Bo färska fillagringmin revisor skrattar när jag dyker upp med min bo färska pappersarbete!

Jag har funnit att en bra långsiktig lösning till att lagra travar av fakturor och sådant inslagning dem i köket film. Ta en 4" hög med papper och Linda in den i lugn wrap, tryck luften ut innan du gör det sista förseglingen, och att 4" bunt med papper är nu en 1" tätt lindade snyggt bundle! Jag göra ibland en "label" överst på sidan innan inslagning, för att ID stacken, men även om du inte, fan, det är klart. Du kan berätta vad som finns i det ganska mycket. Plus, bunten är nu vatten och luft resistenta. Kommer det flyta? Jag vet inte. Jag vet att det tar mycket mindre plats, och det kommer definitivt hålla sig fräsch. Nu kan jag bara kasta 'em på vinden, att veta att om jag någonsin skulle behöva dem (under de 7 år som jag ska förvara dem) de är i toppskick.

Relaterade Ämnen

Färska frågor

verkligen verkligen är så ledsen för vatten märke, jag har varit döda mig själv att försöka helt enkelt kombinera min ljudspår med videospåret men jag har kört in i väggar med varje program! Ledsen igen för att någon tittar på videonhttp://i1266.phot...

Trädgården färska handfat och badkar Scrub

Under de avtagande sommardagarna, är föregripande av September nyhetsvärdet trassla in sig i nostalgi för mer sommar. Detta billiga recept för handfat och badkar scrub är bra sätt att kanal antsy energi samtidigt som sist av sommaren lavendel.Giftfri...

Färgade hemlagad Tagliatelle med sparris och färska örter

med överflödet av våren skörd känns som ljus och fräsch mat, rika dofter av den nya säsongen som är så sent i år. Sparris är nu nästan ut av säsongen men du kan fortfarande hitta bra klasar på Marknadsbodarna så jag köpte några och bestämde mig för a...

Färska ägg äggula Pasta deg

Göra hemmagjord, hand-cut, färska ägg äggula Pasta degen från början med denna enkla recept från VideoCulinarySteg 1: Göra färsk Pasta deg Gör pasta degen: separat 6 ägg. Kombinera äggulor med 1 ägg och 2 teskedar olivolja (eller annan vegetabilisk o...

82p färska Healthish Pizza från smördeg!

För basen behöver du:Hemgjord smördeg (eller butik köpte för att sparatid)För bas källan måste du:VitlökBurk krossade tomaterTorkad basilikaSocker (att lägga till smak)Peppar och Salt (att lägga till smak)Färsk basilikaFör toppning behöver du:Cheddar...

Trädgården färska bubblig Pizza bröd

vi har slutligen röda tomater i denna del av Minnesota denna vecka. Jag har inte tillräckligt för att kan ännu, men beslutade att göra en särskild bubblig bröd för min familj ikväll. Trädgården färska smak kan också uppnås genom att handla på din lok...

Hur man gör stora färska mozzarellaost

detta har varit reviderad lite eftersom vissa människor har haft lite problem med ursprungliga. Jag hade några dåliga partier. De viktigaste skillnaderna är tiderna i mikrovågsugnen. Följ instruktionerna noggrant och du bör sluta med en nästan 100% i...

Gård färska pocherat ägg med Grape tomat och basilika sallad

mycket lätt och gott recept. Kan serveras som frukost, brunch och lunch. Eller när allt du känner en lätt mycket näringsrika måltid. Jag använder alla färska råvaror på den här!Steg 1: ingredienser Recept serverar två.INGREDIENSER4 dagars färska ägg1...

Färska långfenad Al tonfisk sallad

Färska långfenad Al tonfisk sallad. En sak du får när du har en fiskare i familjen är gott om fisk. Detta fina exempel är långfenad tonfisk fångas av västkust så Cal där tonfisk är kung och Stilla havet finns det lekplats.Steg 1: Färska långfenad ton...

Färska Veggie Tart

Om du är på en hälsosam äta väg, har färska grönsaker en regelbunden utseende i din dagliga rutin. Med detta recept kan du blanda upp det och tjäna din sallad i form av en välsmakande tårta!Denna tårta är fylld med bara färskt och saftigt tomat skivo...

Hur man håller färska örter färska

detta är en kort Instructable på hur du håller din örter färska.Naturligtvis är det bästa sättet att hålla örter färsk att växa dem själv och plocka dem när du behöver den. Tyvärr, jag får inte så mycket direkt solljus i mitt ställe och varje försök...

Hålla sallad gröna färska!

No more salad-in-a-bag! Du kan tillaga din egen färska, krispig sallad gröna dagar i förväg och har frisk sallad rätt till hands. Här är några tips:Hand Rengör affären Sallad greener (sallad) noggrant innan du förvarar dem i kylskåpet. Ta bort (och k...

Koka färska kräftor - en tidlös Tradition

Varning levande ting kommer inte att leva i slutet av detta instructable!Detta är min post för Hunter insamlingstjänsten tävling.Bara för att få det ur vägen, kräftor hänvisar till: kräftor; crawdads; sötvatten hummer; eller mudbugs.Steg 1: Skaffa nå...

Awesome lätt färska tranbärssås

Jag gjorde upp detta recept år sedan när jag försökte komma med en välsmakande socker fri tranbärssås för Thanksgiving. Det är så mumsigt jag göra det flera gånger medan de färska bären är i säsong. Det kommer ut som gelé tranbär, men med fin hela bä...

Lätt färska Un-Processed stekta tomater

jag skära ner på bearbetade livsmedel som möjligt. Det finns många gånger jag stött på ett bra recept och jag ser "stuvade tomater 1 burk". receptet jag lägga färska tomater i stället eller hoppa över receptet tillsammans. Jag älskar smaken av s...

Rainbow färska tandkräm

ROY G. BIV tar på hemgjord tandkräm... och det är härliga!Steg 1: Vad du behöver...BakpulverVegetabiliskt GlycerinVäteperoxidPepparmyntolja (eller valfri smak du vill ha)Karamellfärg7 små skålarAnvänd tandkräm tubHäftapparatSaxYtterligare artiklar: S...

Färska Zesty Salsa

fånga en hemgjord salsa som ett exakt recept är tufft. Ingen två satser är densamma; färska råvaror kan variera i smak och krydda, experimentera med belopp och ingredienser, etc. Denna gång jag höll noga koll på vad och hur mycket av allt jag lagt i...

Vinter färska Macarons | Josh Pan

I detta Instructable går jag över hur man gör min "vintern färska Macarons." I huvudsak har dessa macarons en stark mandel-y smak med inslag av mint. De är fyllda med vit choklad ganache att ge dem den rika julstämningen. Om du gillade min Chris...

Hela vete Pizza Crust med färska slipat mjöl

göra fem 12 tums pizza skorpor med hela färska slipat vetemjöl. Jag använder en Nutrimill miller för att slipa upp vete i hela vetemjöl. Jag lämnar i vetegroddar för extra hälsofördelar. Dessa pizzor smakar otroligt och hela min familj älskar dem. Du...