Uppgradering av Xbox 360-hårddisk billigt!Med allt nytt innehåll för nedladdning och möjligheten att kopiera spel på hårddisken, 20GB bara vill inte klippa det. Så jag bestämde mig att investera i en uppgradering. Jag gillar att göra en hel del forskning in i saker innan jag bara hoppa i, särskilt dyra inköp.

En retail 120GB hårddisk för Xbox 360 kostnaden runt 130$. Det verkar lite dyrt för mig eftersom jag kan få en 1TB hårddisk för så mycket. Jag gjorde en del sökning och hittade äntligen ett svar jag kan leva med.

En "gör det själv" 120 GB Xbox 360 hårddisk uppgradering för $50! Ingen MOD CHIP krävs!

Varning: Gör detta mod på egen risk! Du kan skada din dator eller din Xbox. Du kan förlora din data, bli bannad från Xbox Live, upphäva garantin, myndigheterna ta kommer du till fängelse, Steve Balmer håller du ner medan Bill Gates spottar i ditt öga, yada, yada... Skyll inte på mig om något av detta händer!

Allvarligt, jag har inte mycket på min hårddisk att jag skulle ha något emot att förlora. Detta kommer att ogiltigförklara garantin på hårddisken. Jag betalat bara för en annan 13 månader av Xbox Live, så jag var lite nervös... men jag har inte blivit utslängd ännu!

Vissa spel har innehåll och spara spel som är media låst. Detta innebär att det inte kommer att fungera om det har flyttats till en annan media (ny hårddisk, minneskort, etc.). Jag har inte upplevt det ännu, men jag har hört rapporter om det från andra.

Se Steg
Relaterade Ämnen

Xbox 360 hårddisk dekal i Photoshop

detta Instructable handlar om att använda Photoshop för att skapa en dekal för en Xbox 360-hårddisk.vad du behöver:-En liten bit av kunskap om Photoshop-Printable peel & stick papper (jag fick min på Walmart - Avery 03383)-Sax-En hårddiskSteg 1: Mall...

Gamla Xbox 360 hårddisk + hårddisk överföra Kit = Transportabel USB hård driva!

So... Du har beslutat att köpa 120 GB hårddisk för Xbox 360. Nu har du en gammal hårddisk som du förmodligen inte kommer att använda längre, liksom en värdelös kabel. Du skulle kunna sälja den eller ge bort... eller säga det till god användning.Steg...

Hur du hanterar systemminne på en Xbox 360-konsol

Du köpt just den nästa stora storsäljande spel för Xbox 360 och du läser in skivan i datorn. Istället för att bli hälsad med en titelskärmen, du berättade du inte har tillräckligt med data för att installera och är sparkade ut till system-menyn. Varf...

Överföring A Halo 3 karta från ett konto till en annan (Xbox 360)

detta kommer att hjälpa dig överföra kartan (anpassad) Halo 3 från ett konto "på en Xbox 360-hårddisk" till en annan på den hårddisken. Ett sätt som denna teknik kan vara bra är om du gjort en egen karta på en av din icke-xbox live konton men du...

Hålla din Xbox 360 Cool, spara energi, värme upp en yta, och använda din egen hårddisk

svalka din Xbox 360, spara energi, värme och område och använda din egen hårddisk, ja mycket lång titel, jag vet. Men det fanns inget annat att beskriva detta awesome projekt. Nu var hela detta projekt för mig helt gratis förutom intercoolern. Jag an...

Externa Xbox 360 Hard Drive (hårddisk)

detta instructable är om hur du skapar din egen extern hårddisk för Xbox 360.Denna hårddisk kan användas för att lagra: musik, videor, foton, en mycket mer!Steg 1: leveranser Vad du behöver för detta instructable är:1 Xbox 3601 extern hårddisk1 USB-k...

Hur ta isär en Xbox 360

detta instructable kräver att övervinna rädslan av att spela med inälvorna av en $350 utrustning. Systemet är byggt med en robust stålchassi och kräver Torx T8 och T10 skruvmejslar att öppna.Att veta hur att öppna Xbox 360 ger dig möjlighet att lägga...

