Disco Ball hjälmvarför göra en discokula hjälm? Eftersom det är häftigt. nog sagt.

Jag har sett discokula hjälmar innan, men de tillfredsställa inte perfektionist i mig. Nej måfå limmad plast spegel bitar här, detta är den verkliga affären. Om du vill göra en ordentlig discokula hjälm, Läs vidare.

• Observera: denna discokula hjälm använder riktiga glas, som det är tänkt som en kostym (att kombineras med en disco ryggsäck, kommer snart!). Om du vill att det ska vara funktionell, skulle akryl spegel vara säkrare och lättare vikt (men inte så blank och reflekterande).

Se Steg
Relaterade Ämnen

Disco Ball Halloween kostym

jag hade en hel del gamla DVD- och CD-skivor liggandes och trodde att jag lätt skulle kunna göra en dräkt från dem. Det var ganska lätt att göra och det ser ut som jag skulle kunna vinna tävlingen på jobbet. Det började ursprungligen vara en kostym a...

Enkla Disco-ball pumpa

Disco här och disco där! Inte resa! Gör din egen disco-boll för din Halloweenfest! Med några enkla material och en pumpa, kan du göra detta freaktastic mittpunkten för din Halloween disco dance party! Så ta din gauchos flickor, och få din steg färgad...

Bärbar Disco Ball Visor

jag gillar disco bollar, trodde det skulle göra en cool hatt. OK vad du behöver, en billig Visor (oavsett vilken färg), sedan Cutable flexibla spegel, skarpa sisors, limpistol (låg/multitemp) med mycket lim stix. Fina sharpy perment markör, och ungef...

Enkel $20 Disco ball med färgskiftande ljus!

Detta är en riktigt enkel, cheep, projekt som jag gjort medan du väntar på nyårsafton. Effekten är riktigt cool med ljus av :DJag har velat använda dessa färg skiftande ledde jag såg ett tag tillbaka. De kommer att ändra färg på egen hand utan en mic...

LittleBits Disco Ball

Jag är säker på att vi har alla stött på detta problem...Du har en fest och säga till dina vänner "jag verkligen önskar att vi hade en discokula".Du är önskan är vårt kommando! Du kan göra detta awesome discokula som känner av när musik spelas o...

Madonna's Disco Ball

För några år sedan upptäckte jag Madonna (jag vet, jag vet, hon har varit sparkar det sedan 80-talet) och gillade verkligen hennes musik. Även idag jag fortfarande upptäcker hennes talang och bara några månader sedan upptäckte Confessions Tour. Kan v...

Speglad Disco Ball Halloween kostym

vill vara Discobelle bollen? Denna speglade skapelse kommer att bli en publikfavorit!Skapa en mobil part som kommer att hålla folk som dansar omkring dig hela natten!(Foto med tillstånd av Joshua Targownik)Steg 1: material Material för discokula:speg...

PWM variabel hastighet Disco Ball

nyligen, jag byggde en liten PWM (Pulse bredd Modulation) dimmer för en lysdiod som jag har. Den är baserad på en DC motor domänkontrollant som använder en 555 timer chip.Den handledning som jag brukade bygga dimmer finns på:http://www.dprg.org/tutor...

Disco Ball byxor

jag behövde en kostym för min disco band (tyvärr vår trummis spontant förbränns) och någonstans mellan blanka polyester skjortor och plattform skor jag kom upp med detta. I efterhand, jag fick reda på det hade gjorts tidigare, men hey, om det är bra...

RGB LED Strip Disco Ball

Hej, detta är Brandon Neustadter en av elementärt LED kommersiella Account Managers. Jag ville skapa en LED-ljus show som skulle synka till min musik. Generellt detta tar timmar om inte dagar eller veckor, men med den Apollo Jammer det tar några minu...

Lördag natt feber Mini Disco Ball

saknar du 70-tal - du längtar efter den bloss, plattform stövlar och blanka livsstil som visas i Saturday Night Fever? Väl sedan länge inte längre eftersom med denna enkla instructable, jag kommer att förvandla ditt vardagsrum till en natt club, din...

Christmas Disco Ball

detta är en snabb projekt som ser riktigt cool. Detta är en upplyst boll med en miniatyr julbelysningen med multi funktion controller.Steg 1: Behöver du följande. Behöver du följande:1 - klädhängare50 - SOLO 9 oz. rensa plastmuggar1 - 150 flerfärgade...

NYE Disco Ball Hat

jag letade efter en fin touch till min New Year's Eve outfit och kom upp med idén om att ha en liten roterande discokula kommer från min hatt. Det var verkligen enkelt att göra, bara en enkel klippa och klistra in jobb, men det produceras en ganska r...

Disco Ball Nails

detta är min första så bara ge mig nåd.Du behöver:• ett glitter nagellack (med lite färg i det)• ett nagellack som är en nära match till litet färg i glitter nagellack• ett vitt nagellack• ett överlack• och bara talang för att måla naglarna!Steg 1: A...

Disco Track Knex Ball Machine

This is a knex ball machine that is supposed to have a disco ball at the top. Jag försökte den bästa discomusik som jag kunde.Det finns 5 banor, och en sökväg är typ av en dubbel; Där går 2 bollar på samma gång.Jag hade mycket roligt att göra videon,...

Musse Pigg Disco Pole

Detta är en enkel addition till idé vi utvecklat förra året i den instructableDe mitten eleverna behöver en dans prop. Förra året vi redesign en standard discokula och istället för att hänga den i taket, vi monterade på en boll och skapade en nordpol...

Cleverly "Naughty" Gay Pride Parade "Ice Cream Truck"

Detta är en annan inträde i SHOPBOT tävlingen. Jag är del av en mycket liten grupp av vänner, artister och kreativa ingenjörer som ständigt drömmer upp roliga idéer till projekt. Vi har turen att hitta finansiering för många av dem. Vi användas också...

Awesome anteckningar upptåg

I detta Instructable, jag kommer att dela med dig några awesome upptåg du kan spela på dina vänner med hjälp av datorprogram anteckningar, som ingår i alla Microsoft Windows-datorer, eller kan hämtas här. Använda dessa koder på egen risk; Jag är inte...

Designa ditt eget tyg med ikoner för att företräda dina intressen (& gör det till en delad!)

Min partner och jag omvandlar våra civila partnerskap (CP) till äktenskap. När vi hade våra CP 7 år sedan var det en fantastisk dag som vi anser vara vårt bröllop även om lagar i vårt land diktera att för att betraktas som lika nu vi har lagligt konv...