Beklädnad en 1000 ltr/250 gallon IBC vattentankI höstas fick jag en 1000 liters IBC (Intermediate Bulk Container), plast tank på galvaniserat pall. Detta hade ursprungligen använts för att överföra dieselbränsle från stranden att fartyget och sedan till från fartyget till olika riggar och plattformar i Nordsjön energi fält.

Jag ville ha denna tank att lagra regnvatten från skjul rännor så att vi kan vattna trädgården genom sommarmånaderna men det såg ful, och Lois inte kommer att tillåta mig att komma undan med det. En kompromiss beslutades, och det var tanken, ram och pall hade döljs. Så valde jag att med återvunnen pall timbers plätering.

Jag tanken som samlats in från kajen, och körde 26 mil hem med det på takräcket på min bil, inklusive några miles av A47 dubbla transport väg och sedan i Norwich centrum; Gud vet vad det gjorde med luftmotstånd för bilen och bränsleförbrukning.

Se Steg
Relaterade Ämnen

1000 liter (250 gallon) autoklav

jag gjort denna stora autoklaven för svamp kultur, men det kan också användas för oseparerad del upplägget.Det var en snabb bygga och det finns viss risk, så läs och använda försiktighetsåtgärder där anges.Jag har steriliserat 25 en gallon påsar av m...

IBC ovan jord avsvalkningspool

bygga en liten ovan mark pool/spa med en 1000L IBC och några pallarSteg 1: material Du behöver liner från en 1000 L IBC (om du inte kan få en gratis tror jag du kan köpa en ganska billigt runt platsen) och vissa 1150-1200mm träpallar (ren/nya är bätt...

DIY 275 Gallon uppsamling av regnvatten

jag nyligen hjälpt min far installera ett 275 gallon regnvatten insamlingssystem.Systemet är baserat på en industriell 275 gallon behållare, känd som en IBC-behållare. Du kan köpa dem används, eller om man verkligen tittar, kan du även hitta dem grat...

Kompakt bugg ut Bag

Jag blev kontaktad av en vän som bad mig att undersöka de olika "komplett bugg ut väskor" finns på marknaden idag och se vilket som, enligt min mening var den bästa kompakt väskan. Jag tittade på, och testade, många "från hyllan" Bug u...

Animatörerna

mitt kontor gör en jul float, och i år bestämde jag mig för jag ville göra animatörerna. Jag var chockad över hur lite du kan hitta på nätet om hur man gör animatörerna. Var får motorerna, hur man kan kontrollera sina rörelser, hur man skapar dem......

"Lätt tomma" kompostering toalett projekt: Del 2 - överbyggnad

Ett 'skjul på styltor", vår avföring tas bort från hög höjd rakt in i stora bärbara plast IBC tankar som kan flyttas runt under överbyggnaden och sedan transporteras med gaffeltruck lastbilar, traktorer etc. och används för att odla särskilda frukt/g...

DIY hemgjord jolle

detta är Detaljer för en hemlagad jolle som jag gjort från skrot/återvunnet material hittade ner till stranden där jag bor i Dumbarton, Skottland, Storbritannien. Platic beklädnad användes för ramen, en 5-gallon plast trumma används för Flytförmågan...

En traditionell gunghäst.

Jag har alltid velat ha en traditionell trä gunghäst men har varit avskräckta av kostnaden, allt från £2000 upp till£8000! Sätt ut att min budget sortiment.Jag tänkte på carving en men arbetat ut virket ensam skulle kosta £100 - igen för mycket.Så kl...

Spaljé + "Vivak" växthus-skydd-playhouse-uterum.

DIY trädgård växthus & Trellis skyddsrum.Konstruerad med VIVAK® PETG (polyetentereftalat polyetylenglykol)Anbudet växter, människor & djur njuta av vintern värme från trädgårdskyddsrum! Uppförande av ett växthus kan men medföra allvarliga kostnade...

Vedeldad Brick Pizza ugn bygga

Jag har äntligen avslutat byggandet av min trä vedeldad pizzaugn. Det tog ett tag att sätta allt ihop men det slutliga resultatet har varit helt värt det. Jag började genom att lägga en betongplatta 155 x 175 cm x 10 cm. Materialen var ibland svårt a...

Vindsurfing ombord lagring

MotivationMin fru och jag nyligen flyttat in i en ny egenskap sakna ett garage eller en byggnad, och mina ursprungliga planer att använda extra sovrummet för förvaring av mina brädor och segel mottogs inte väl.Jag ville bygga något som styrelsen inre...

Konvertera en varmvatten värmare i en vedspis

ca 6 år sedan, med kostnaden för uppvärmning mitt hus stiger, började jag titta på mönster för vedkaminer. The Mother Earth News (fråga # 49 - januari/februari 1978) fann jag en lovande artikel om hur du använder kasserade varmvattenberedare. Med den...

Uteplats / Terras tak

detta instructable syftar till att förklara hur man gör en uteplats eller terras takläggning. Den är gjord av Douglas pinjeskog och hela konstruktionen är byggd på 6 stål M20 kabeländarna. Målet var att göra denna kostnadseffektiva. Jag gjorde en del...

Off-Grid Stealth stuga planer

Har du drömt om att ha en egen liten fristående stuga, retreat eller kanske ett guest house?Ja nu kan du och denna stuga design är perfekt för platser som har ingen makt, septisk och vatten anslutningar.Stealth stuga planerDessa planer finns för en 8...

Uppväcker Kalifornien svalare

kust norra Kalifornien är välsignad med ett mycket milt klimat, allmänt på cool sida, speciellt på natten. Innan kylskåpet blev vanliga i hushåll, invånare i denna region drog fördel av den svalt väder genom att lagra färskvaror i ett särskilt kök sk...

Två chip frekvens mätare med binära avläsning

med tolv lysdioder. Prototypen har en CD4040 som counter och en CD4060 som timebase generator. Gating signalen är av ett motstånd - diod gate. CMOS ics används här tillåter instrumentet att drivas av någon spänning i intervallet 5 till 15 volt, men d...

Make a Grey Man Bug Out Bag

En grå Man är någon du aldrig märker. Någon som inte sticker ut. Någon som inte ser ut som han bär en $12,000,000.00 diamant i rockfickan inconspicuous eller kanske en ovärderlig Picasso i sin ytterst genomsnittlig portfölj.Särskilt när han är.En BOB...

Skala mail arm styrketår

Detta projekt startade när jag var ute efter en present till en kompis födelsedag. Jag hade inte någon aning om vad som erbjuds när jag upptäckte denna skala mail full arm styrketår.Jag omedelbart även om det var en perfekt present! Hon skulle älska...

Magnetiska ark Art

Detta är en cool sätt att använda alla dessa tråd gräsklippet du sparat upp från din andra hantverk. Min sju-åriga dotter gjorde denna stranden scen i en knipa. Jag är säker på att du kan göra några ganska häftigt tråd konst, också.Steg 1: Samla din...