Christmas After Dinner MintsHi! Detta är min första instructable så vänligen vara mild och ber om ursäkt om detta är en kopia men jag kunde inte hitta något liknande. (Kredit för detta går till ett foruminlägg på moneysavingexpert.com som jag inte längre kan hitta, om detta låter bekant så låt mig veta, jag kommer att ge kredit där sin grund)

Detta kunde inte vara enklare och dess perfekt för sista minuten julklappar. Det tog ungefär en timme totalt och jag gjort tillräckligt för att fylla 2 pint burkar. Få barnen att hjälpa med detta.

God jul alla! LX

Se Steg
Relaterade Ämnen

Christmas Cookie Shooters

Det finns inget riktigt gillar en Christmas cookie. Färgerna, strössel, den... sprit?Ja! Du måste dela dessa med dina gäster! De är helt utsökt!Ingredienser:1/8 oz Grenadine1/4 oz Creme de Mint1/4 oz Biscotti Baileys1/4 oz vanilj Vodka1/4 kopp av str...

Christmas Krans 2.0 Raspberry Pi / Arduino "Selfie / Photobooth"

Detta är min festliga hantverk för 2015 och bygger på min 2014 Arduino bygger jul Tune spela Christmas Krans. Jag fick i leker med Raspberry PI detta år och gillade aspekterna av körs på linux och de olika alternativen jag hade med Linux och Python (...

Mint Chocolate Chip maräng Cookies

A Christmas tradition sedan jag var ett litet barn, jag skulle vänta hela året för julen rulla runt eftersom jag visste att mamma skulle göra dessa cookies.Dessa lite maräng cookies är som bita i en mintliknande moln flecked med Chocolaty godhet. När...

Mint Chip iste

Denna uppfriskande behandla är inspirerad av en drink som jag hade på Cape Cod. Under hela våren, jag hade varit svältfödda mint chip glass och var så upphetsad när jag hittade en drink som replikerats smaken. Jag utvecklade mitt egna recept och har...

Gurka Mint svalare i ätlig gurka koppar

detta recept är att gå med min ätlig gurka koppar för Cocktails post.Måste du göra din ätbara cups första för att förbereda denna cocktail med de öste ut gurka massa. För cup steg för steg, klicka här.Steg 1: recept Nu när din Cup är redo, kan du fly...

Joz Mint Mojito iskaffe

A Bay Area kaffehus Philz gör en version av denna Mint Mojito iskaffe och detta är min copycat.Gör 1 kopp, dubbla eller tredubbla eller fyrdubbla som behövsSteg 1: ingredienser ¾ kopp vatten¼ kopp kaffe grunder (justera enligt den intensitetsnivån di...

Quick & EZ Mocha/Mint Frappuccino

dess ' verkligen tjusig och mycket enkelt och billigt att göra. NOM NOMAlla ingredienser kostnaden runt 10 spänn men du kan göra runt 5 eller 6 Frappuccinos om du vill ha.Det är inte starbooks men det smakar lika bra ^_^ och du kan tipsa dig och impo...

3D pepparkakor Cookie Christmas Tree

Denna vackra "snö" täckt cookie träd är en av de första julpynt jag gör – Ja, jag menar jag baka varje år. Det kräver inte några specialverktyg. Allt du behöver är ett spett, en kniv, royal icing och naturligtvis kakan degen! Använd din favorit...

Anderna Mint choklad Cookies

jag är ett stort fan av kombinationen choklad/mint varför jag älskar att sätta Anderna Creme de Menthe bakning marker i detta recept, men choklad kaka recept är fantastiskt oavsett vad man lägger i det! Jag har använt choklad chips, jordnötssmör chip...

Anderna Mint Cookies

Idag gör jag ett recept som jag hittade på Crafty hörnet blogg. I grund och botten gör vi chocolate chip cookies, men istället för choklad, chips, vi använder Anderna myntverk.Jag älskar detta recept runt semestertider eftersom cookies smaken precis...

Choklad choklad Mint överraskning

dessa minty läckra kakor, är både choklad och Mint. De kladdiga delites är helt fantastiska. De är rika, Sega och helt enkelt utsökt. De är bra för parterna, små få sammankomster, eller bara för att göra själv.Tid - 28 minuterTempature - 360 graderBe...

Choklad-Mint Cookies

Oooohh dessa cookies är mums! Jag är inte ett fan av holiday cookies som smakar som Altoids, men jag älskar Anderna myntverk. När jag såg en kock land recept där mynta bildar en glasyr när den placeras på en choklad socker kaka jag var tvungen att pr...

Christmas Cookies hämmar

Där jag bor, finns det en hel del kvinnor som älskar organisera mat hämmar för jul och jag donera normalt påsar med olika kakor.Jag älskar när December kommer som jag får att baka mycket ^_^Steg 1: Minty Malt Cookies1 3/4 koppar allrengöringsmedel mj...

Lumi: Linux Mint T-Shirt

först, jag måste verkligen tacka Instructables och Lumi för denna awesome chansen att prova en sådan cool produkt! Jag kan se alldeles för många användningsområden för det :)Jag är vanligtvis inte en för reklamföretag gratis (eller snarare betalar de...

Christmas Ornament tillverkad av blåst ägg

jag hade idén att snida en massa helgon, men i stället för verkliga helgon, de skulle vara kommunistiska ledare/tänkare. När man beslutar att sönderfall dem skulle vara alltför svårt, beslutat jag att bara måla dem på blåst ägg i stil med några ägg s...

Christmas lyktor

Christmas lyktor Lägg holiday flair över dörrar och kan också fungera som höjdpunkten på borden när du spendera tid med familjen. Dessa centerpieces är gjord av toalettpapper rullar, målad och dekorerad med glitter och tillfälligt under en lampa att...

Christmas Pickle prydnad

Christmas ättikslag är en charmig julgran inredning tradition semester. Den julen Pickle, eller Die Weihnachtsgurke, är något av de märkligaste moderna av omtvistat ursprung. Det var tänkt att vara från Tyskland, sedan granen har sitt ursprung där. S...

Bygga egen Linuxkärna i Mint/Ubuntu/LMDE

Om du inte bygger linux från början, är chansen att din GNU/Linux-distributioner använder en långsiktigt stöd distribution kärna, som som namnet antyder, är specifik för din distribution. Distribution-kärnor släpar efter den aktuella versionen avsevä...

Christmas arrangemang

Christmas centrum bitar.Vad du behöver:1. glas pärlor - Dollar Store i bröllop avsnitt2. murare burk-sparsamhet3. struts fjädrar - Ljungen4. vit fjäder - Michaels5. ice kristall bitar från Walmart6. band - Wal-mart7. snöflinga - Wal-martSteg 1. Limma...