Bländare Xbox 360 Slim hackamin 250gb xbox jag bara slutade hacking/modding. Hur mycket vill du att det är värt eftersom jag tror att jag kanske vill auktionera det någon gång?
Relaterade Ämnen

Iron man xbox 360 slim mod

Iron man xbox 360 slim mod mer information eller frågor fråga mig på www.mlmod.comRESERVDELSLISTA:Krylon plast primer sprayfärgKrylon metalliskt guld sprayfärg1000 + grus sand papper få detta på din lokala auto butikHitta din lokala airbrushartisten...

Xbox 360 Slim WiFi antenn ändring

måste få en bättre signal från din Xbox 360 Slims Wifi antenn? Lägga till en annan antenn kommer att dramatiskt förbättra din antennsignal ta emot styrka.http://www.youtube.com/watch?v=f3EGwdT96koVänligen kommentera denna tutorial eller lämna en vide...

XBOX 360 Slim-Code RED!

Detta är min 360 Slim svart anpassade i röda läge med EA sports titlar bifogas fan diskenhet och höljet.Jag var ny på ändra så det tog mig nästan 2-3 dagar för planering styckning och ändra men allt för mycket billigt.Men jag är klar nu och här är sl...

Xbox 360 Slim & regelbundna Vätskekylning

Vätskekylning är en typ av kylning för en cpu. Processorer kan är hjärnan av någon anordning eller elektronisk men bli varm och kräver kylning. Vätskekylning är mycket bra för varma processorer, men varmare kräver flytande kväve men är en tidskrävand...

Bärbar Xbox 360 slim

Hej alla, detta är min första instructable, och jag kommer att visa dig hur jag gjorde en bärbar xbox 360. Den slutliga poduct kommer att se ungefär som en bärbar dator med strömförsörjningen i fallet. Skärmen som jag använde bärgades från en gammal...

Nya bärbara XBOX 360 med Monitor

Hej alla!, var länge sedan jag har publicerat ett projekt men här är något jag har leka med. Ta isär en extra XBOX 360 slim-konsol och göra den bärbara!Steg 1: Montering av skärm Först jag tog isär bildskärmen, tog det ner till dess barebone delar. J...

Hur till hacka/LEDY Xbox 360

om du vill hacka din Xbox 360 och din dashboard version är över 7371 då det enda sättet att du kan hacka den är med reset glitch hack (RGH). När jag började leta efter ett sätt att hacka min 360 hörde jag om metoden jtag bara för att få reda på att m...

Xbox 360 trådlös handkontroll ljusringen

anpassa de fyra spelare indikatorerna på din Xbox 360 trådlös handkontroll genom att ta bort lager lysdioder och ersätta dem med någon färg som du väljer. Jag har fått många förfrågningar för denna guide, som visar hur man demonterar och uppgradera e...

Arduino Xbox RC bil hacka (Maisto Rock Crawler)

I detta projekt vi hacka en RC bil (Maisto Rock Crawler) och ersätta är det lager kretskort med en Arduino Uno R3, Motor sköld och XBee modul. Vi kommer att använda en annan Arduino att samla in och tolka data från en Xbox 360-handkontrollen; denna A...

Luftkonditionering Xbox 360 Controller V. 1

Hej,Mitt namn är Jimi och jag gillar att göra saker med mina händer, mina hobbies inkluderar små och stora motoriska mekanikerna, programvara och maskinvara av datorer, trä arbete, metall arbete och jag plaska i plast arbete.Denna idé kom till mig, e...

FÖRSTA MOD för XBOX 360 trådlös HANDKONTROLL/HEADSET/MESSENGER KIT

har du någonsin försökt att använda din trådlösa XBOX 360-HANDKONTROLL, trådlösa headsetet och ditt bud nyckel-stiger ombord på en gång? JA DÅ VET DU DET DOESENT ARBETE. TILLS NU DET ÄR...Steg 1: Saker som du behöver Dessa är de saker du kommer att b...

Sätta fast Xbox 360 Red Ring of Death

meddelande: denna metod är inte garanterat att fixa något. I själva verket kan det även vara mer benägna att skada ditt system än fixa det. SLUTA med kommentarer, jag vet att denna process inte är vetenskapliga eller exakt. Helvete, har jag förmodlig...

Hur ta isär en Xbox 360

detta instructable kräver att övervinna rädslan av att spela med inälvorna av en $350 utrustning. Systemet är byggt med en robust stålchassi och kräver Torx T8 och T10 skruvmejslar att öppna.Att veta hur att öppna Xbox 360 ger dig möjlighet att lägga...

Belyst Xbox juvel (XBOX 360 alternativ)

'''*** Varning ***'' 'AV MESSINA UPP LEDNINGARNA PÅ DENNA MOD KAN DU ALLVARLIGT SKADA DIN XBOX! MÖJLIGEN ÄVEN FÖRSTÖRA DEN!************************************************I detta instructable jag kommer att visa dig hur du placerar ledde under juvele...

Använda din bärbara dator som en Xbox/Xbox 360 "Wireless Adapter" på Windows XP/Vista och Mac OSX

jag hatar hur Xbox 360 trådlös adapter kostar $100, så jag tittade på nätet om hur man använder någon adapter som en. Jag kunde inte hitta en artikel om det, men fann att du kan använda din bärbara dator som en gateway, men många artiklar fungerade i...

Vattnet kyls och vägg monterade Xbox 360

Hej alla och Välkommen till min andra Instructable.Innan vi fortsätter, måste jag säga att jag känner som om jag har missat vissa delar. Jag kommer att fortsätta att lägga till bitar här och där när jag märker att de är försvunna men annars, om du ha...

XBOX 360 strömförsörjning till 12V tillbehör Adapter

detta Instructable är en handledning om hur du gör din egen hög ström 12V källa för att driva din biltillbehör, Carputer eller något 12V som kräver en massa juice. Kortet använder sig av vanliga Xbox 360 makt tegel och det är 16A nuvarande hantering...

Xbox 360 Kall katod belysning

Kall katod lysrör avger en vacker lyster på natten, och detta instructable serverar att dokumentera processen att installera två 4 tum CCFL rör till sidan öppningar för en Xbox 360.Jag anser att resultaten av anpassad belysning är värt tömning en Xbo...

Spela Minecraft på mac med xbox 360 controller

HEY GUYS!Jag har spelat Minecraft på xbox 360 och på datorn. För att vara ärlig den dator versionen är mycket bättre men den xbox upplagan är sättet lättare att spela Xbox 360-versionen.Så är här lösningen.Titta på min andra Instructable kallas, hur...