Choklad robot recepthär är mitt recept på läckra choklad robotar!

I detta Instructable, ska jag förklara hur man gör ganache fyllda choklad godsaker i form av allas favorit robot. Naturligtvis, du kan göra dem i någon form som du ville ha, men jag kan inte föreställa mig varför du skulle inte vill att din choklad att se ut som robotar...

Detta bör vara en stor hem projekt för (övervakad) barn och familjer, eftersom alla ingredienser och material är relativt säkra (om det används korrekt) och billigt kan anskaffas utan stora svårigheter. Ingen specialutrustning som behövs och du kan göra det alla i ditt eget kök under en enda helg. Och gjorde jag nämna att det innebär en hel del choklad?

Jag rekommenderar att läsa min "hur att skulptera choklad" Instructable före detta en, som det använder mycket av samma principer.

Hälsa, säkerhet och laglighet

Detta projekt använder Sculpey, en polymerlera som kan botas i ett hem ugn. Sculpey innehåller vissa potentiellt skadliga kemikalier (ftalater), och därför inte är lämplig för att göra porslin som används för att servera mat. I detta projekt, Sculpey kommer aldrig i kontakt med livsmedel, men den kommer i kontakt med en yta som används senare till formuläret choklad. Min personliga åsikt är att varje risk för chokladen bli förorenade av farliga kemikalier är försumbar (och ytterligare understötts av grundlig tvättning av silikon formar). Men detta är verkligen en avvikelse från Sculpeys avsedda användning och jag kan inte garantera att oavsiktlig Sculpey exponering inte kommer att inträffa.

Behaga också välja din silikon noggrant. Använda mat grade silikon, som finns i patroner från VVS leverans butiker. Inte äter det, andas in den eller injicera det i familjens husdjur.

Även en av dessa ganache recept innehåller alkohol och är bäst serveras endast till icke-helnykterist vuxna.

Se Steg
Relaterade Ämnen

Choklad Macaron recept (italienska metod)

Hej alla! Så många av er har frågat mig hur man gör olika smaker av Macarons ska så idag jag visa dig hur man gör en verkligen speciell en, från Bouchon bageri, choklad Macarons.Detta recept är lite annorlunda från den första franska Macaron recept s...

Smält choklad Frappuccino recept

Starbucks nyligen hade en Smält choklad Frappuccino för en kort tid och jag miste om det, men jag tänkte inte låta det hindra mig från att försöka göra det själv. Vad gör upp denna välsmakande dryck är choklad, kaffe, choklad, chips och en choklad es...

Läcker choklad Bark recept

dag jag kommer att visa dig haw för att göra choklad bark. Min syster använder detta recept ofta för en mängd olika tillfällen som semester eller bara ett enkelt och gott mellanmål. Detta recept tar bara cirka 20 minuter för att göra, men det behöver...

Lätt att göra hemlagad choklad kaka recept

detta är den mest lätt och bästa recept att göra choklad hemma. Du kan gåva dessa hembakade chokladpraliner till dina nära och kära eller du kan servera dem till dina gäster. För att göra ut choklad behöver du följande ingredienser.Ingredienser:160 g...

Hem gjorde choklad kakor recept

Yummy nya stilen görs klassiska cookies för en avvikande stil genom att lägga till choklad och fyllning med riktig choklad.Barn vill gärna ha det och så kommer de som älskarna choklad... ge ett försök...Steg 1: ingredienserIngredienser1) alla ändamål...

Lätt choklad dessert recept

det är en polska dessert kallas bajaderki. Det är enkelt och kan göras även av tårta rester.Du behöver:350 gram kakor, tårta eller något sånt (utan gelé eller grädde)50 gram smör4 msk kakaonågra Rom aromSmält smöret. Slipa kakan och tillsätt kakao, s...

Choklad choklad Muffins Recept

om du älskar choklad, kommer du att älska dessa choklad choklad muffins. Vi gör dem med kakaopulver och halvsöt choklad, chips, så de kommer att tillfredsställa även de mest allvarliga chocoholics.IngredienserGör 12 muffins.1 1/2-2 dl (190 till 250g)...

