Bleach skjorta anvisningar!


Detta är en instruktioner och följa upp mitt senaste Instructable. Enligt begäran är här en video om hur jag gjorde det. : 0)
Du behöver:
En spray flaska
Blekmedel
Vatten
En skål
Stenciler (om du vill)
Sprayfärg (valfritt)
Handskar och en mask och ett väl ventilerat utrymme.

Ta din sprayflaska och fyll den halvvägs med vatten och halvvägs med vanliga hushålls blekmedel
Fastställa stencilen på tröjan (jag använde stenar till vikt mig eftersom jag bara hade cardstock för min stenciler)
BEGIN besprutning som du vill börja med blekmedel eller sprayfärg, utgör det som du går.
När du känner att du är klar och blekmedel har satt till en färg som du vill, ta skjortan och doppa den i en skål med rent vatten.
Vrid ur den, låt den torka (om du planerar att göra baksidan av tröjan, annars bara Varsågod och skölj)

När du tvättar:
Tvätta skjortan av sig själv med lite tvättmedel, första gången, sedan torka.
Jag kan inte understryka detta nog
Wash av. Sig själv. Första gången!
Annars riskerar du att förstöra dina andra kläder.
När du har tvättat och torkat det en gång, sedan är det okej att tvätta med andra kläder.

Hoppas alla har detta Instructable och får lite användning av det.
Exempelvis behöver fick en kille du en present till. Göra dessa. De är awesome gåvor att ge, och du kan sätta de flesta någon design på den. :0)

Relaterade Ämnen

Bleach Design Tees med frys papper

hur man gör en awesome skjorta med lite blekmedel och frys papper.Steg 1: material stuff you'll need:~ skjorta--secondhandbutiker och goda vilja är bra för detta~ blekmedel~ frys papper~ sprayflaska~ järn~ sax eller en x-acto kniv, något att skära pa...

Bleach Spritz kläder

förnya min alltför kort kärleksaffär med blekning mina egna mönster till kläderSteg 1: Vad det är Detta är ett riktigt enkelt sätt att sätta text eller andra mönster på en T-Shirt. Det tar ca 1 minut, när du har allt material. I grund och botten jag...

Färga en skjorta med blekmedel och ett TALLRIKSUNDERLÄGG

eftersom jag fann detta Instructable jag ville färga en skjorta sådär. Men jag hade inte alla bokstäver och jag ville inte att skära dem för hand och de som jag hittade i butikerna var för dyrt. Då kom jag ihåg en instructable om hur man sätter ett s...

Cheshire Cat tumla Dye grafisk skjorta

När jag var på hantverk butik, kom jag över dessa tyg färgämnen som är unikt eftersom de sprutas på tyget. Jag trodde detta skulle vara snyggt att spraya på stenciler och experimentera med färgerna.Jag älskar bär grafiska skjortor så jag tänkte att o...

Bleach motstå T-Shirt projekt

dess mitten av sommaren, för varmt för att göra något utanför, barnen är gå nötter och har haft det med vanligt gammalt hantverk. Vad du ska göra? Det är dags att vara reinspired.Steg 1: material* Blekmedel penna* Fast färgade t-shirts* Kartong, plex...

Slips-bleka skjorta till linne

detta är en "kompatibel för alla de gamla t-tröjor som du kan ha som har hål i sömmarna och bleka fläckar eller vad-inte. Detta är bara en idé om vad du kan göra med lite blekmedel och dina kläder. Så ta hand och ha kul :DDetta är verkligen roligt oc...

Upcycled vägg Scroll skjorta

Visa upp din gamla fandom med en ny stil!Jag har nyligen rensat ut från under sängen och hittade en hög gamla anime vägg rullar som brukade pryder väggarna i min lägenhet. Under åren jag har bytte affischer för ramar, men jag ville inte ge dessa rest...

Captain America skjorta - serietidning Classic!

På grund av den vilda Svaren vi fick på vår första kostym instructable--Winter Soldier jackan-- och hedra den fantastisk tid vi hade kommer att ålder av Ultron i kostym, jag kommer att lägga upp en serie av instructables att sätta ihop en Cap dräkt s...

3 sätt att bära en spets skjorta

Myntra Stylist Manpreet visar oss hur stil en vit spets skjorta på tre olika sätt....

Awesome Camp Half-Blood skjorta med back design.

Efter 8 spännande, roliga och awesome år av Percy Jackson och Olympus serie hjältar, har det slutligen kom till ett slut på den 7 oktober 2014, den sista boken av Heroes of Olympus-serien, The Blood of Olympus.Så, för att hylla denna stora berättelse...

Kapten Amerika Tie Dye Avengers skjorta

alla på kontoret har talat om Marvels The Avengers denna vecka och vi visste bara att det måste vara ett roligt hantverk där för oss att i ära av filmen! Vi satte våra tänkande hattar på och trodde att en tie dye skjorta i Captain America stil var i...

Gitarr Tie Dye skjorta

Hey momoluvers! Det är Momo och dag jag kommer att visa dig hur man gör detta verkligen unik tie dye skjorta. Jag har inte sett en hel del tutorials som denna, så jag tänkte jag skulle göra en själv! Jag hoppas du njuta av detta och glöm inte att rös...

Värmedyna från skjorta ärm

När du har slutfört föregående instructables projekt med en knapp upp skjorta hade jag bara en skjorta ärm kvar. Jag ville hitta något att göra av denna ensam skjorta ärm.Idén kom till mig den andra natten efter min handled började krånglar och jag f...

Itajime Shibori skjorta

Välkommen till min första Instructable!SHIBORI är en japansk tie dye teknik som normalt använder naturlig indigo färgen men jag använde en fiber reaktiv färg för den här en. Du kan använda någon typ av färg du vill ha men jag kommer att inkludera ins...

Sticka "Skjorta och slips" tofflor

du vet hur gåvor för killar är värst... Speciellt för man som har allt, eller praktiska pappa eller tonårspojkar...Detta är ditt problem löst... Skjorta och slips tofflor... Hipsters älskar dem, pappor älskar dem, farfar en kärlek dem, killar med kal...

Skjorta Screenprinting - regnbågar!

DIY screenprinting kan vara så enkelt eller så komplicerat som det ska vara. Här är hur jag gör rainbow screenprints!***Vad du behöver:RAM (antingen köpt eller DIY-ramen jag använde här var från detta Instructable)Screenprinting mesh (nedan finns län...

Par boxershorts från gammal skjorta - DIY

skjorta storlek 42 (indiska storlek)Boxer för barnFaktiska kroppsmått:i midjan. : 65 cms, bum: 75 cms, 1 ben (lår) omkrets 50 cms, naveln igenom benen bakåt 56 cmsSteg 1: Saker du behöver: en gammal skjorta, grundläggande skräddarsy objektskjorta sto...

Livet är konstigt: Chloe Prices skjorta

Missanpassad skalle Chloes skjortaSteg 1: Video Tutorial Material:-Vit skjorta (naturligtvis!)-Kartong bit (att sätta innanför skjortan)-Svart tyg penna-Svart bläck-Vitt bläckPenselSteg 2: gjort! Nu kan du klippa med denna super coola Chloe skjorta!...

5 saker att göra med en gammal skjorta

följande instructable är en enkel demonstration av hur du upcycle en gammal skjorta.Detta är ett bra projekt att göra med barn. Det är lätt, snabb, noll kostnad och kul. Det har också fördelen att undervisa barn skicklighet upcycling och kreativt tän...