Broderade "Vila" kuddeEfter att jag såg denna kudde på Esty tänkte jag, "Jag kan göra detta själv."

Detta instructable förklarar hur man gör en något annorlunda version som är broderad i stället för inked.

Hoppas du njuter!

Se Steg
Relaterade Ämnen

Quick Tips: hur man håller en kudde cool för billigt (eller till och med gratis)!

Någonsin tröttnar på din kudde bli hett, och behöva vända det, bara så att det blir varmt igen? Tja, kan detta lösa problemet.Material som behövs:-Din kudde utan ett örngott-En tryckt T-shirt (lång eller kort ärm, ingen polos eller andra typer av trö...

Biscornu (offset fyrkantig kudde)

Biscornu är en fransk adjektiv som betyder "det som har en oregelbunden form, med prognoser" eller "komplicerat och bisarra"Till en sömmerska eller en brokig är en biscornu en liten 8-sidig broderad kudde som kan användas som en avsmal...

Broderad Uggla och blommor

som jag växte upp, mina systrar och jag fick inte sitta framför TV: N utan några hantverk i våra händer. Det spelade ingen roll är det var broderi, stickning virkning, etc. lång som våra händer var upptagna. Till denna dag, har jag verkligen svårt at...

Tur ett barn ritning i en broderad Plushie

För inte länge sedan en mor kontaktade mig och frågade om jag kunde vända hennes barns ritningen i en huggable plysch kudde. Hon bifogade en mycket detaljerad teckning skapad av sin 5-årig dotter som heter det "Googly ögongloben Dam." (Det finns...

Betong planter och betong "kudde" plattan

Detta är mitt första försök att göra en konkret planter med en tefat/betongplatta med kudde-liknande konsistens. Efter snubbla på dessa två underbara instructables här och härJag trodde jag var tvungen att prova dem. För mögel använde jag 2 plastkruk...

En Nintendo Controller kudde som verkligen fungerar!

Så jag spelade mario 1 sent på kvällen och jag bestämde mig för att jag var trött men jag kände som att få upp... jag tittade ner på mina händer och önskade att registeransvarige jag höll var en stor kudde kunde jag bara sova på och så när jag vaknad...

En kudde för mamma

min mamma är en speciell person. Egentligen är hon min steg-mamma men vi har alltid haft ett mycket speciellt band mellan oss eftersom jag var mycket ung och hon upp mig från tidig ålder så har hon varit den enda mamma jag verkligen någonsin känt.Var...

DIY resor kudde

Förra året hade jag tillfälle att resa genom Europa. Det var ett stort äventyr och jag fick se en massa ställen. Jag tillbringade också mycket tid reser för att komma till varje plats. Jag måste säga jag gjorde min andel av att sova på vägen, och de...

Glödande EL-Wire kudde Bolster

Hur man syr en bolster-style kudde med lätta upp EL-Wire rörsystem som lyser i mörkret.Dessa instruktioner bör vara tillräckligt för att komma igång med din egen design. Kudden visade sig knölig och raggedy, men för mitt andra försök på sömnad, jag ä...

Broderade Kokeshi Doll

stora lilla objekt att ge som gåva. Några alternativa fyllning kan vara: potpurri, lin frö med lavendel eller mint för en påse för underbar låda eller som jag använt i detta instructable, quilters vadd för att göra en söt liten docka.I detta Instruct...

Indiska spegel kudde

i Gujurat och Raajasthan i Indien, de gör intrikata broderade garmets, tillbehör, etc. med speglar--håller speglarna på plats endast med korsstygn mönster.Här är en instructable om hur man gör denna typ av broderier på en kudde. Jag gjorde det mer fr...

På den gå kudde

har du någonsin varit fast i en bil, buss eller tåg? Eller kanske på en båt eller flyg? Eller kanske din ute och omkring och känner för att vila ditt huvud? Kan inte hitta något runt för att använda som kudde? Ryggsäcken är förmodligen alltför lumpy...

Mobila kudde!

Hej alla jag är här med min lilla vänliga mobil kudde! Ta med dig någon där! Nu när du bara vill ha lite vila kan du dra ut din mobil kudde!Steg 1: Skär bitarförst ska du behov att skära bitar. Sidorna är 8cm x 10cm, och både toppen och botten är 8cm...

Hur man gör en Cherry sten uppvärmningen kudde

Gör detta mysiga uppvärmning kudde och curl med en bok eller film och bo toasty varm hela kvällen.Steg 1: Skär tygAnvänder en tandning sax och Superbekväm tyg, skär en bit av frotté eller quiltat tyg 14 x 7 inches. Jag använde frotté och broderade en...

SewUseful Plushie personliga bergsprängare / godnatt kudde

det finns människor, som min man, som vilja somna i total tystnad. Sedan är resten av oss som gillar bakgrund musik eller lugnande ljud att invagga oss i nightscape.Ofta dessa tystnad sliprar klaga när vi låter sliprar behöver våra buller att fånga v...

Burspråk kudde

i San Francisco, burspråk finns överallt. Medan många är golv till tak, har min en inbyggd trä plats ca 2' från marken. De har blivit en riktig döda utrymme i min lägenhet och jag bestämde mig att lösa problemet genom att vrida mitt burspråk i en skö...

Duct Tape uteplats kudde

Mysiga upp din uteplats möbler eller picknick filt med quilt-inspirerade, väder bevis kuddar! Detta projekt är super snabb, billig och ger ett attraktivt alternativ till standard (och allmänt ful) utomhus inredning.Material och verktygDetta projekt k...

Antika broderade bok

om du inte har ännu tagit en titt på den nya serien Dark Fairytale , du är i för en behandling! (Eller åtminstone, vi gillar att tänka så) Konsthantverkare i allmänhet tycks älska sin myt, lore och legend, och verkar också delar kärleken till böcker....

CNC broderad Patch för en anpassad Onesie

Det har blivit en mini tradition att när en god vän eller medarbetare har en baby, jag gör en ny liten person en onesie. Eftersom de broderade trådarna kan irritera känslig hud, beslöt jag att göra dessa mönster som patchar och järn dem använda stand...