Bleach Spritz kläderförnya min alltför kort kärleksaffär med blekning mina egna mönster till kläder
Se Steg
Relaterade Ämnen

Snabb vända Tie-Dye

detta kan möjligen vara det snabbaste och enklaste sättet att tie-dye en skjorta någonsin.Jag hittade dessa marinblå och svart tees på försäljning och jag älskade passformen, men jag tyckte att de var lite oformaterad. Jag ville jazz dem upp lite, me...

Anpassade blekmedel Splatter skjorta

Anpassa din egen t-shirt med en edgy blekmedel splatter effekt! Ingen rörig tyg färgämnen behövs. Helt enkelt skapa en stencil för din t-shirt sedan spraya blekmedel blandningen på tröjan för en iögonfallande mönster.Förnödenheter som behövs:Blank t-...

Göra en krypande Robot Zombie med avhuggna ben

Vi alla älskar zombies och robotar, två av de saker som är mest sannolikt att vara våra ångra en dag. Kan hjälpa saker tillsammans genom att bygga en läskig lilla roboten zombie.Mitt mål med detta Instructable är att ta en docka och (åter) animera de...

Bleach bad och andra billiga eksem åtgärder

eksem drabbade är lätt märken. När du är klåda att krypa ur din hud verkar en $100 flaska orm olja vara ett fynd! Marknadsförare främja exotiska och dyra ingredienser på grundval av osynligt problem trådar av vetenskapliga bevis. Krämer som innehålle...

Spriss-Spriz-Spritz

en uppfriskande men "firma" drink som du kommer att se folk i Venedig njuta i sena eftermiddagssolen.Spritz är en historisk alkoholhaltig dryck från dagarna av den österrikisk-ungerska dominansen i Veneto (1800).Under åren har flera ändringar gj...

Spritz Cookies (gluten/korn gratis)

jag är så exalterad över detta nya recept... för några anledningar:1. baka kakor till jul hela året är en av mina favorit saker i hela världen, men det vanligtvis tar en halv dag. Inte med dessa cookies! Du kan piska upp degen (5 min), fylla din pres...

Bleach motstå T-Shirt projekt

dess mitten av sommaren, för varmt för att göra något utanför, barnen är gå nötter och har haft det med vanligt gammalt hantverk. Vad du ska göra? Det är dags att vara reinspired.Steg 1: material* Blekmedel penna* Fast färgade t-shirts* Kartong, plex...

3D skriva ut din egen läder frimärken

Du kan skapa några vackra mönster och texturer genom att stämpla läder, men det finns bara så många alternativ för färdiga läder frimärken. Jag var upphetsad av tanken på att ha full kreativ kontroll över mina läder projekt med min egen egna designad...

Arduino IoT väder klocka

I detta Instructable kommer vi att bygga en klocka som även visar i och utanför klimatförhållanden.Jag brukade ha en cool liten klocka som, förutom talande tiden, visas även temperaturen i huset, datumet och den utvändiga temperaturen via en sensor f...

Fläder likör

sommaren är nästan halvvägs igenom och jag kom precis hem från Tyskland och Polen med några liter av billig vodka bara av anledningen av att göra likör.Och precis i tid för! Fläderblommor är nästan alla borta nu så första sak jag göra när gjort uppac...

Nathan Drake's Watch - ett Intro till läder

Jag är ett stort fan av Uncharted spelserien, och jag har alltid velat ha sin klocka. Dock alla anständiga replikerna kosta mellan 500 och 900 dollar, vilket är en ganska lite utanför min prisklass. Så jag bestämde mig att göra min egen!Material:Moss...

Smörig Rich Spritz Cookies

Med jul snabbt över oss, och julen cookie bakning pågår, jag trodde jag skulle dela min spritz cookie recept från 1980.These cookies är fina, fräscha med en rik, smörig smak som smälter i munnen, du kommer hålla komma mer... definitivt en Christmas c...

Julkakor socker (Spritz)

Detta är riktigt cool lilla socker cookies som du kan ge som julklappar till vänner och familj.Steg 1: ingredienserIngredienser:(gör 6 dussin mini cookies)12 matskedar smör, mjukt⅓ dl socker¼ tsk salt1 stort ägg½ tsk vanilj1 ¾ alla ändamål mjöl¼ hela...

Lägg till bling till din grej. (läder portföljer, telefon fall, bälten)

Göra din slätt material ser bra ut!Saker du behöver:Köpa "conchos" på läder butiker eller hobby butiker (ca $3-4 varje)Läder punch verktyget eller en syl.Steg 1: Installation Hitta mitten av plats att montera och slå hål.Steg 2: Placera fästskru...

Cykel läder sadel pall

en pall tillverkad av gamla trasiga cykel stommeSteg 1: Rädda en cykel Såg jag denna idé i en trendig butik men jag hade bara gamla cyklar men fortfarande knappt arbetar och för mig är detta en verklig smärta att rädda något som inte är trasig så jag...

Uppmuntra lärare att ange deras BudBurst Data

Jag älskar projektet BudBurst och hade min egen grundutbildning eleverna Observera säsongsbetonade händelser i dogwood träd i flera terminer, men aldrig sett till att lämna in sina uppgifter på webbplatsen BudBurst. Så jag tror jag kan föreslå flera...

Broderi 101: Fjäder söm

Det finns massor av befjädrade stygn, men de alla förgrena sig ut från en central linje som en fjäder eller twig. Detta instructable kommer att illustrera den lång beväpnade fjäder stygn. Denna befjädrade stygn kom väl till pass när definiera och dek...

5 Gal Bucket kläder bricka

Jag har sett några 5 gallon hink kläder brickor, jag trodde jag skulle göra en frontlastare.Jag gjorde detta helt av rester och skrotar, det finns saker jag kunde ha gjort annorlunda, men jag arbetade med vad jag hade.Jag vill nämna-den viktigaste fö...

Fantasy stil läder och plattan hjälm

Min vän och jag hade gjort läder hjälmar en stund sedan och ville förstärka dem med metall. Vi utifrån en deviantart elven rustning design design och använde silvertejp metall för pläteringen. Hoppas du tycker om att göra det så mycket som vi gjorde!...