Chilli nötkött NachosJag älskar min mammas chili så jag frågade om jag kunde göra det till nachos som jag verkligen njuta av doppning majs chips i olika smaker.

Se Steg
Relaterade Ämnen

Enkel, dödliga nachos...

Låt mig förord detta utdrag ur min prövning av förklara jag trodde detta medan man äter en förpackning med cookies, jag klandrar dem med 25% mindre fett än vanligt.Gud detta är välsmakande, riktigt bra men plattan är tung i handen, inte tung som sönd...

Crispy Räkor i het chillie sås

För marinera -ta lite rensade räkor och marinte genom att lägga till mjöl, majsmjöl, salt, peppar, soja sås n 1 ägg n hålla asid 4 halv timme... Stek de räkorna i djupa vegetabilisk olja.att göra -och den i en annan wok tillsätt litl vege olja n lägg...

SKYLANDERS fokus på CHILL

Chill är baserat på det populära spelet SKYLANDERS,Viktigaste när man bygger en kostym för små barn är komfort, om kostym är obekväma barnet bara vill bära den under en kort tid. Detta genrep gav barnen tid att låta mig veta om det fanns något som be...

Heavy Duty Counter flöde vörten Chiller

Vad är en counter flöde vörten kylaggregat? Hembryggning, efter att du har kokt din vört (före öl, malt socker vatten) vill ett tag du kyla ner så snabbt som möjligt samtidigt som de är helt sanitära för att minska risken för smitta din öl. Det finns...

CO2 Laser vatten Chiller

CO2 Laser vatten ChillerCO2 Laser rör kyls genom att köra eller pumpa vatten genom röret. Det är nödvändigt att förlänga livslängden på röret som annars skulle överhettas och snabbt förlorar makt och så småningom misslyckas att fungera. Dyra vatten k...

Chicken Alfredo Nachos med Pasta marker

vad du får när du fritera pasta snäckor, kväva dem i Alfredo sås och toppa dem med kyckling och italienska ostar?Varför... en läcker ny italiensk stil Nachos förrätt, naturligtvis! Cross-my-hjärta, jag lovar, du kommer inte bli besviken!Ingredienser...

Herbed tonfisk sallad Nachos

detta lätt herbed recept tonfisk sallad Nachos par vackert med citronpeppar / Dill Tortilla Chips. (Recept länk nedan)Serveras kall, är det den perfekt lunch eller förrätt på dessa varma, lata sommardagar.Ingredienser för 1 Lunch servering eller förr...

6 ingrediens sena Nite Munchie Nachos

Tja, som jag skriver den meningen är det 12:19 här i Louisville, och jag var lite hungrig. Så gjorde jag mig själv några svarta bönor salsa. Yum! Salsa var endast fyra ingredienser:1-15 oz. burk svarta bönor1 - 15 1/4 oz. kan hela kärnan majs1/3 av e...

Apple S'mores Nachos

Detta mellanmål är så lätt att göra och är helt utsökt! Prova att sätta din egen snurra på vissa Apple Nachos!Steg 1: Apple S'mores NachosIngredienserEtt äpple2 T någon mutter smör1 T mini choklad chips1 T mini marshmallowsnågra andra roliga och galn...

BBQ chili nachos

BBQ chili nachos är bra för spel/filmkvällar eller efter en lång natt av läxor och studeraSteg 1: samla in de nödvändiga ingredienserna OK låter komma igång första du kommer att behöva lite ost, en burk med chili (hemgjorda chili smak den bästa men m...

Bellissima Bruschetta Nachos

jag är en bekräftad Bruschetta-holic... och jag är särskilt förtjust i färska tomat Bruschetta.Denna välsmakande Nacho anpassning smakar ännu bättre än det ser ut. Ört-infunderas tortillachips är lättare än traditionella bröd. Texturen är fantastisk...

Chilli nötkött soppa med Pasta snäckor

min mamma brukade göra oss denna billiga, fyllning och kryddig soppa ganska regelbundet. Jag nu använda den som en snabb middag på en kall kväll eller en värmande lättare lunch.Jag kommer faktiskt inte ihåg hennes exakta recept, men det är alltid tre...

Camping Nachos.

Detta är den enklaste och snabbaste sak du har någonsin lagat mat innan. Och det är verkligen gott.Steg 1: grejer. Allt du behöver är:Folie.Grill eller lägereld.Marker.Chili bönor.Nacho grejer.Steg 2: Förbered. Rulla ut ett ark folie och upp kanterna...

Dubbla lager nachos #hercules2016

ingredienser• riven ost•Nacho chips•Plate•En mikrovågsugnOch som ganska mycket det!Steg 1: Första lagret av marker Så du tar marker och sätta dem på tallriken. Sätta så mycket som du villSteg 2: Första lager ost Lägg nu det första lagret ost ovanpå m...

Hur man gör ett kök storlek nedsänkning Chiller till Radiply chill te (för Iced Tea), lager, buljonger och saltlösningar

TL, dr :)Bekännelse: Jag är en te snobb (så ja, jag är inte en tepåse kille - löst blad hela vägen). Te är världens mest populära dryck... men många människor är omedvetna om eller skrämmas av alla alternativ där ute. En snabb primer: alla te kommer...

Molecular Nacho Cheese Sauce

Molekylär gastronomi är vetenskapen om matlagning. Med bara några enkla ingredienser, kan du förvandla din favorit ost till en krämig läckra nacho sås. Hela processen tar mindre än fem minuter. Den hemliga ingrediensen för denna nacho ostsås är natri...

Steampunk Nachos

Slutligen, något att tjäna nästa gång roboten Jules Verne som stannar!Att hålla detta en kort, eftersom jag inte vet hur mycket kan, eller bör, sägas om Steampunk Nachos. Speciellt eftersom det är ganska self förklarande och sannolikt inte kommer att...

Joes sotad kyckling Nachos!

jag är inte ett stort fan av kyckling men min make-critter gjorde sotad kyckling och jag kan inte få nog av den! Är det ganska gott i sig, men på nachos är det en helt ny upplevelse. Normalt kockar Joe detta så jag skulle inte göra en instructable, m...

Strawberry Ambrosia Nachos med kanel Tortilla Chips

detta recept för enkel, fruktig Dessert Nachos var offer för en choklad överfall. Innan jag visste vad som hände, fanns mini choklad chips och en ström av fudgey choklad sirap överallt.Vad kan jag göra??? Jag åt hela.Vad ska du göra? ;-DAmbrosia ingr...