Cat solstol / fönsterkarmen abborredetta är för alla som har katter utan tillräckligt fönsterkarmen utrymme till loungen ute på. Det kan också användas bara för att göra plats för växter.
Se Steg
Relaterade Ämnen

Hur man gör en DC unga rättvisa: "Cheshire Cat" Mask

Med DC unga rättvisa bakgrundshistoria är cheshire cat dotter till Sportsmaster, syster till Artemis och kärleksintresse av röd pil. Flickan är en utbildad lönnmördare och gärna ta på nästa uppdrag.För Wondercon 2016 bad min vän mig att hjälpa henne...

Cap Toe skor till Cat skor

Jag köpte detta par cap toe platta skor från Kmart för$ 12, riktigt fin grund för ett par cat skor.Steg 1: Mask katt öron jag är inte säker på min målning färdigheter, så jag maskerade ut öronen med groda tejp. Jag justerade formerna flera gånger så...

Cheshire Cat kostym - Tim Burton stil

Hi!Detta är min första Instructable, så någon nyttig feedback är bra.För 2011 bestämde jag att jag skulle göra en Cheshire Cat kostym för en konvention, som andra ledamöter i min grupp gjorde Tim Burtons Alice i Underlandet. Jag beslutat att göra Che...

The Cat Lady

Jag sprang över en katt tröja på Goodwill och trodde det skulle vara lustiga att klä upp som en katt Dam för Halloween. Senare, min syster och jag var på Goodwill igen, och hon fann denna katt vest. Det var purrrfect! Jag menar, vävda katter på möbel...

Adirondack solstol

Bara köpte jag en ny bell tält i sommar vilket är mycket swish. Jag har en camping stol men det är en av de generiska fälla ut stolar med en mugghållare, ganska bekvämt och praktiskt möjligt Ja, i-hålla med min nya tält nr! Jag behövde en ny.Jag har...

Candy Cat

detta projekt/mönster av min egen design började som en liten fyllda leksak för min dotters chihuahua och utvecklats till en liten bit av folkkonst. Den versionen som du ser här har feltable ullgarn och storlek 8 till 9 US stickor. Cat fur mönstret v...

Alice Madness Returns - Cheshire cat

Hur man målar ansiktet som Cheshire cat från TV-spelet Alice Madness Returns.Steg 1: bas första disposition där munnen kommer gå, då täcker ansiktet i grått ansikte måla lämnar munnen avsnittet klart.Steg 2: päls för att få pälsen jag lagt fläckar av...

Cheshire Cat Makeup

Hej alla!Detta är min rekreation av Cheshire Cat från Alice i Underlandet (Disneys version) och så hoppas du kommer gilla det! om Glöm inte att kolla in min youtube kanal www.youtube.com/jackiieel för flera andra videor!...

Freaky Cheshire Cat från Alice i Underlandet

Endast i ditt sinne:Välkommen till endast i ditt sinne. En av mina goda vänner Michelle föreslog för att göra en Alice i Underlandet make-up så jag gjorde Cheshire Cat. Jag hoppas ni alla njuta ogudaktiga ser katten.Make-up användsParadise ansikte må...

Kastar en Nyan-Cat kakformen: från Design till aluminium matens goda

målet med detta instructable är att göra en full storlek 12" diameter kakformen, med en anpassad infogning av en nyan-cat.Nyan-cat populariserades i början av april 2011, och har en kattunge med en poptart mage (eller magen, för kort)Ytterligare deta...

Undulat dusch abborre

Liksom de flesta fåglar älskar vår undulat Cecil duschar. Han älskar särskilt umgås precis under duschen huvudet där han gå in och ut droppande vatten och dimma själv som han vill. Cecil är också ett stort fan av badrummet i allmänhet eftersom han få...

Cat äventyr och fly vägg

Vi har alltid trott det skulle vara häftigt att ha någon form av catwalken för vår katt att rymma och gömma sig långt över. Jag ville designa något för hela väggen, något som skulle vara lite konstnärlig, skulpturala och något funktionellt för oss (f...

Cat grotta från skrivarförpackningen och gamla Carpet

vi gick nyligen till våra lokala Blue Cross att uppfylla vissa katter med avsikt att anta en. Saker gick ganska snabbt och vi träffade Ozzy, gick med på att anta honom och ordnat att samla honom nästa dag. Det är länge sedan vi har haft en katt så en...

Cheshire Cat from Alice in Wonderland

Chesire Cat kostym tillverkad hemma. Huvudet var gjord av stoppning skum och plasic mesh bildar formen och täckt av päls tyg då retuscherade för att skapa de blå ränderna. Näsan och tänder var hand bildas från fimo. Ögonen var gjutna från polyester g...

Hur du binder ditt hus med Cat-5 eller 6 för Ethernet-nätverk

även om trådlösa är enklare för många människor, på grund av multimedia dela, bandbredd på mitt hemnätverk och min liten paranoia om trådlös säkerhet, jag ville verkligen att använda en hård trådbunden lösning för hemnätverk.Att ha ett trådbundet nät...

Anti Keyboard Cat Attack matta (AKCAM)

Alla du katt ägare där ute vet exakt vad jag talar om när det gäller katter och tangentbord!Katter är naturligt lockas till tangentbordet om vi behöver skriva. Och du vet att det är omöjligt att motstå den sötaste faktorn för en katt att försöka få d...

Inga krusiduller USB till microUSB tunga Cat-5e 5 + ft 1' 5 + m laddning/datakabel

Hej!Tja, tack vare dess breda slang visade min senaste DIY 5V DCP leverans mig hur min ynklig 4-fötter 28AWG USB datakabel var effektivt begränsa strömmen till min smartphone. Eftersom jag hade lite extra leveranser, beslöt jag att bygga mig en orden...

Bärgade trä, trädgård lata solstol

Så är här min Instructable för min trädgård solstol.Material som används:1 (eller 2) gamla lastpallar, Varning:var försiktig när du använder gamla lastpallar eftersom de kan ha behandlats med eller transporterar kemikalier som kan vara skadliga för d...

Cat Wall

My wife wanted a cat. Jag ville inte en katt. Vi kompromissat och fick en cat...well denna lilla hårbollen har varit kul. Han har varit att få riktigt söt också. Han kommer över till mig när jag är avkopplande på soffan azxf & #be... Få katten! Jag k...