Banana Cream PieNyligen var jag inbjuden att äta middag med några nya vänner och när jag erbjöd sig att få något de begärde banana cream pie. Jag gick, då jag fick panik eftersom jag aldrig hade gjort banana cream pie och aktivt ogillar det. Jag ville verkligen imponera på mina nya vänner så jag gjorde några experiment och kom med detta recept som kan göras av bagare av alla utbildningsnivåer och kommer tur även banan-grädde-paj-haters som mig själv in i troende!

För varje steg i detta recept har jag inkluderat ett lätt alternativ och ett mer komplicerat alternativ. Om du har ont om tid, kan denna paj monteras i ca 10 minuter, även om den behöver för att koppla ett par timmar före servering. Det är bra att få för parterna, alla kommer att bli imponerad!

Se Steg
Relaterade Ämnen

Banana Cream Pie med valnöt Pecan skorpa

min moster Linda gör två saker som man på allvar kan hemsöka om. Ost boll och Banana Cream Pie. De är båda syndigt läckra (men ost bollen är en annan dag). Jag ändrade hennes paj fyllning, mutter skorpan är dock inte att vara bråkade med!Steg 1: Gör...

Strawberry Banana Cream Pie

en stund tillbaka jag var på en roadtrip med min familj, och efter en hel dag att köra var jag ganska hungrig. Till slut stannade vi vid en lanthandel som hade en restaurang. Sug efter vissa banana cream pie gick jag till se om de hade någon, vilket...

Choklad Banana Cream Pie med Acorn mjöl skorpa

Homestead barnen ville göra ett matlagning projekt så de gjorde chokladBanana Cream Pie med Acorn mjöl skorpa. De kokta detta i våra utekök, baka det i vår grill / ugn och det var DELICIOUS!Choklad Banana Cream Pie...

Enheten cirkel Banana Cream Pie

Banana cream pie med pajskalet överdragen med mörk choklad, vanilj konditorivaror grädde och bananer. Enhetscirkeln är gjord med gosedjur och tal skrivna med smält choklad på banan skivor.Denna paj har en enhetscirkeln på den, så att du vet exakt hur...

Fantastiska Strawberry Banana Cream Pie

Hej Instructables användare! Jag har tidigare gjort en tutorial på hur man gör denna paj, men jag har beslutat att göra en ny med hjälp av den feedback jag fått om den första som jag gjorde. Denna paj är bortom läckra och det tog lång tid att perfekt...

Banana Cream Pie Cupcakes

Steg 1: ingredienser CupCake:1 dl Graham kracker smulor1/2 koppar allrengöringsmedel mjöl1 tsk bakpulver1 tsk bakpulver1/4 tsk salt8 uns saltat smör1 dl socker2 ägg1 tsk vaniljextrakt1 1/4 dl yoghurt (vanlig eller vanilj)Fyllning:Låda med banan puddi...

Banana Cream Pie med smält choklad

Enkla att göra, mycket öm, och uppenbarligen krämig ;-)Steg 1: skorpa Denna paj är väldigt förlåtande, kan du använda något recept av skorpan av din favorit, ister base, vinäger base, farinsocker base, etc.För denna gången använder jag olja bas skorp...

Oemotståndlig Banana Cream Pie

få dina smaklökar kommer med riktigt mumsig banan paj recept. Med ett kex bas täckt med ett lager av banan och toppad med en kokosnöt vaniljsås, det är ett perfekt slut någon måltid och det är busenkelt att göra! Fantastiska är, att om inte du dekore...

Split-Banana överraskning Pie

här är en lockande dessert som serveras i en liten "överraskning" paket!Förbered dig att glömma bort nästan allt du trodde du visste om bananer... och banan peels. ;-)Varje smarriga singel-servering "skal" har en cookie skorpa lastat m...

Ice cream pie

Ice cream pie är super lätt att montera - och bäst av allt, kan du göra det i valfri smak du gillar! Denna gång jag använder vanilj glass med blåbär och citron zest, men jag vill verkligen göra kaffe glass med nötter och choklad chips. Eller jordgubb...

Baked Alaska Ice cream Pie (3,14 lager med hallon glass!)

Jag velat alltid åka till Alaska för aurora. Men jag fick aldrig chansen för det...Men hey, åtminstone låt oss resa med våra tungor först med detta bakade Alaska Ice cream Pie så att vi kan sätta aurora på våra middagsbord!Du kan göra en super lätt v...

Banana Cream fyllda jordgubbar

detta är en mycket snabb och enkel dessert plockmat. De är också stora en efter middagen behandla och de ser elegant så de är också perfekt för en fest!Mina barn älskar äta jordgubbar ensam men ibland jag saker dem med banan grädde ost för ett extra...

Kanel rulla Crusted valnöt Cream Pie

är det frukost? Är det dessert? Jag kan inte säga, men det är gott.Denna skorpa är fantastiskt! Sedan kanel rullar skärs så tunn och pressade i paj formen skapar de en karamell som kola smak med ett segt men ändå mjuka konsistens. Och någon grädde pa...

Oreo cream pie

Denna Oreo cream pie är en fantastisk sista minuten dessert! Det är ingalunda en hälsosamma recept, men dang är det bra. Och det ser fantastiskt - som du lagt mycket arbete in i det än du gjorde.Bäst av allt? Oreo cream pie kan göras i ungefär en tim...

Persikor och Cream Pie

persikor och Cream Pie... läcker, nätt och lätt. Och nästan ingen matlagning krävs!Jag hittade receptet online år sedan (http://allrecipes.com/recipe/peaches-and-cream-pie-i/detail.aspx), och jag hade glömt bort det tills vi firade Pi-dagen på jobbet...

Strawberry Cream Pie

här är en snabb och enkelt recept på Strawberry Cream Pie... perfekt för alla tillfällen i sommar!Steg 1: Råvaror och förnödenheter Prep tid: 10 minuterChill tid: 1 timme - 3 timmarIngredienser:1 pint jordgubbar1 paket (4oz portionsstorlek) Jell-O va...

Boston Cream Pie

4 steg i att göra en Boston Cream Pie!1. yellow Cake, 2. Vispad grädde, 3. Vanilj Pudding, 4. Choklad glasyrTid: 60 minuterServerar: 6Steg 1: Gul kaka Gul tårta ingredienser:3 ägg2 1/4koppar mjöl3 teskedar bakpulver1 1/2 koppar socker1 tsk salt1 msk...

Banana Cream Jar pajer

vi älskar banan grädde paj här (förutom min banan hata mitt sis). Men hittills hade jag alltid gjort banan grädde paj med en från scratch skorpa och vanilj pudding med bananer tillsats. Sedan förra året läste jag tro Durand boka Bakeless sötsaker (en...

Banana Layered Pie

detta recept gör en 9-tums pie.Ingredienser2 1/4 dl kall mjölk1 paket (6 - tjänande storlek) Jell-o vanilj smak Instant Pudding och paj fyllning1 bakad (steg 1 kommer att behandla en obakade) 9-tums pajskalet2 medelstora bananer1/2 dl tinade COOL WHI...