren dekadens! Klicka här för mer roliga recept och behandla idéer!Ingredienser1 tub fryst vispad tinade toppning,2-4 msk osötad kakao pulver1 msk espresso pulver1/2 tsk...

Oemotståndlig Banana Cream Pie

få dina smaklökar kommer med riktigt mumsig banan paj recept. Med ett kex bas täckt med ett lager av banan och toppad med en kokosnöt vaniljsås, det är ett perfekt slut någon måltid och det är busenkelt att göra! Fantastiska är, att om inte du dekore...

Mini pajer med Cream Cheese, jordgubbar & Kiwi

jag gjorde detta recept upp när jag gick. Det fanns några jordgubbar i kylen och jag var inte säker på hur man använder dem. Jag hittade några fler ingredienser som jag trodde skulle gå bra tillsammans och började blanda dem.Pajskalet:1/2 pinne av sm...

Choklad bananer och jordgubbar

saker du behöver:1. jordgubbar2. bananer3. choklad4. en stor pott5. en liten kruka6. Popsicle pinnarSteg 1: Skära frukt 1. skär bananerna i hälften2. sätt popsicle platt slut bananer3. rensa jordgubbar och avskurna topparSteg 2: Smältande choklad 1....

Split-Banana överraskning Pie

här är en lockande dessert som serveras i en liten "överraskning" paket!Förbered dig att glömma bort nästan allt du trodde du visste om bananer... och banan peels. ;-)Varje smarriga singel-servering "skal" har en cookie skorpa lastat m...

Baby banan grädde pajer!

Bananer, söt krämig pudding, flagnande skorpa och skarpa maräng - banana cream pie kan ta lite längre tid än andra pajer, men det är verkligen läcker!Om du föredrar, kan du lämna maränger off och topp varje paj med lite vispad grädde.Steg 1: Du behöv...

(VEGAN) BANANA SPLIT CUPCAKES!!! Två sätt!

jag är säker på att dessa har gjorts tidigare, men såvitt jag vet, jag skapade dessa cupcakes själv och OH EM GEE är de läckra! Jag tror att variation en var min favorit, men de båda rock! Naturligtvis kommer jag länka till de ursprungliga recept som...

Choklad doppade Cheesecake jordgubbar

hur man gör läckra chocolated doppade cheesecake fylld jordgubbar.Steg 1: Ingredienser och redskap Behöver du följande ingredienser:-2 pints jordgubbar-1/2 påse Wiltons mörk kakao Candy Melts-8 uns mjukost-1 msk florsocker socker-1 msk mjölk-2 Graham...

Strawberry banana smoothie spenat

Detta är en läckra uppfriskande på köra frukost med allt du behöver bo strömförande och fräsch!Steg 1:Ingredienser som behövs för denna smoothie:En banan4 jordgubbar1/2 kopp yoghurthandfull spenat* Om du vill ha protein behöver du granolaSteg 2:Tvätt...