Completly Custom SubwooferOkej så detta instructable är min 3: e och en kulmen på min tidigare två (som helt bör du kolla in och prenumerera på sidan) även om du är intresserad av att se många av de projekt som jag, en femton år gammal, har gjort hittills hoppa över till den sista steget till finale video nu... Njut och rösta!
Se Steg
Relaterade Ämnen

CUSTOMIZED desktopen bakgrunden för strömlinjeformad dator

I denna tutorial ska vi att utforma en customized desktopen bakgrunden att effektivisera datoranvändning. Denna bakgrund lägger till etiketter för program på skrivbordet, så att användaren vet exakt vilka som ska klicka för att göra vad.Känn dig fri...

Custom etsade gåvor!

För vår semester i år, vi beslutat att ge personliga presenter. Använda vinyl stenciler och en sandblaster, kunde vi uppnå en fin, permanent anpassning till flera olika ytor. Låt oss ta en titt på hur det görs, och då ska jag visa dig några av de gåv...

CUSTOM GUITAR HERO GITARR... GJORD av en pinne :)

Ok bra för off bara vill säga hej till dig min Guitar Hero vänner. Jag bestämde mig att ändra mitt förra inlägg och uppdatera den lite mer. Men för alla er nya tittare, jag är en stor gitarr hjälte Fan jag beslutat att göra min egen gitarr (förmodlig...

DIY 10" hem Subwoofer

Jag ville ha ett billigt och kraftfull subwoofer för mina högtalare och istället för att sprita ut £ 100-tals jag gick för DIY rutt efter att hitta en 10" Pioneer TS-W255C för bara £10 används. Jag ska komma på hur dess drivs senareFör att göra det d...

Grön Laser Subwoofer handledning

denna handledning gör att du kan göra en enkel ljusshow med någon laser = Dmed enkla saker har du hemma.Här är videon... = DSteg 1: du behöver en Subwoofer. Alla hem teatern subwooferhögtalaren kommer att fungera bra.Måste det ha ett hål så att lufte...

Custom Leather Cup

This will teach you how to make a Custom Leather Cup. Detta projekt är för dem som har lite erfarenhet och verktyg att arbeta med i Leathercraft. Ive med steg för steg bilder för att visa dig hur man gör detta för dig själv eller någon annan. Im inte...

Bygga en Subwoofer

här är hur allt detta blev. Det finns ett rum på campus som är en utförandet utrymme. P.A. systemet som är flugit är i grunden ett par Yamaha club högtalare. Inget fancy, tåliga och anständigt för sång när ett band dyker upp.Nyckelord. Bandet. Men DJ...

Tippmann 98 Custom vänster Handed laddning handtag

för detta mod, bytte min Tippmann 98 Custom laddning handtag från vänster sida av markören till höger. Detta beror på att som en vänsterhänt spelare bör jag styra laddningen handtaget med min högra hand, inte min vänstra. Denna mod var extremt enkel...

Tippmann 98 Custom: Polering Internals

en sammanfattning om hur polska inre mekanismen av Tippmann 98 Custom paintball markör.Varning: Jag är inte att hållas ansvarig för eventuella skador på din markör eller någon annan markör denna metod eller någon liknande metod används på. (Även om j...

Installera Custom Firmware på en PSP

okej killar så här kan faktiskt vara något användbart. Jag hittade min gamla PSP och bestämde jag skulle sätta vissa emulatorer på det, SNES, Game Boy, etc. En av de saker du behöver göra först är att installera custom firmware på din PSP. Detta är h...

AirPlay Hifi tower högtalare + Subwoofer

Tack för att kolla min instuctable på hur jag byggde min 2 living room Hifi golvet stående högtalare + subwoofer och centrum högtalare.Denna högtalare inkluderar en 200 watts RMS subwoofer, 2 x 50 watt center högtalaren och 2 x 800mm hög 3 vägs högta...

Bygga en infraljudsområdet Subwoofer

Infraljud är ljud som är under din hörsel tröskel som allmänna droppar av vid 20-30hz, dvs lägre än big booty bass. Det kan ha en djupgående effekt på kroppen, och bör vara experimenterade med noggrant! Infraljud används av militären som vapen eller...

DJ Subwoofer

Jag visar hur jag och min kompis Charlie Entwistle byggt en subwoofer för DJ! Om du är en professionell gigging DJ, eller bara ett sovrum DJ har börjat, detta kommer att fungera bra för dig! Det var första gången vi hade gjort något sådant, och vi gj...

HIFI Subwoofer för film och musik

Välkommen till min andra instructable.I detta instructable jag ska visa dig hur jag byggde min subwoofer. Jag vill att du ska använda detta instructable att komma med egna idéer, för brainsurfing eller att använda detta som en guide. Mestadels vill j...

Hur du Custom Paint Your Xbox 360 trådlös handkontroll

först måste du dessa objekt att måla. När du har dessa objekt, kan du måla din Xbox controller hur du vill!1: du behöver Krylon Fusion sprayfärg (vilken färg du vill ha) inklusive Krylon klart Gloss.2: målartejp (valfritt)3: en Torx T8-drivrutinen.Så...

Make Your Own DIY Custom Wish Jar

Här är hur du har alla dina önskemål eller framtidsplaner tillsammans i en samma plats så du inte glömmer dem.Steg 1: KonfigureraFå ditt material tillsammans.-Mason jar-Glitter-Sprayfärg eller tvättbar färg-Tape-Lim stick-Små papperslapparSteg 2: Avg...

Gitarrförstärkare från AL160 Altec Lansing Subwoofer

Det började med chassit på en gammal ASEA traveler's radio från 1953 och med Altec Lansing subwoofern räddade från skrothögen när ledningen stängde ner Uppsala förgrena sig av företaget där jag arbetade. Min idé var att göra bakåtkompilering på subwo...

Hur man bygger en Custom PC (uppdaterad!)

Alright, så är det MrNintendo igen. Jag har sjunkit ganska mycket alla min modding (förutom fallet mods och sånt) och bytte dator design och uppgradera/reparera. Jag har sett några Instructables på hur man bygger en dator, men de riktigt förklara int...

Custom flås din MPD218

Jag kommer att ta dig genom processen att custom flås din Akai Professional MPD218. Det är enkelt och roligt att göra! För er som är oroliga att bryta din MPD i processen, oroa dig inte. Du skulle verkligen behöva försöka bryta den.Och ja min är reda...