Xbox 360 Kall katod belysningKall katod lysrör avger en vacker lyster på natten, och detta instructable serverar att dokumentera processen att installera två 4 tum CCFL rör till sidan öppningar för en Xbox 360.

Jag anser att resultaten av anpassad belysning är värt tömning en Xbox 360 garanti, som demonteringen höljet kommer att göra. Men arbetar på inälvorna av en $300 elektrisk utrustning, kräver detta mod inte mycket lödning skicklighet, dock tålamod att göra jobbet rätt ett måste.

Jag hoppas du slutföra detta instructable och kan ljus upp natt efter natt av spel!

Ansvarsfriskrivning ***
Jag är inte ansvarig för eventuella skador eller skador som uppstår från att följa anvisningarna i denna handledning. Öppna en Xbox 360 kommer att ogiltigförklara Microsoft som garanti, och det finns kondensatorer och elektriska komponenter som kan orsaka elektrisk stöt. Men det är högst osannolikt att du kommer att skadas av inälvsprodukter av din Xbox 360, Tänk på att användning av en lödkolv och limpistol kan vara skadligt för mänsklig hud. Var försiktig, Använd sunt förnuft och en rolig tid att slutföra detta mod

Se Steg
Relaterade Ämnen

Fri kalla katod belysning

detta är en beskrivning av hur jag gjorde en liten kallkatodrör lampa gratis. Jag hoppas du gillar det!Skannrar använda kallkatodrör lampor att lysa upp de bilder som de skannar så att en särskild IC (integrerat kretsgång) kan skanna dem. I de flesta...

Xbox 360 belysning mods

detta är min Xbox 360 wit fönster mod och bi ledde mods....

Hur man spela in Xbox 360 röstchatt

detta är min första Instructable som jag har gjort, det är ett steg för steg-projekt om hur man spela in Xbox 360 röstchatt. Detta är extremt lätt, men det är bara lätt om du har alla delar. Jag uppmanar er att kommentera vad jag ska göra bättre och/...

En lösningar på Xbox 360 skruvar! (Öppen upp för Rapid Fire Mod)

Vid försök till snabb brand mod en controller,du har kommit över de irriterande T8 skruvarna med en pinne i dem.Det gör dem en T8H skruv.Här är handledningen om hantera dem..Steg 1: Pin Pin Pin! Så, titta på baksidan av din xbox 360 controller.Kolla...

Lägga till Real Guide knappen Homebrew Xbox 360 Arcade Stick

De första arkad pinnar jag gjorde för 360 används trådbundna styrenheter och behövde verkligen inte ge någon feedback om status för anslutningen som controller så min "Guide-knappen" var alltid bara en standard gröna tryckknappen. Men trådbundna...

ANPASSA din XBOX 360-FRONTPLÅTEN i

hur du anpassar din xbox 360: s ansikte tallrik!vad du behöver:pennaSharpies eller sprayfärg eller vad du kommer att måla det medklarlack sprayfärgett xbox i originalutförande2 händerSteg 1: planering ok det första steget är att tänka på något att må...

Xbox 360 RROD handledning

beslöt jag att skapa detta instructable på grund av de många missuppfattningarna ute om Red Ring Of Death i XBOX 360, varför handduk tricket fungerar (och dåligt) och vad * maj * krävas om "x-clamp" fix inte fungerar för dig. Jag har tillbringat...

Anpassa Xbox 360 Controller Guide knappen

Det finns ett stort antal instructables för målning Xbox 360 och tillbehör, men inga som fokuserar på finare anpassning av handkontrollens Guide-knapp. Om du kommer för en verkligt anpassat utseende, är på guide-knappen en komponent som ofta förbises...

Hur ta isär en Xbox 360

detta instructable kräver att övervinna rädslan av att spela med inälvorna av en $350 utrustning. Systemet är byggt med en robust stålchassi och kräver Torx T8 och T10 skruvmejslar att öppna.Att veta hur att öppna Xbox 360 ger dig möjlighet att lägga...

Hur du hanterar systemminne på en Xbox 360-konsol

Du köpt just den nästa stora storsäljande spel för Xbox 360 och du läser in skivan i datorn. Istället för att bli hälsad med en titelskärmen, du berättade du inte har tillräckligt med data för att installera och är sparkade ut till system-menyn. Varf...

Hur till hacka/LEDY Xbox 360

om du vill hacka din Xbox 360 och din dashboard version är över 7371 då det enda sättet att du kan hacka den är med reset glitch hack (RGH). När jag började leta efter ett sätt att hacka min 360 hörde jag om metoden jtag bara för att få reda på att m...

Installera en Flash-enhet som en minnesenhet på XBOX 360

många människor vet inte detta, men om du inte köper en XBOX 360 med en hårddisk det är en enkel och cheap(ish) alternativ till att köpa en $50-100 hårddisk och installera den. Det finns många minnen som du kan köpa och använda på din XBOX för lagrin...

Flödesomformning Xbox 360

så din Xbox fick fruktade röda ringar av död... Vad göra? Hur jag ser på det du kan göra en av tre saker.1) skicka konsolen i till ett stort bolag, vänta en månad och få en konsol som ska bryta i ytterligare en månad.2) kasta ut eller prova och sälja...

Streaming DVD-skivor till Xbox 360

Hej mitt namn är Eric Schwarz jag bygga hemsida för en levande bland annat, och tycker om att dela saker på internet.Så låt oss gå rakt på sak, mycket människor vill stream DVD men inte vill behöva konvertera dem och har två kopior av filmen på är be...

Överföring A Halo 3 karta från ett konto till en annan (Xbox 360)

detta kommer att hjälpa dig överföra kartan (anpassad) Halo 3 från ett konto "på en Xbox 360-hårddisk" till en annan på den hårddisken. Ett sätt som denna teknik kan vara bra är om du gjort en egen karta på en av din icke-xbox live konton men du...

Uppgradering av Xbox 360-hårddisk billigt!

Med allt nytt innehåll för nedladdning och möjligheten att kopiera spel på hårddisken, 20GB bara vill inte klippa det. Så jag bestämde mig att investera i en uppgradering. Jag gillar att göra en hel del forskning in i saker innan jag bara hoppa i, sä...

Använda en Xbox 360-handkontrollen som en mus

jag köpte först en Xbox 360-handkontrollen till använda med emulatorer. Jag upptäckte att inte bara utför uppgiften att imitera en SNES styrenhet beundransvärt, men med ett gratis program kan du använda det i stället för en traditionell mus. Medan de...

Titta på nästan alla format på Xbox 360 utan Windows Media Centre

om din på mig - otålig, och vill ha en snabb och enkel lösning att titta på en video på $650 - $1000 Xbox 360, utan Microsofts dumma eget video format (.wmv), så jag föreslår att du försöker denna tutorial.DETTA ÄR VÄLDIGT ENKELT ATT GÖRA OCH TAR BAR...

Vattnet kyls och vägg monterade Xbox 360

Hej alla och Välkommen till min andra Instructable.Innan vi fortsätter, måste jag säga att jag känner som om jag har missat vissa delar. Jag kommer att fortsätta att lägga till bitar här och där när jag märker att de är försvunna men annars, om du ha...