Basket Net Poncho - ca 1970jag först lärde mig hur man virka 38 år sedan när jag var gravid med min son. Strax efter han föddes, jag hittade detta mönster för en öppen-weave poncho och då, jag gjorde otaliga ponchos för familj och vänner. Det ursprungliga mönstret var för en vuxen, men det var lätt för mig att ändra det för ett barn. Sedan dess har jag gjort flera generationer ponchos. Mina systrar, kusiner och deras döttrar. Min son brukade kalla dem de basket Net ponchos. Jag hade inte använt mönstret i en stund, då min chef har en dotter som viljande en poncho att bära. Jag frivilligt att göra en och resultatet är på första bilden. Barnen verkar verkligen gilla dem bara för att spela med. De är inte riktigt avsedda för väderskydd, även om de ger lite av värmen. De är mer en dekorativa objekt. Barnen säger att de känner sig som vingar. För två år sedan gjorde jag en var för mina medarbetare i en annan tandläkarens jag arbetar i. Det var mycket roligt för mig när alla bar dem vid vår årliga jul lunch (intill sista bilden). Vi fick även tandläkare på roligt (sista bilden). De kan göras på en dag, med bara ett 6 oz. nystan 4-ply garn. Ibland gör jag krage och Frans i olika färger som visas i vissa bilder, men oftast i alla en färg. Jag brukar använda bara vanlig 4-ply craft garn, men har tänkt använda en dyrare, specialitet garn. Det är enkelt och roligt.

Basket Net Poncho

(Anvisningar som ges för vuxen storlek poncho. Justeringar kan göras till storlek genom att minska längden på den inledande lös kedjan. Jämnt antal ch stygn behövs. Se till att gick kedjan är stor nog att gå över huvudet).

Material: 8 oz. Alla 4-ply garn
Storlek K virknål

CH löst 60 m. Gå med att bilda ring med SM.

RND 1: ch 1, arbeta halv-dc i varje lm, gå med i ch 1 med SM.

RND 2: Arbeta i bakre maskbågen enda, halv-St i varje st, tillsammans med sl St (60 halv-dc).

RND 3: Upprepa rnd 2, ch 4.

RND 4: Arbetar i trc, inc 10 sts på rad (70 m), gå med i ch 4.

RND 5: Använder både loopar ch 7, * hoppa över 1 trc, ch 2, trc i nästa trc, upprepa från * över raden (35 slingor).

RND 6: Glida st att centrera loop, * FM i slingan, ch 4, upprepa från * till 34: e loop, ch 2, dc i sc.

V 7: * ch 6, FM i nästa slingan, upprepa från *, avsluta sista öglan av ch3, dc i toppen av dc av rnd 6.

V 8: Upprepa rnd 7 enda inc ch till 8ch sts för varje slinga, och avslutar med en ch 4, trc i toppen av trc på raden nedan.

RND 9-19: upprepa rnd 8 (denna runda kan vara upprepade om mer längd önskas. Slut bör nå till om handleden. Frans hänger över handen.

Frans: Skära på 9" kartong. Skära på bara en sida. Med hjälp av 3 delar, rum igenom varje slinga.

mönster ca 1970

Relaterade Ämnen

Basket Net

Bli kreativ med denna Strawbees basket netto! Denna skapelse kan du hänga på din vägg eller baksidan av en dörr.Steg 1: Samla materialSamla korrekt material för detta projekt.Vad du behöver:-Sax-Strawbees-Sex strån-Sex 3: s (söt i 2: s)-23 2-Kartong-...

Sport tema trä bokstäver

Gör dessa roliga Sport tema bokstäver för dina barn!Detta är en DIY för 12"(eller vilken storlek du köper) bokstäver målade med olika sporter. Jag har förutsatt .studio3 (Silhouette Cameo fil) för nedladdning, eller du kan köpa färdiga att använda sc...

Hur till bygga en boll grop på din balkong

en hel del människor har frågat mig "Varför skulle du, som vuxen vill äga ett bollhav?" Och svaret varje gång är "på grund av denna xkcd serie." Det är något med ett bollhav som bara skriker roligt. Du kan inte sitta i ett bollhav och...

Hur man skjuter en Basktball

material som behövs: bra grep basketBasket nät som är 10 fot högSteg 1: fotarbete Plats fötterna skuldra bredd isär så att du har bra balans.Steg 2: Mer fotarbete Placera din dominerande fot något framför din andra foten.Steg 3: Hand Position Ta bask...

