Catch-brickor för Studioalla som har tillbringat någon tid sågning, arkivering eller slipning metall vet att allt detta arbete går hand i hand med en massa rester och damm. Om du letar efter något att samla alla dessa rester inte leta längre! Här är en steg för steg guide att göra fångsten magasinen vi konstruerade och byggda för våra smycken studio.

Om du är intresserad av vad min klass har gjort, besök vår blogg www.theresponsiblestudio.tumblr.com!

Se Steg
Relaterade Ämnen

Att göra din egen hem trädgård behållare från plastflaskor

om du är som mig, du starta din trädgård tag finns det fortfarande snö på marken. Du förmodligen också ha växter som faktiskt aldrig går ner i marken och bo i ditt hus. Kök örter och så vidare är exempel. Spenat är en annan favorit, eftersom du kan p...

Raket varumärke Studios medellång Tank

detta är monteringsanvisningarna för medellång Tank från Raket varumärke Studios. Detta är en stor liten robot kit, och kan köpas som ett komplett kit eller som ett rullande chassi, redo för mikro-styrenhet för din choice--Arudino Uno, Duemilanove, P...

Atmel start 1: Atmel Studio och programmerare

M. A. Parker c2015Installera Atmel Studio (AS) och en programmerare förkroppsligar de första stegen [0] på väg mot med hjälp av en Atmel AVR Microcontroller individenhet MCU [1] i motsats till MCU-på-en-styrelsen som Arduino [2]. Här startar resan, o...

Friggebod till Craft Studio

Jag vände min 8 x 12 trädgård skjul till en craft studio eftersom det inte fanns något utrymme för en särskild hantverk eller hobby område inne i mitt hem! Det tog under $250 och några veckor att slutföra omvandlingen!Steg 1: Prep arbete Jag ville ha...

Vit choklad Skulls i PLA brickor

varje Halloween jag göra godsaker att ge bort. I år jag hade två 3D-skrivare till mitt förfogande, så jag beslöt att göra 3D tryckta choklad mögel maker. Jag brukade mat säker silikon kastade choklad mögel från formuläret 3D tryckta mögel. Sedan kast...

Min Studio utrymme

Jag har alltid känt att det var viktigt för kreativa människor att ha en stödjande miljö att arbeta i. Din arbetsplats har en inverkan på ditt arbete och speglar vem du är. Jag brukar fungera bäst i ett utrymme som har en blandning av verktyg, känsla...

Hemmagjord studio strobe rigga med paraply klämman och modellering ljus.

jag är pank för det mesta men jag har alltid velat ha några studio utlöses så att jag kan göra Portraits enkelt men kostnaden är utom räckhåll för mig. Lyckligtvis listat jag ut hur man gör en klämma som använder blixtsko utlöses (de kan du sätta på...

Foto studio komprimering pole MK1

ett billigt och enkelt sätt att stödja bakgrunder, lätta belysning redskap, och allmänt tillägga en extra hand överallt där du behöver det i din DIY Hem fotostudio.Uppdatering notera: Jag hittade några bättre delar på depån i natt som eliminerar meta...

Pellet catcher-för plinking med luftpistoler.

Bara en mycket snabb Instructable.Jag tog min luftpistol runt till mina kompisar hus.De njöt ögonblickligen skjuta varje kan från rutan återvinning.(De förvärvade egna pistol inom en vecka.)Vi sitter i trädgården prata och ta det i sin tur att avfyra...

Billigaste DIY SoftBox (studio light)

Hej! I detta instructable jag vill visa dig hur man gör en super billiga softbox, bärbar källa av mjuk studio ljus!Du behöver bara:BordslampaKartongVit plastpåse eller vit textilEtt bandBambupinnarDu kan också titta på alla processen för att göra på...

En pengar att göra bärbara själv innehöll 16 Track Recording Studio för Under $3,000.00

Med tekniken förbättras, kan du nu göra, vad 40 år sedan skulle ha kostat någon miljoner dollarSteg 1: Jag byggde den med en Allen och Heath modell is 16 digital hårddisk-inspelareJag började genom att köpa hårddisk-inspelare, is 16 är ett bra val ef...

Bygga en egen display LCD Studio (för G15 tangentbord och LCD-skärmar).

Ok om du har just fått ditt G15 tangentbord och är mycket imponerad med de grundläggande skärmar som kom med det då jag tar dig genom grunderna i att använda LCD Studio för att göra egna.Detta exempel kommer att göra en display som visar bara grundlä...

En gräs/löv Catcher för din ridning gräsklippare

har man en tidigare kompatibel som beskriver hur man gör en trailer-stil blad catcher för en åkgräsklippare.Denna kompatibel beskriver en gräs/löv catcher som sitter på en plattform ansluten till den bakre delen av gräsklipparen. Detta är samma idé,...

Hörnträdgård regn Catcher

1 millimeter regn x 1 meter av yta = 1 liter vatten.Detta regn catcher är ett två kvadratmeter blad av plast vikas på mitten, så för varje millimeter nederbörd får jag en liter vatten för min trädgård.Delar1 x 2m blad av plast eller en storlek för at...

Maker Studio HATCHedu ThinkFun berg spårvagn

Använda vinschar uppsättning Maker Studio kit från ThinkFun byggde jag en spårvagn som skulle bära små föremål från ena änden till andra förhöjda slutet. Jag ville använda endast hushåll saker och ingen elverktyg så någon unge kunde bygga den.Steg 1:...

Lådor för olika saker (skruvar, brickor, naglar)

Projektet började med behovet av att lagra skruvar, brickor, muttrar och andra element som jag använder i min verkstad.Här endast rutorna kommer att visa i nästa instructable jag ska visa dig hur jag ska ta allaSteg 1: Första prototypen Detta var den...

DIY Hula Hoop Dream Catcher

Har du någonsin velat göra en dream catcher men vet inte hur? Även om det kan tyckas utmanande, är det faktiskt ganska lätt! Denna handledning kommer att gå igenom grunderna i att göra en dream catcher, however detta specifika projekt det i mycket st...

DIY ROOM DECOR ❤ virka DREAM CATCHER

Hi guys!I dagens video visar jag hur man gör en vacker dream catcher. Jag vet det finns redan massor av videofilmer om DIY dröm fiskare på YouTube men jag hittar dem så vacker att jag inte kunde motstå att göra min egen version av dem.Först behöver d...

En Guide till väggen brickor

Inledning:Jag fick nyligen tag Elemental LED, PAR 64 RGB vägg bricka, som ett pris för Instructables LED tävling. Jag har därför leka med det, att hitta den bästa placeringen för det i mitt rum.I denna korta instructable hoppas jag kunna ge dig några...