Bean Bag för BabyJakten på sömnadsprojekt för mitt första barnbarn kom jag över den här en. Nej, tanken är inte min och inte heller finns mönster och instruktioner. Själva hemsidan är här: http://www.straight-grain.com/?p=5142 och mönster är utskrivbara.

På något sätt har jag galna färdigheter på symaskinen, så jag blev glatt överraskad över hur lätt det var att utföra. Mitt skäl för att lägga till detta Instructable är att ge några tips.

Jag gjorde den inre böna väskan från en vinyl dukar, vilket gör den vattentät för enklare rengöring. ALLA tyget köptes från secondhandbutiker, från flanell lakan till baby filtar till dukar till överblivna tyg (och vinyl duken)--allt jag kunde hitta som skulle tillåta mig att hålla sig borta från Tygaffärer, där det kan bli mycket dyrt mycket snabbt. De enda objekt som jag var tvungen att köpa var kardborreband, ett spänne, vissa smältbara gränssnitt och vissa mer tråd. Det kommer kosta mig mycket mer om du vill skicka den till Hawaii, där min dotters familj bor, än att göra den kompletta projektet.

Obs: Den andra bönor väska jag köpte jag en $2 vinyl duken men det var för tunn. Tillbringade $4 på WalMart att få en tyngre vinyl bordsduk. De dukar jag använt är klädda i filt.

Jag sydde två covers, en med rem i som visas i bilden och en annan utan rem i. Detta gör att böna väska att fortsätta att användas när Baby outgrows banden.

Jag fyllde den med polystyren pärlor (http://www.walmart.com/ip/Ace-Bayou-Bean-Bag-Refil... Påsen är enorm. Mitt förslag är att du hittar en YouTube eller Instructable att beskriva det enklaste sättet att fylla den inre väskan. Skulle inte använda instruktionerna i länken. Jag är glad att jag använde metoden röret men ändå slutade med pärlor överallt eftersom jag fick vårdslös.

Naturligtvis, när du skriver ut ett mönster för att kopiera papper, det är inte silkespapper och så det är mycket tyngre och svårare att stift till tyg. Jag har upptäckt att med Crayolas giftfritt vattenlösliga märkpennor gör det enklare och snabbare att spåra mönstret direkt på tyget. Några märken du göra försvinner sedan i tvättmaskinen. Om jag måste göra två av ett mönster, jag spåra mönster på ena sidan av tyget, pin-två bitar av tyg tillsammans och sedan klippa. Också, jag använde smältbara gränssnitt att göra remmar, området där banden ska placeras, och även i området kardborrband kommer att placeras.

Jag hoppas du har lika roligt att göra detta projekt som jag gjorde!

Relaterade Ämnen

Bomberman Bean Bag Chair

Hej Instructables :)Jag är kittycatdogto, och detta är min första instructables och tävlingen post. Jag blev inspirerad av hur beroendeframkallande Bomberman är, som ett spel. Jag hade lite looky runt och det fanns inte mycket om bomberman, infact, i...

Foamboard Desktop Bean Bag slänga

jag absolut älskar utomhus sommarspel, men sedan dess vinter i Seattle, jag ville ta en av mina favorit spel inomhus och en mer lägenhet-vänlig storlek. Jag gillar verkligen spel med högt återspelningsvärde och du kan spela med dina vänner och kära.J...

Hur man gör en GIANT bean bag av T-shirts!

Detta instructable visar dig hur man gör en giant bean bag! Det kan göras av coola gamla T-shirts som du älskar eller coola T-shirts du hitta på sparsamhet butik. Det här kommer att imponera på alla dina vänner!Kolla även denna länk för att se där ja...

Bean bag soffa / säng

jag började tänka på bygga en beanbag, men att vara prototypically sprudlande mannens man som jag är tänkte jag: "jag ska gå enorm! Varför göra en beanbag precis som alla andra? Jag ska göra den största, baddest beanbag evah! "Väl i slutet jag g...

Hur man gör en duck tape bean bag

intro: bönor väskor är roliga och har använts av barn i år och vuxna ocksåi allt från en variration fick motherboardsimlar till dodgeball till mål pratice spel ofta i livet människor inproviseIdag kommer att vi visa dig hur man gör enmen snälla ansva...

