BEANIE VÄSKA! Hatten som förvandlas till en väska!Vi har alla haft ett par gånger när vi inte kan hitta våra handskar eller halsduk innan du går ut genom dörren. Kanske de har fallit från våra fickor eller vi har bara missriktad dem.

Hur många gånger har vi skickade barnen till skolan alla paketerade bara för att dem kommer hem med en handske och ingen halsduk?

Bra med denna hatt väska kommer du aldrig gå titta igen!

Det är en hatt som förvandlas till en väska som är stor nog att lagra dina handskar, vantar, öronmuffar och en halsduk!

Ta dig hatten när du får inomhus, dra ut botten och lagra alla dina vinter objekt inuti.
Använd sedan dra strängen för att hänga väskan på samma krok eller hängare där din kappa är! Nästa gång din leds
allt är redo att gå och påsen vänder tillbaka till en hatt i sekunder!

En bra idé? Jag tänkte så.

Se Steg
Relaterade Ämnen

Hur man gör en paj... Som förvandlas till en kaka

mycket till min mans förtret, jag ofta experimentera med recept. Ibland är de misslyckanden, men inte till grad att bli oätliga. Jag gjorde honom nyligen Mountain Dew gelé med framgång så jag tänkte jag skulle använda samma principer för att göra en...

Inramad bild som förvandlas till en hylla

Det är en bild när du vill, en hylla när du behöver den.Jag har en projektor som är ganska bad-ass, men det är jobbigt att ha projektor och medföljande datorn hogging utrymme i vardagsrummet när det finns människor över. Dessutom det är en smärta att...

Hur man gör Taffy... Som förvandlas till Hard Candy, eller Fine Art

återigen ett misslyckat försök från min sida att skapa något. Jag inser vad jag gjorde fel men och guidar dig genom vad man inte ska göra om du vill taffy eller vad man ska göra om du vill ha hård godis.. .eller konst.Steg 1: Kombinera socker och maj...

Kan placera "inside" StickyFrames - en display ram med lätt utbytbara innehåll som fäster till windows i bilen.

På grund av plötsliga popularitet av min tidigare instructable jag har beslutat att följa upp med en annan. Denna gång runt, så att inte placera "inside" StickyFrames - som är en display ram med lätt utbytbara innehåll som fäster till windows i...

Gammal bänk förvandlas till en flowerbench

gamla bänk förvandlas till en flowerbenchSteg 1: Detta är en gammal bänk Detta är en gammal bänk som går in i en blommig bänkSteg 2: Ta bort locket på bänken Ta bort locket på bänkenSteg 3: Ta bort längst ned på bänken Ta bort längst ned på bänkenSte...

Nerf Recon förvandlas till "Aliens" M41A puls gevär

detta är ett projekt jag började i början av sommaren 2010. Målet är att ändra den Nerf Recon CS-6 och olika delar av andra nerf vapen i M41A puls gevär från filmen "Aliens".3. bilden visar en photoshopade versionen av pistolen och 4 stycken kom...

Gör en full storlek styrelse som fälls till fickformat! (Noteboards)

Regelbundna gamla frakt/förpackningstejpen kommer att vända någon yta till en torr-radera yta! Använder det för att plasta vissa indexkort tillsammans, och du har en styrelse som viks upp till storleken av ett indexkort!Jag professionellt tillverkar...

Hur man gör en 20 dollar bill förvandlas till twin towers faller

detta är ganska snyggt. Jag kommer att visa dig hur man gör en 20 dollar bill förvandlas till twin towers faller.Steg 1: Första luckan Du måste först göra Ja detta är vad jag kallar det en varmkorv gånger.Steg 2: Nästa luckan Nästa du behov till gör...

Lägga till Text som vattenstämpel till din YouTube-videor

Lägga till Text som vattenstämpel till din YouTube-videor...

Lägga till Text som vattenstämpel till din YouTube-videor med AVS Video Editor 7.1

Lägga till text som vattenstämpel till din YouTube-videor med AVS Video Editor 7.1...

TV-ställ förvandlas till lek kök!

Detta är en liten lek kök som jag gjort till mina flickor ur en gammal TV-ställ. En dag jag kommer att lägga en steg för steg när jag räkna platsen ut lite bättre!...

5 stora uppgifter som hjälper till att utveckla jobb möjligheter i HR Management disciplin

Innan vi diskuterar HR arbetstillfällen, måste du veta vad den gör jobbet avser. Det är en av strategiska och sammanhängande sätt att förstå och tyda arbete kulturen av personalen som deltar i ett särskilt företag eller en organisation. Utan tvekan ä...

Åtkomst till enheter som är anslutna till routern från avlägsen plats (med Pi och OpenHab)

Antar att om du vill komma åt din IP kamera eller andra enheter från fjärr-URL använda openHAB följa följande steg.Steg 1: Steg 1:Register i No-IP.com Gå till no-ip.com och skapa ett konto där, eller annars kan du använda liknande tjänster till no-ip...

Mat Stylist Art Deco morötter praktiskt förvandlas till rosor dekorerade plattan

Material:Mogna tomater eller kiwi frukt vass knivAtt genomföra:Tomater tvättas, de härrörde, skalade.Med en vass kniv, trimma runt tomaterna så att skalet har enhetlig tjocklek och från början till slut är inte bruten.Försiktigt rulla skal tomater, s...

Det finns inget sådant som matrester - ärmarna till byxor tutorial

när återanvända eller omdaning ett objekt, det finns inget sådant som rester i mitt hus. Efter att ha så mycket kul att göra klänningar från skjortor för män, se "in bloom". Jag skapade dessa byxor från ärmar och krage att utnyttja alla delar av...

Soffa armstöd förvandlas till en swing plats

Jag har hittat en gammal träsoffa som någon kastade bort; dess armstöd hade en fin form så jag har tagit bort detfrån soffan 's chassi och tog den med migJag undrar vad jag kan göra det...På grund av sin speciella böjd form, har jag beslutat att skap...

Som gränsar till ett broderi med Bias tejp

lite galna inspiration fick från Instructable författare (samt pressa av present-ger säsong) jag har hittat ett knep för att brodera. En på detta Instructable var en present till min syster eftersom hon älskar Florens & maskinen. När jag är klar med...

Soffbord förvandlas till en barnen Chalkboard tabell

Detta instructable visar hur min fru blev en $5,00 yardsale soffbord till en play tabell för våra barn. Ärligt talat var jag mycket skeptisk till detta! Jag var positivt överraskad med resultatet!Steg 1: Material som behövs... 1 - gamla soffbord2 - s...

Gammal byrå förvandlas till en råtta Condo

jag ville ha min råtta har massor av utrymme att ströva omkring. Jag slog Craigslist och hittade denna gamla byrå! Denna byrå hade 9 lådor och nu dess ner till 4.Jag valde att bygga denna typ av bur eftersom tråd burar som du kan köpa från en djuraff...