Bilen Dash TabletAtt sätta en tablett i bilen streck. Projektet var på mig länge. På något sätt kunde inte jag hitta någon fri tid att bygga detta projekt. Men nu har jag gjort det och jag ska berätta hur.

Min bil är en VW Polo (2014) och inte har någon bluetooth-anslutning med smartphones eller så. Och även den har inte någon GPS-navigering program. Så var mitt syfte att sätta en tablett istället för oanvändbar bilradion. Med en Android tablett jag skulle ha Google Maps, Spotify, Yandex, FM-radio eller kan säga att alla android app du kan tänka dig. Detta är svaret på "Varför ska jag sätta en tablett i min bil."

Kan börja.

Se Steg
Relaterade Ämnen

OtterBox Vent Bilhållare - inga verktyg behövs!

Här i Nepal, är det omöjligt att hitta ett utlopp för gem för min iphone 6 +, så uppfinningarnas moder berättade för mig att göra följande: göra på grund med vad jag hade i huset, och utan verktyg - som jag också inte har. Så ta en gammal Ami-pur Bil...

Flyttbara iPad/Tablet Dash installera

jag köpte en 1991 Mazda Miata ungefär en månad sedan och hade ett hål i instrumentbrädan där huvudenhet gick och även om det hade en VVS-styrenhet fanns ingen fungerande värme eller AC. Jag har velat göra i år, tankstreck iPad istället för att köpa e...

DIY anpassad TABLET hållare för bilen

denna handledning ger kunskap om BUILIDING en skräddarsydd hållare för UR TABLET med MECHANIX 2 leksak SETSteg 1: MATERIAL som används 1. MECHANIX 2 leksak SET2. LITEN BIT AV SVAMP3. FEVICOL 25g. LIMSteg 2: Skapa UR struktur Skapa UR egen struktur en...

Bilen hallon Pi3 Dash Cam

IntroJag har tidigare arbetat med Arduino styrelser att utveckla en rörelse baserade mobila aviseringar. Men alltid velat arbeta med Raspberry Pi på grund av de diversifierad projekt som skulle kunna göras relativt enkelt eftersom det är en fullt utv...

Christmas tema tablet spis i bilen

Jag installerat en Google Nexus 7 tablett i min 2001 Audi A4 och beslutade att piffa upp för semestern! Med lite tejp och konstruktion papper, kan vem som helst med en dash installerat tablett köra en spis app och hålla mysiga på vägen. Kolla in vide...

Universal tablet innehavaren design för i bilen, baksätet underhållning

det finns en hel del utforskning runt användning av tabletter i bilar dessa dagar. Mina behov var i området i baksätet underhållning. Hur kan jag konfigurera min tablett i bilen för att underhålla fyra barn under en lång roadtrip? Jag tittade på näte...

DIY Howto ersatt bilen radiosände med tablett Del1

DIY Howto installera tablet på Honda Accord 97 Part1...

Förvandla din Android tablett till en bil huvud enhet

Jag slutade nyligen integrera ett dockningssystem i min 2005 Subaru Baja för min Asus Nexus 7 (2013). Här är en uppskrivning om mitt projekt med några bilder och en reservdelslista för alla som vill göra något liknande.En vanlig bilradio är bra, men...

Ingen cd spelare? vill ha musik i bilen? Inga problem!

Hur du använder din telefon, laptop, Tablet PC, mp3-spelare eller gammal telefon som en musikspelare genom dig bilens högtalare utan en CD-spelare eller radio!Om du gillar det rösta! Jag kunde verkligen använda laserskärare för min rocketry! Det skul...

Tablett som GPS

Efter att ha använt upp 3 GPS system från mycket kända märken (använder upp = sug cap kom av, tappar på golvet, GPS-antenn inte längre låsa, hang ups, du namn den) bestämde jag mig för min nästa skulle vara en tablett.Min bil tyvärr är egentligen int...

Brun hund prylar Solar Dash laddare

Vi höll vår brun hund prylar Solar laddare Instructables bygga natt under mark O'Lakes bibliotek Makerspace öppet hus, och uppmanade folk att spela med solar laddare och kläcka idéer. De flesta av idéerna kom tillbaka till grunderna: använda solar la...

Bilen före värmare (fjärrstart alternativ)

Bilen före värmareVad kan vara trevligare på en kall vintermorgon än att få in i en varm bil!Men hur?Fjärrstart är ett alternativ, men för de flesta dess ett alternativ som måste vara installerat eftermarknad och din bil går på tomgång du sluta bränn...

Android Tablet som bil PC

en android tablet ia ett logiskt val för en bil PC. Enheten erbjuder ytterligare funktioner än vanlig bilstereo. Medan många bilstereo har GPS, erbjuder android enheten en mer intelligent GPS. Den har alla dina google-kontakter adresser redan i GPS,...

NYA bilen knappar

Trött på din gamla bil knappar? Har de utslitna genom? Är bokstäverna borta? Är irriterande ljusa vita lampor bländande du i natt? Gör det ont fingret när du trycker på de vassa små rotskott? Har du något emot att göra det ser ut som en hippie van in...

Hur anpassad tablet bil docka för under 15 spänn

jag nyligen fick en Asus Transformer tablett för julen och ville kunna använda den i min lastbil för musik, GPS etc. Efter shopping på nätet ett tag kunde jag inte hitta en bil docka som var rimligt prissatt och som kan monteras i stället för min gam...

Tablett / iPad löstagbar car mount för $1 på 5 minuter

jag var ute efter en tablett bilen fäste som är lätt avtagbart och inte lämnar några spår på insidan. Det är ganska trevligt att använda en tablett på längre resor, särskilt navigering app, men jag inte vill använda den varje dag. Alla kommersiella m...

DIY Tablet Carmount

när min son kom hem med denna tablett bilen fäste han gjort i skolan, vi sprang med den som ett trevligt projekt för far och son...Vi slutade att göra två fästen tillsammans...Steg 1: Vad behöver vi? Material:Trä planka (25 * 20 cm eller 10 * 8 tum,...

RGB LED bil Dash och dörren belysning

RGB LED strips är ett bra sätt att inconspicuously lägga färg på platser, de vanligtvis kommer med självhäftande stöd att göra det lättare att hålla dem någonstans. Dessa LED strips har blivit ganska lätt och billig att köpa, och folk är fortfarande...

Dash ledde mod

någonsin hatar junky gröna streck ljuset du bilen kom med? här är ett sätt att bli av med dem och fortfarande se din dash på natten.första välja en dash till mod... den här kommer att göra.Obs bara för att jag publicera det här innebär inte ansvar fö...