Hur göra en Bean Bag

saker du behöver:-bean bag bönor-Billigt tyg att göra inre (kalikå eller plastfolie)-dekorativa locket-dragkedja-symaskinSteg 1: Få material Bean bag bönor fick vi bara på våra lokala mål.Inre tyg vi använde bara billiga calicoTäcka tyg vi använde ba...

Hamburger Bean Bag

Jag gjorde en hamburgare bean bag för mina barn, men jag tror min hund kommer att använda som en säng.Steg 1: material.-4 varv av honung plysch filt (för bröd)-2 varv av choklad plysch filt (för burgare)-1 gården av gul fleece (för ost)-1 gården av a...

Kamera Bean Bag

stativ fungerar lovely för kameran. Men när du fotograferar från grunden kan du inte använda ett stativ och ibland är det svårt att få en bra yta att sätta kameran på och peka i rätt riktning.Det är där en Kamera böna väska kommer händig. Och iställe...

Personlig Bean Bag varmare

dessa bean bag värmare är ett bra alternativ till värmedynor. De kan användas över och över, värma snabbt i mikron, och det finns inga sladdar eller pluggar att pyssla med.Du behöver - tyg, sömnad leveranser, pinto bönor eller risSteg 1: Välj ditt Fa...

Hur man gör en GIANT bean bag

detta instructable visar hur man gör en giant bean bag! Det här kommer att imponera på alla dina vänner!...

Kall bean bag ansiktsmask

jag hålla ett par av dessa i frysen hela tiden. De komma till hands om du få överhettad gräsklippning eller om du vaknar i natten med en varm blixt. Jag har gjort min från ärmarna på en t-shirt kvar från min senaste instructable (kolla upp det). Jag...

SatNav Bean Bag Dashboard montera gratis

så... min SatNav är en ganska ärevördiga TomTom One. Jag har haft det så länge eftersom det "gör jobbet det står på burken". Det måste ha betalat sig många gånger om i bensin besparingar. En sak jag inte tycker om det men är fruktansvärt fönster...

Hur man gör en bean bag slänga med en överraskning

Dess en twist till en normal bean bag spel och roligt för barn! Det gör också cool ljud.Steg 1: leveranserKonduktiv färgTouch styrelseKonduktiv färgAlligator ClipsLIPO batteri (3.7V)Plast Bean Bag StandSteg 2: Rita teckenRita tecken med penna på bean...

Bean Bag skallerorm Craft

GO GO lim pistol kulA mycket lätt lim pistol hantverk med en riktig "skallra" svans. Kul för barn, tweens och tonåringar. Njut av!!...

Bean Bag ögon

för fan av det, jag tog tio minuter idag och limmade några ögon på dev team beanbag stol. Det ser snett på oss, vi ser snett på det. De vackra Ultimate Dave modellerna!Kanske behöver det huggtänder också... Vad tycker du, huggtänder, ja?Allvarligt, t...

Bean bag slänga

jag gjorde denna böna väska toss spelet för en grannes barn med en stor låda. Jag skar former från den med en kniv och sedan målade det som ett gäng ballonger. Jag la några siffror pedagogiska elementet som förhoppningsvis gör det lite mer intressant...

DIY Bean Bag soffa

Här är en viskning från det förflutna som du inte behöver stå för! (Ja, jag åkte dit)För så länge jag kan minnas, en stor böna väska stol har alltid varit på min lista över "måsten" för Sovrumsmöbler (precis ovanför en futon och under en hängmat...

Fotografer Photoshop Trick

jag kommer att visa dig en av de tricks fotografer använder att få de mest otroliga bilderna. Det är photoshop magi! Många av dagens mest populära stående utgör ser nästan för bra för att vara sant! För det mesta är de! Jag kommer att visa dig steg f...

Jumping Jack-O-Lantern!

Varje år mina barn har nya en nyskapande idéer för "vad" de vill vara för Halloween, men jag vanligtvis måste komma med "hur"! Ett år, gör min son ville vara en Jack-O-Lantern och del av att vara mig aldrig något del sätt. Dessutom är...