Billigt, roligt och enkelt födelsedag idéerSe Steg
Relaterade Ämnen

En amerikansk Holi festival: hur man har ett billigt, roligt och kreativt födelsedag

så jag kryssningar längs internet och jag fick reda på en festival som äger rum i Indien kallas Holi festivalen. I grund och botten innebär denna festival tusentals människor att få färgat pulver och vatten och kasta det på varandra tills alla är var...

Hur man skapar ett roligt och enkelt julgran prydnad från återvunnet objekt.

Nyligen jag har blivit besatt av att skapa hantverk från återvunna föremål. Jag behövde ett enkelt och billigt hantverk för en stor grupp av barn så jag bestämde mig att se vad jag kunde göra med återvunnet artiklar som inte skulle se cheesy.En låda,...

"Ring-On-A-String" roligt och enkelt spel för alla åldrar

här är ett mycket billigt projekt som kommer att ge timmar av njutning för människor i alla åldrar! Jag kan bara ta åt sig äran för de namn, som jag sa efter första spelar detta beroendeframkallande spel i en lokal smörgåsbutik. KanSteg 1: material.....

Frans julgranar är roligt och enkelt att göra

En enkel kon kan bli elegant Frans julgranar i bara några steg.Jag kan vara besatt med fransar. Men jag är inte oroande om det. I stället, jag kör efter min kärlek och dekorera min semester mantel med en trio av fringe julgranar.Löjligt lätt att göra...

Roligt och enkelt att göra lego Technic pistol

Steg 1: Du behöver: Dessa är de delar som du kommer att behöva göra vapnet:Steg 2: Första steget Detta är en magor del av pistolen och kommer att behöva passa ihop såSteg 3: kropp Du måste sedan två böjda svarta bitar, lite svart två stycke, lång grå...

Mod att rock candy xbox 360 controller! roligt och enkelt!

allt är i videon...

Camera slider, Billigt, snabbt och enkelt!

Detta är min första instructable. Jag ville få en bra reglage för video med min kamera. Tyvärr vill jag inte spendera pengar, så jag kom faktiskt på med en lätt reglage.Verktyg-Skruvmejsel-3 små skruvar-liten borr-Leksaksbil-Mini stativTotalkostnaden...

Bygga STEMbot1 - en Robot som gör programmering roligt och lätt

Den moderna smartphone eller tablett (mobiltelefon) har mer datorkraft än stationära datorer hade bara 10 år sedan. Moderna mobila enheter är fulla av sensorer inklusive: GPS, kompass, 3-axlig accelerometrar, gyroskop, etc och är väl ansluten via mob...

Billigt och enkelt kaffe likör

tillbaka i dag, innan baksmälla började, jag älskade verkligen vitryssar. Jag hade en på en fest vägen tillbaka när och blev kär, då såg The Big Lebowski och visste att kaffe likör och jag var gjorda för varandra.Någonstans i allt detta insåg jag att...

Ladda ner NOAA satellitbilder billigt och enkelt

detta kommer att visa dig hur man laddar ner väder satellitbilder verkligen billigt och enkelt med lätt att skaffa delar.För detta behöver du:RTL SDR USB-programvara definieras radio. Det kostar cirka 20 pund.få det här: http://www.ebay.co.uk/itm/140...

Billigt och enkelt Shop Vac anslutningar

Jag vet inte om någon annan har detta problem, men jag verkligen gjorde: Jag har fyra verktyg som har damm samling hamnar - en router tabell, en bänkmonterade bälte/skiva sander. en chop (spets) såg och en Dremel mini bord såg. Jag har också en shop...

Jonglering bollar - billigt och enkelt att göra

dessa bollar är mycket lätt att göra och kul att jonglera.De är bra för barn och nybörjare.För att göra större / tyngre jonglering Lägg bollar mer fyllning i steg 4.Jag kan ge alla dessa steg i utskriftsvänlig format komplett med lärare anteckningar...

Pocket whiteboard och FÖRHYDA med saker du redan har (billigt och enkelt!)

Detta är en annan MILLANS (saker du redan har) instructable. i den, kommer jag visa min design för en snabb och enkel whiteboard som du kan göra med saker du redan har, och den levereras även med ett omslag som fungerar som ett suddgummi!Steg 1: Sake...

Billigt och enkelt Planters

Tidigare i år hade vi ett nytt främre däck installerad och vi tyckte det var dags att byta ut alla gamla planter rutor framsidan av huset att gå med på nya verandan. För att göra dessa krukor använder jag $6 gemensamma styrelsen furu från Home Depot....

Roligt och lätt att göra kartong segel båt kostym!

Denna 2000-talets värld blir en plats där människor är mer kapabel att skapa och uppfinna nya prototyper. Å andra sidan, kan dessa uppfinningar inte alltid vara den mest effektiva eller nytta för miljön. Denna värld vi lever i nu blir förorenat och f...

DIY: Billigt, snabbt och lätt kläder etiketter

jag verkligen dra varje år när det är dags att märka alla mina barnkläder. Jag ogillar verkligen metoden penna och tejp, för det är en hel del arbete att skriva alla namn igen och igen, och det är bara ser inte trevligt. Dymo är trevligt, men du fakt...

Roligt och lätt smällare

roligt och billigt!!!Steg 1: material vad du behöver.Steg 2: steg: 2 dra tricksSteg 3: klippa detSteg 4: ta dessaSteg 5: sätta ihop demSteg 6: Linda uppSteg 7: tejpa detSteg 8: Obs> de mer pulltricks yo har mer tejpen du behöver> Jag använde om 6-10...

Snabbt och enkelt själv vattna Trädgård Planteringsmaskiner

snabbt och enkelt själv vattna trädgård plantageägare. Billigt, återanvändas och återanvändningsbart. Allt du behöver är: mjölk jug(s) (1 eller 2 quart), sax, plantering skum (används för levande blomsterarrangemang) och krukväxtjord.Steg 1: Rengör e...

Hur man gör en logg lastbil... snabbt och enkelt!

Detta instructable visar hur man sätter ihop en logg lastbil med hjälp av enkla verktyg och material. Jag inser att vissa människor inte kommer att ha alla dessa verktyg, men alla välutrustade båtar eller art studio bör ha någon av dem. Jag tycker om...