Choklad vispgrädde grädde recept

Jag ville prova att göra Starbucks smält choklad Frappuccino och bestämde att jag behövde göra några choklad vispgrädde. Jag tittade runt på internet på vad andra människor har gjort och sedan beslutat hur jag ville göra choklad vispgrädde.Jag gillar...

Anderna Mint choklad Cookies

jag är ett stort fan av kombinationen choklad/mint varför jag älskar att sätta Anderna Creme de Menthe bakning marker i detta recept, men choklad kaka recept är fantastiskt oavsett vad man lägger i det! Jag har använt choklad chips, jordnötssmör chip...

Påsk choklad kakor med mandel smör fyllning

gelé bönor är oftast min favorite våren behandla, dessa choklad påsk kakor med mandel smör fyllning är nu en nära andra!Steg 1: Gör choklad CookiesGöra choklad cookies med hjälp av Lilaloas choklad kaka recept.Kavla ut degen lite tunnare än vanligt e...

Choklad Cupcakes favoriter

här är en enkel idé för cupcakes särskilt för choklad älskare.Börja med din favorit choklad cupcake recept eller ens en paket mix. Dessa var från en inga namn paket mix.Svalna, isen med glasyr av ditt val. Glasyr här gjordes från ungefär en kopp flor...

MÖRK choklad frukost CREPES

Jag är en hälsa och fitness nöt men min kärlek till alla saker som ren och frisk har inte förstört smaklökar och min kärlek till bra god mat. I veckan hade jag en av de choklad sug - dagar där ingenting men choklad kommer att göra och i stället för a...

Hur till: Choklad Ganache Layer Cake

Choklad ganache är en fransk klassiker. Det är i princip lika delar av god choklad och grädde. Ganache är extremt mångsidig; Du kan fylla tårtor med det, täcka tårtor, frost kakor, göra tryffel och listan går på. Mångsidigheten i ganache kommer från...

De bästa choklad Cupcakes du någonsin haft

Hej kaka älskare!Jag tror att de flesta av oss kan hålla choklad är BOSS. Medan vi älskar och längtar efter det, kan det vara svårt att perfekt även i kaka form. Choklad har en personlighet av dess ' äga och måste behandlas med TLC. Jag har experimen...

Lätt nr-Mess choklad bitar från chokladkakor

hur man gör lätt att rengöra upp nr-mess choklad bitar från barer av choklad. Detta är för alla dessa choklad bit recept, människor som har allergier och kan bara hitta chokladkakor (inte kan hitta choklad chips) och de människor som vill göra chokla...

Chunky Choklad Cookies

http://www.savynaturalista.com/2013/08/06/chunky-chocolate-cookies-the-misplaced-recipe-cookie/Detta är ett bra recept om du letar efter chocolate chip cookies med hälften av kalorier och samma stor smak... Allt du behöver är kokos socker...Chunky Ch...

Friska akut choklad Fix för en i 15 sekunder

Om du någonsin sugen på choklad, gör detta friska nödsituation choklad Fix recept som tar bara 15 sekunder och endast 5 ingredienser. (Paleo, Vegan, mejeri-fri, soja-fri, glutenfri)• Visa FULL recept på min hemsida på: http://livinghealthywithchocola...

Lätt choklad Frosting

jag har använt detta choklad glasyr recept i år på min ängel mat födelsedag kakor. Jag gillade aldrig fluffy frosting som du hittar på de flesta kakor, så det har alltid varit min gå till recept på någon glasyr eller sås. Detta recept fungerar även b...

Choklad Tortilla glass enchiladas

gjorde denna underbara upptäckt på en liten, hål i väggen café i Albuquerque, New Mexico. Naturligtvis kocken inte skulle avslöja hennes hemlighet, men jag sökte choklad tortilla recept och måste erkänna denna dessert är ganska nära henne!Steg 1: ing...