Svängbar Arm Vise Mount bygga

I denna artikel kommer jag att beskriva hur jag gjorde detta svängbar arm vise fäste för min verkstad. Först kan jag också försöka förklara varför jag kan göra något sådant. Eftersom många frågar varför skulle du vilja en roterande arm vise montera?...

Basket hoop

gillar basket & vill ha en hoop? Jag gjorde men jag ville inte köpa en. Jag tittade på instructables bara för att finna det inte fanns någon. Så gjorde jag detta. Det är ett ganska billigt sätt att göra en ring speciellt om du har några grejer liggan...

Basket skytte spelet

Hej där, basket entusiastVarje nyårsafton samlas vi med någon kompis på någons plats. Vi beslutade om att köpa presenter som inte skulle kosta mer än €5 och skulle lämpa sig för både män och kvinnor.Att vara "den kreativa" jag uppmanades att gör...

Fiska, dra & spela Net Bag

Paracord är ett extremt mångsidigt verktyg. Jag använda den för att göra användbara saker som denna multipurpose net/nätpåse. Du kan använda den för att fånga fisk i en ytlig ström att mata dig. Du kan skydda din mat och dig själv genom att använda d...

Måla din egen basket mål

förvandla en urtvättad, fallfärdiga basket mål till en bit värt att spela. Visar hur du målar på en Stencilerade logotyp.Steg 1: material Ratchet och tång (för att ta bort ryggstöd från inlägg)Sandpapper (för jämna ut och strippning gamla ytan)Måla s...

Hur får man rätt basket tillbehör

rätt tillbehör kan göra stor skillnad för hur väl du utför i en sport. Samma sak med basket som du kan spela på din Lokalrekreationen centrerar eller hemma med dina vänner eller grannar. Oavsett om du spelar i en turnering, en vänskapsmatch eller bar...

Hur man installerar ett hem basket System på din egen

vill du köpa din egen bakgård basket hoop till praktiken basket? Idag finns det många prisvärda och enkla att installera basket som finns tillgängliga på marknaden. Med egen basket system kan du ta ändlösa timmar av motion. När du genom med vilken ty...

Hur du kommer igång att njuta av en omgång basket

basket är en mycket konkurrenskraftiga sport spelade runt den runt. Basket spelet är en perfekt kombination av kompetens, teknik, fysisk uthållighet och teknik. Som spelet spelas både inomhus och utomhus och följer enkla enkla regler och förordningar...

Hur man köper en vägg monterad basket System

om du har en robust vägg och en plan yta att spela på, du kan enkelt köpa en väggmonterad basket system för att njuta av en omgång basket som helst. Wall mount basket system kan du bifoga en korg vid sidan av ditt hus, garage eller tak.En Wall Mounte...

1970-talet inspirerade virkade Grytlappar

innan jag hade barn, jag hade denna awesome hantverk rum där väggarna var dekorerade i vintage virka mönster, alla placerade i flytande ramar. < stor suck... >Jag önskar jag hade tagit ett foto av rummet för att minnas.Anyway, i den nu-packade-away...

Filt Poncho & nr sy vantar

Du kan göra denna filt poncho i 10 minuter... PLUS ett par nr sy vantar av en gammal tröja!Njut av :)Steg 1: Vad du behöver för nr sy vantarTröjaSaxKritaLimpistolSteg 2:Spår runt hand med krita--se till att du ger en extra tum eller så runt handen.St...

Duct Tape fiske Net

jag älskar fiske. jag älskar det. I första hand fisk för musky . Om du är en fiskare (eller fisherwoman), vet du att dessa fiskar är mycket svåra att fånga. Om du spenderar en vecka med fiske och inte har fångat något, kan du enkelt få arg, besviken...

Hur att reparera en Cast Net

om du startar att fånga din egen shad eller andra typer av bete för havskatt fiske du kommer utan tvekan ytterst hänga den på något och riva den eller skada den. När du hänga upp en gjuten net du bör vara försiktig att befria nätet för att minimera s...

Hur att butik A Cast Net

Cast nät är avgörande för att fånga threadfin och muskelmage shad att använda som havskatt bete vid fiske efter blå havskatt. Många av dessa nät kan bli mycket dyrt och oavsett pris, när du spenderar dina surt förvärvade pengar på något du vill att d...

Basket slips Tack

slantar präglade före 1983 är gjorda av mestadels koppar. Med en av dessa och några verktyg kan du göra en basket slips tack. Eller jag kan göra det för dig.Steg 1: Få ditt material jag började genom att göra en bildsökning på Google. När jag plockad...