Chainmail kostym (tyg)Inledning(hoppa över om du inte bryr dig)

Hej, Michael här. Detta instructable visar min idé för en pseudo-chainmail kostym. Vid denna tid är det bara konceptuella, men jag är säker på att resultaten kommer bara att ha mindre buggar.

Material & verktyg:

Svart Mesh tyg (länken nedan visar en tvättpåse som skulle fungera fint)
Silver sprayfärg (eller annan valfri metallic färg)
Nål & tråd (helst svart)
Sax
Måttband

pärlor, eller små fiske vikter av prydnad och illusionen av vägda ringer (valfritt)

Väska:
http://www.Walmart.com/IP/Mainstays-Industrial-Strength-Laundry-Bag/19598769

Färg: (kan fungera bättre än den färg som jag planerar att använda eftersom det är avsett för tyg.)
http://www.Walmart.com/IP/Next-Style-Simply-spray-Fabric-Paint-Blue-Jay-Lavender-Black/20711975

* Tips #1: Mesh bredd blir en riktig försäljningsargument på chainmail effekten. Att mina ögon har väskan i länken en riktigt bra maskstorlek.

DISCLAIMER: bilder som används i detta INSTRUCTABLE är inte min egen! DE ÄR ENDAST AVSEDDA SOM VISUELLT HJÄLPMEDEL! Detta är endast en PROP, det kommer inte att skydda dig från pilar, hajar, TJURIG katt, ETC.

Se Steg
Relaterade Ämnen

Jester kostym

en gycklare kostym är tänkt för att vara iögonfallande, men det måste också vara tillräckligt flexibel för att passa vad det är du gör. Som kan umgås på en Halloween-fest, eller det kan göra Handstående och tillbaka handsprings, eller båda. Vad du sk...

En annan enkel Han Solo frysta i Carbonite kostym

jag älskade bserinese's och 1_Steve_Jobs's simple Han Solo i Carbonite kostymer, så när jag kom över en konstig live-action Glukometer costume(?) som jag kunde använda som en lätt bas för mitt eget Carbonite kammare, jag fick jobba...Denna dräkt är e...

Tips för att göra Assassin's Creed cosplay kostymer

Här kommer vi presentera hur assassin's creed cosplay kostym är gjord.Steg 1: Skär Assassin's Creed tygTyg för cosplay kostym kommer att minska på bordet.Steg 2: Sy Assassin's Creed kostym tyg Skära duken sydde här.Steg 3: Strykjärn gjorde Assassin's...

Wearable bo Puft Marshmallow Man kostym

i år ville jag prova något lite annorlunda då min vanliga mash-up kostymer. Jag beslutat att gå stort eller gå hem och vad bättre sätt att göra något stort då att blåsa upp det. Så i år kommer jag att konvertera en 8'. 5" fot lång 7' brett bo Puft Ma...

IPhone / iPod Touch bindemedel klipp stå med kabel etablera uppdaterad

inspirerade av andra (Tack killar du vet vem du är) jag bestämde mig att ta ställning för min iPod Touch 3G (som inte kommer med ett stativ) med den stationära stapelvara... bindemedel klipp. Även om vissa smarta konstruktioner har visat innan, jag v...

Skull Kid

jag är en ivrig beundrare av legenden om Zelda Majora's mask. Förra året bestämde jag mig att göra runt som skull kid. Detta bygga skor min process, tyvärr var jag i en tid kritan med skolan och andra saker som händer så jag var dålig på att ta en ma...

Att göra Dr Doom

min två år gamla och fyra år gamla båda dressing som superhjältar för Halloween, så jag tänkte att det är lämpligt för att klä sig som en skurk. Jag ville vara någon som de skulle båda igen. De tittar på Superhero Squad som ofta visar en mycket carto...

Plast Spray Stencil

Detta är en handledning om hur man gör en ren stencil på dinHalloween kostym.Detta var från en hel del trial and error. Vi försökte stenciler med raka papper, skumgummiplattan och kartong. Alla hade sina problem. Jag föreslår starkt att öva först. Ja...

Enkla simma Vest

Jag älskar simma västar. De ger bra stöd och de ser bra ut (vad mer kan en person vill ha i en simma kostym?). Tyvärr är ganska svårt att hitta simma västar och de som jag tycker är oftast utanför min budget. Lyckligtvis med en enkel väst mönster, li...

Gimli dvärgen - Sagan om ringen Halloween kostym

efter framgången med förra årets Gene Simmons projekt, jag var spännande att se vad RavingChild skulle komma med för Halloween i år. Jag hade en känsla av att vad han beslutat, det skulle vara intressant, roligt att göra, och utmana min prop-making f...

Kostym - Assassins Creed - Ezio Auditore

Min kärlek till CosplayAtt vara en massiva fan av Assassins creed spel och särskilt karaktären av Ezio Auditore jag var bara tvungen att göra en kostym för mig själv. På denna punkt var jag inte ens medvetna om något som heter Cosplay men när jag tal...

DIY ungdom Knight kostymer med hjälm, svärd och Kraghandskar

vår son ville vara en riddare i år så jag gjorde lite eller forskning och slutligen kom upp med detta. Jag gjorde spats av vinyl, tyg tunika, "chainmail" med huvudet täcka, vinyl bälte, hjälmen var ett vassle protein hink duct tape handskar och...

Min Halloween kostym!

Hej alla!Jag vet det är nästan jul, men jag skulle vilja dela min senaste Halloween kostym.Dräkten är min fjärde kostym så långt, de första två kostymer som jag gjorde i första år gjordeskartong, under andra år jag gjorde en kostym av tenn, och i år...

Chainmail-Bra Kitty-Tank

Hej duJo, ser att jag fortfarande få fler anhängare men inte att ha publicerat tog de senaste grejer för så lång tid mig för att skriva sumthin mer riten nu, så detta är ett av mina senaste projekt, faktiskt redo utförs i januari 2013 för min vän "Ki...

50 olika nyanser av grå kostym

Vänligen notera: denna dräkt är "50 nyanser av grått," inte "femtio nyanser av grått."Min man ville ha en enkel kostym till Halloween. Detta är vad vi kom fram till. Ingen av oss har läst boken "Femtio nyanser av grått." Även...

Animatronic Iron Man Mk III kostym

Iron Man kostymer har varit mycket populär nyligen och nummer ett frågan jag ofta får frågan är "Hur kan jag lägga animatörerna till min kostym?" Min vän Greg ville lägga animatörerna till sin MkIII glasfiber kostym så han bad för min hjälp och...

Captain America: Winter Soldier - Stealth kostym bygga

Captain America har en annan kostym per film, hade jag skapat olika dräkter för mig själv. Jag hade redan slitna Avengers kapten Amerika kostym (mest köpta) och min Super soldat kapten Amerika kostym (mestadels egna) ett par gånger varje. Så jag best...

Barnens Thanos kostym

min son bestämde sig för att vara den galna Titan Thanos för Halloween och antagligen flera andra slumpmässiga dagar under nästa år. Detta är hur man gör en komisk/tecknad stil Thanos kostym.Steg 1: Saker som behövs Lim:SuperlimVarmlimma fastTyg limM...

Komisk tjej kostym

Detta var den absolut min favorit Halloween kostym. Någonsin. Jag tror att alla jag mött älskade det så mycket, vissa till och med mer, än mig! Jag blev inspirerad att göra komisk tjej klänningen från MAC smink POW! Halloween utseende, som jag använt...