Cupcakes i en burk!jag gör dessa små korgar för semester. Jag bakar olika cupcakes & Lägg dem i mason burkar. Se till & rengöra burkarna i varmt såpvatten först! Lärare & vänner älskar dessa! Bara gör muffins ser lite mer speciell! Till en mycket rimlig kostnad!
Relaterade Ämnen

Rainbow Cupcakes i en burk

Ursprungligen postat på: http://www.mommyknows.com/how-to-rainbow-cupcakes-in-a-jarSteg 1: Vad du behöver Värm ugnen till 350fVad du behöver:1 inramad vit kaka mix1 burk vit glasyrmängd Wilton isbildning färger12 125 ml (4 oz) konservindustrin burkar...

Falska Cupcakes!

Nej, du kan inte äta dem. Nej, de inte innehåller något ätbart. Varför då?, du frågar... Låt mig förklaraJag hade en dröm som cupcakes hängde från mitt tak (jag vet, jag har mycket konstiga drömmar) och bestämde jag ville göra det besannas. Problemet...

2 minuters enkel mikrovågsugn Cupcake

eftersom ibland vill bara en cupcake, inte 24. Och ibland vill man kunna äta 7 minuter från när du börjar tänka på det, inklusive prep arbete och tillagningstid. Denna enda portion mikrovågsugn choklad cupcake tar ca 5 minuter för att förbereda och 2...

200 kalorier choklad Cupcakes

Välkommen till min Instructable! Jag har love tittar på cupcake recept, men när jag tittar på kalori räkna för cupcakes med tornen i vacker glasyr på toppen, jag börjar känna lite skuld (särskilt när de kan vara från 300 till 600 kalorier!). Så det h...

Aprikos & mandel Cupcakes

jag älskar cupcakes. Vad är inte för att tycka om cupcakes, verkligen. Till skillnad från en tårta, kan var och en dekoreras olikt. Varje cupcake kan dekoreras till refelct en stämning, ett tema eller ens en mängd barn. Detta recept är från "Vilda om...

Baby tillbaka Cupcakes

gillar cupcakes? Som Baby Back Ribs? Som majsbröd? Jag vet att jag gör, men dess sådant jobbigt byta fram och tillbaka. Hej vänta, varför inte kombinera dem alla! Och, precis som att barnet tillbaka Cupcakes uppfanns. Nu oftast när jag kommer upp med...

Banan puré Halloween choklad Cupcakes

Halloween cupcakes som använder en banan som en olja suppleant. Jag använde 2 msk olja, så muffins inte skulle hålla sig till papper liners. Bonus är du har en friskare njutning att fira Halloween.Steg 1: Detta är vad du behöver1 banan3 ägg1 låda med...

Bee-Happy Cupcakes

göra dessa awesome cupcakes för alla tillfällen eller att wow dina vänner på nästa BBQ. Svart jellybeans användes att göra bina och lokal honung hälldes i mitten av varje cupcake för en extra överraskning.Njut!Receptet bygger på vad är nya Cupcake av...

Biffiga lasagne Cupcakes!

Jag älskar individuellt portioneras mat och efterrätter, och med cupcake tävlingen pågår, min hjärna är i full gång tänka på idéer och recept. Men ibland du bara måste gå tillbaka till klassikerna.Jag har gjort dessa lasagne cupcakes då och då under...

Schwarzwald Zombie hjärna Cupcakes

inget säger meningslöst/läckra gore som chomping in i en svart skogen zombie hjärna cupcake! När du tar den första tuggan, fyller cherry "blod" inuti munnen! Jag älskar hur mörk choklad par med sötma från körsbär.Jag vet att det finns en 5 del,...

Blodiga glaskross godis Cupcakes för Halloween

blodiga glaskross godis Cupcakes för HalloweenDetta är bäst som ett 2 dagars projekt för kylning och futzing. Det tar några timmar att rätt. Du kan spara tid köper muffins och isbildning, men godis glaset måste du göra (men det är verkligen kul) kemi...

Båt gjuter Cupcakes i en båt

Piffa upp en vanlig cupcake med en båt mögel och båt innehavare. Jag kommer att visa dig hur man gör båten mögel och innehavare och ger dig ett enkelt recept att sparka upp en choklad (box) kaka mix och glasyr. Min granne har en baby shower i helgen...

Butterfly Cupcakes

Hej Cupcakes ännu en gång! Jag är ny på Instructables, så jag letade igenom min dator för bilder på senaste desserter jag gjort. Jag kom över monarken fjärilar som jag gjort till en examensfest somras. De var ett spännande och lätt projekt. Jag hoppa...

Sockerkulör Bomb Cupcake

Moist karamell lera kakor full av smidig vaniljsås, täckt med smälta i munnen cookie bollar, vispad grädde och klibbiga kola kolasås. Du behöver en servett för en!Detta är ett recept jag drömt för den här tävlingen och jag var inte säker på om det sk...

Cherry Pie Cupcakes

KÖRSBÄRSPAJ CUPCAKESFÖLJ MIG PÅ SOCIALA MEDIER!YouTube: https://www.youtube.com/channel/UC6-aoDG0ePzoI_8M...Twitter: https://twitter.com/FactoryTreatInstagram: https://instagram.com/treat.factory/Tumblr: http://treatfactory.tumblr.com/Facebook: https...

Körsbärspaj Cupcakes!

jag ville på något sätt göra en klassisk körsbärspaj till cupcake form, jag tror jag har lyckats. Detta är en mjuk vanilj kaka med körsbär fyllning, toppa med buttercream och graham kracker "skorpa".Steg 1: Baka kakor! Först baka vanilj kakor. D...

Chili choklad kaffe Cupcakes

kombination av chili och choklad är ganska mycket en no brainer, och det finns inget gulligare sätt att tjäna saker än i cupcake form.Tillsats av kaffe, inspirerad av några fantastiska Devonian choklad en vän hittade, lägger till en rik, bitter djup...

Chocolate Chip Cookie valnöt Cupcakes | Josh Pan

Vad får du om du korsar en yummy chocolate chip cookie med en klassisk cupcake (PS inte en kuggfråga)? EN CHOCOLATE CHIP COOKIE CUPCAKE! Och ja, det är så gott som det låter. Jag fick några bra recensioner på den här; Jag har fått höra att det är en...

Choklad älskares Cupcakes | Josh Pan

Choklad är beroendeframkallande. Ingen tvekan om detta. För de av er som, liksom jag, är besatta av choklad, är denna cupcake recept perfekt för dig. Dock om du hatar choklad (skäms på dig), kanske inte din kopp te. Prova det och låt mig veta hur det...