Vattnet kyls och vägg monterade Xbox 360

Hej alla och Välkommen till min andra Instructable.Innan vi fortsätter, måste jag säga att jag känner som om jag har missat vissa delar. Jag kommer att fortsätta att lägga till bitar här och där när jag märker att de är försvunna men annars, om du ha...

Xbox 360 trådlös handkontroll ljusringen

anpassa de fyra spelare indikatorerna på din Xbox 360 trådlös handkontroll genom att ta bort lager lysdioder och ersätta dem med någon färg som du väljer. Jag har fått många förfrågningar för denna guide, som visar hur man demonterar och uppgradera e...

En DIY Xbox 360 Trashtalk

alltid ville ha en av dessa controller addons som ger dig möjlighet att skicka ljud tuggor via xbox live? Och sedan inte vill punga ut pengar? Väl i denna insuructable kommer jag visa dig hur man gör du egna med billiga MP3-spelareSteg 1: Få dina del...

Xbox 360 RROD handledning

beslöt jag att skapa detta instructable på grund av de många missuppfattningarna ute om Red Ring Of Death i XBOX 360, varför handduk tricket fungerar (och dåligt) och vad * maj * krävas om "x-clamp" fix inte fungerar för dig. Jag har tillbringat...

Ansluta en Xbox 360 till en datorskärm (BONUS! ANSLUTER DEN TILL INTERNET, VIA DIN DATOR!)

Ok, jag vet att mycket av det här är frustrerande, och det tog mig evigheter att göra, eftersom jag räkna det ut på min egen, men ni hade tur, eftersom jag bara göra det här ser lätt.VAD DETTA INSTRUCTABLE KOMMER ATT VISA DIG HUR MAN GÖR:-Koppla upp...

Anpassade Xbox 360 i originalutförande

lära sig att måla om en xbox 360-frontplåten som passar dina behov/smaker.Jag köpte nyligen en fjärrkontroll till min xbox 360. Fjärrkontrollen kom med en anpassad frontplåt, men det var vit och matchar inte min elite väl. Eftersom det var praktiskt...

Sätta fast Xbox 360 Red Ring of Death

meddelande: denna metod är inte garanterat att fixa något. I själva verket kan det även vara mer benägna att skada ditt system än fixa det. SLUTA med kommentarer, jag vet att denna process inte är vetenskapliga eller exakt. Helvete, har jag förmodlig...

Hur du formaterar en Xbox 360 HDD

formatering enheten är ett sätt att få mer utrymme på din hårddisk så att du kan sätta mer demos, spel, videor och etcFormatera en Xbox 360 HDD är mycket enkelt men kan vända sig till total katastrof om det görs fel!Så i detta instructable jag visar...

Hur till hacka/LEDY Xbox 360

om du vill hacka din Xbox 360 och din dashboard version är över 7371 då det enda sättet att du kan hacka den är med reset glitch hack (RGH). När jag började leta efter ett sätt att hacka min 360 hörde jag om metoden jtag bara för att få reda på att m...

Installera en Flash-enhet som en minnesenhet på XBOX 360

många människor vet inte detta, men om du inte köper en XBOX 360 med en hårddisk det är en enkel och cheap(ish) alternativ till att köpa en $50-100 hårddisk och installera den. Det finns många minnen som du kan köpa och använda på din XBOX för lagrin...

Iron Man DIY XBOX 360 fall Mod

Trött på din gamla XBOX 360?Förvandla det till din alldeles egna Iron Man XBOX 360 Case Mod. Följ dessa enkla steg.Vad du behöver:XBOX 360Dremel verktygT10 skruvmejselSpray färg (röd/guld)Penna600 grit sandpapperDIY stryker manen KitSteg 1: Ta bort d...

Belyst Xbox juvel (XBOX 360 alternativ)

'''*** Varning ***'' 'AV MESSINA UPP LEDNINGARNA PÅ DENNA MOD KAN DU ALLVARLIGT SKADA DIN XBOX! MÖJLIGEN ÄVEN FÖRSTÖRA DEN!************************************************I detta instructable jag kommer att visa dig hur du placerar ledde under juvele...