Cigar Box mini byrå smycken box thingieDetta är en helg projekt att göra en liten öppen-ram "tabell" att hålla två cigarr lådor. Jag blev inspirerad för projektet vid rengöring upp min lilla källaren verkstad - alltför många saker liggandes - så jag beslutade att använda upp några skrot trä och ett par cigarr lådor. Jag använder du rutorna cigarr för att bygga gitarrer och ukuleles, men några lådor är inte lämpade för ändamålet, så vad göra med dem?

Detta Instructable beskriver hur jag byggde denna "on the fly" betyder att jag inte planerar här ute, bara gick till butiken och inleddes. Det tog mig delar av en lördag att bygga (mellan köra barnen runt till sportevenemang, etc) och delar av söndagen till slut. Jag skulle betygsätta mig själv som en hobby woodworker med nybörjarnivå färdigheter och inget tålamod för slipning eller för långsiktig planering av mina projekt. Jag har skrivit detta Instructable för en person som jag.

Se Steg
Relaterade Ämnen

Cigar Box gitarr med dolda Whiskey mini Bar

cigarrlåda gitarrer (CBG) har blivit mycket populärt de senaste åren. Min teori är att det beror på två saker: den ekonomiska nedgången och uppkomsten av hipster kulturen. CBGS är mycket billiga att bygga. Och de är roliga att spela medan du smuttar...

Zigarrocaster - min första cigar box gitarr

ungefär ett år sedan, började jag bygga en cigar box gitarr för en vän till mig som ett uppdrag. Det var min första CBG, men inte det första instrumentet jag byggt. Det kallas Zigarrocaster №1 (sammansatta av det tyska ordet för cigarr, Zigarre och u...

Cigar Box trädgård/vitrinskåp

titeln säger allt.Steg 1: material Cigar BoxSaker som du vill ska visasSpikSteg 2: Spik Hamra en spik i väggen om det inte finns en som är redan där.Steg 3: Hängande Din cigarrlåda förmodligen har en av dessa lysande-closey thingies. Om den gör det,...

Cigar Box fiol / Violin

Detta instructable kommer att visa dig min fusk, misstag, fixar och dårskaper i att skapa en cigar box fiol. I slutändan visade det sig mycket finare än jag trodde det skulle under de mörkare dagarna att bygga (jag gjorde massor av misstag). Du bör g...

Cigar Box gitarr

jag gjorde denna cigar box gitarr till min bror i julklapp. Skala är 23 inches. Greppbrädan är 14 inches. Det har klassisk gitarr strängar på den (DGBE). Så dess lik en baryton Ukulele....

Cigar Box Guitar Amp projekt

som en del av min pågående utmaning att ge mina barn saker att göra, jag gav min yngsta en cigar box amp Lödfritt kablaget till jul. Detta skulle bli hans första instructable. Ack, hade han andra projekt att göra...Verktyg-borra-borrkronor-4" hål såg...

Cigar Box gitarr fallet

så jag gjorde min första Cigar Box gitarr denna sommar. Det är en fyra strängad bas. Det var dock svårt att hitta några bra exempel på en display/bärväska för det. Jag designade detta en från 1 av 2 tall med plywood paneler. Jag köpte ett bälte från...

Cigar Box Uke

Denna cigar box gitarr är super kul och lätt att göra!Här är de artiklar som du kommer att behöva göra det:Cigar box/valfri lådagitarr strängarGuitar tunerdörr gångjärnliten ögla skruvarWoodcirkulär borrträlimSteg 1: Plocka ut din box För detta proje...

Cigar box sitar (tamboura)

detta är en lätt variant av cigar box gitarren men med en surrande bro att göra ljud som påminner om en sitar drönare. En av de bästa sakerna med detta projekt är att det finns inga kritiska mätningar, nästan alla konfigurationen kommer att fungera a...

Järnaffär bandförsedda Cigar Box gitarr

En cigar box gitarr tutorial var första projektet video av detta slag jag någonsin filmats. Det var 4 år sedan. Jag har alltid velat bygga en bandad version från grunden upp, och för denna video jag fick äntligen runt den. Jag hoppas du njuter! Det m...

Cigar Box högtalare skåp

Jag kom upp med idén som ett sätt att dölja min högtalare med surroundljud. De såg sin plats i vårt gamla hederliga hus. Jag trodde detta skulle vara ett bra sätt att använda gamla cigarr lådor.Jag såg någon annan gjorde en liknande Instructable, men...

Awesome Cigar Box hackbräde

växer upp i Appalacherna jag har sett min beskärda del av backwoods instrument men ingen är mer imponerande för mig än den cigarrlåda gitarrer. Kvar i arv är det som lockade mig att spela hackbräde, det var billigt och lätt att knäppa strängarna runt...

Bygga en billig Cigar Box gitarr hemma

Hej. Som en födelsedagspresent till min bror, jag bestämde mig att göra honom en fin cigarr box gitarr. Detta är den första jag någonsin gjort så det var lite av en lärorik erfarenhet.Innan gitarr, jag bestämde mig för att det ska göras från antingen...

Bygga en elektrisk, Cigar Box Ukulele

i detta Instructable, kommer jag att dokumentera mitt första försök att bygga en Cigar Box Ukulele. Det är ett pågående arbete, så jag kommer att uppdatera detta Instructable längs vägen. Synpunkter uppskattas. Min Cigar Box Uke kommer faktiskt att b...

Cigar Box Stomp Box

En cigar box stomp box är en enkel slagverksinstrument som kan lägga till några riktigt awesome rytm i en solo prestation. Konstruktionen är lätt, så det är en stor nybörjare projekt för alla som spelar musik och vill arbeta sig in i sfären av DIY in...

Nybörjare Cigar Box gitarr

detta är mer av en uninstructable än en instructable, men förhoppningsvis mina misstag kommer att gynna andra nybörjare beslutsfattare.Jag är del av en liten grupp av nybörjare beslutsfattare i Atlanta, GA kallas AHWIG. Vårt senaste möte, vi beslutat...

Cigar Box Amp!

Vad jag har gjort är en cigar box förstärkare. Denna amp är mycket enkel att göra och kul för att använda. Dess också en bra resa amp. hoppas du har kul byggnad!Steg 1: Steg 1: delar Samla material - Följ bild. Du måste också en lödkolv, lödtenn och...

Cigar Box förstärkare Case Mod

i detta Instructable, jag kommer att dokumentera bygga av min första batteridrivna, Cigar Box Amp att gå med Cigar Box Tenor Ukulele från en tidigare bygga. Detta kommer verkligen bli mer av en case mod, som jag kommer att vara rensning en gammal Fen...

Cigar Box MIDI-Controller

här är en DIY MIDI-controller som kan användas med Max/MSP, Ableton Live, och bara om någon annan musikprogramvara eller maskinvara som erbjuder MIDI i/o.Projektet använder MIDI-CPU, som kan användas som en MIDI "hjärna" för DIY projekt.Denna zi...