DIY anpassade MousepadDIY Mousepad

Saker som behövs:

►Foam väska.

►Piece jeans. (din önskad storlek)

►Chalk, penna, penna.

► Sax.

►Board.

► Sko lim.

► Tråd & en stor nål.

►Textile färg och en pensel.

► Linjal

Se Steg
Relaterade Ämnen

Gör din egen Diy anpassade Eraser frimärken.

Denna helgen hade jag prova på att göra min egen diy frimärken med suddgummin. Jag gjorde en liten bit av grafik i skolan och jag har undrat nyligen om det fanns ett sätt att göra min egen egna stämplar. Visar sig slätt, vanlig körning av mill suddgu...

DIY anpassade Rockabilly bröllop skor

Min man och jag kommer att fira vårt 20-årsjubileum i år. Och eftersom vi fick aldrig ha en smekmånad, eller mycket av ett bröllop första gången för den delen, vi ska förnya våra löften och ha lite kul i Las Vegas. Nu har vi två barn bor hemma fortfa...

DIY anpassade kretskort (PCB tillverkningen)

idag som jag ska visa dig hur du gör din egen anpassade PCB (tryck Kretsloppet bräde). Allt du behöver är några material och verktyg som a: PCB styrelse, en flaska av järnklorid, en mini drill, en liten behållare, en flaska tunnare och vissa plast pi...

DIY anpassade boken tidskriften

Jag älskar journaler och bärbara datorer. Jag har massor of'em men jag har aldrig gjort någon. Jag använder journaler och anteckningsböcker mestadels för att skriva ner min dagliga scheman och hantverk relaterade materialen. Jag köpte alltid tidskrif...

DIY anpassade tavelramar

undvika de höga priserna för att köpa egna ramar genom att göra egna. Det är lättare än du tror.Steg 1: IntroduktionInget hjälper förbättra utseendet på ett fotografi, teckning, print eller andra teckningar än en bra bildram. Ramar är tillgängliga i...

DIY anpassad telefon fall

i denna tutorial kommer jag visa dig hur man gör en anpassad telefon fall själv - för lite att inga pengar. Om du använder detta fall istället för en köpt en, då det kommer att vara återvinning eftersom ärendet inte kosta dig något och du använder ga...

DIY anpassade screentryckta Alfred Hitchcock T-Shirt

Jag har skapat en tutorial på att göra en egen Alfred Hitchcock screen tryckta t-shirt!Jag fick alla varor på www.ezscreenprint.com inklusive Standard Basic Kit och Speedball skärmen tryckfärger. Jag hittade en vit unisex t-shirt av märket Bella.Steg...

SUPER lätt - DIY anpassade Cabochon hänge

Hej alla! Jag ville visa dig hur lätt det är att göra anpassade hänge med glas Cabochoner, tomma ramar och Mod Podge Dimensional Magic. Detta är en super lätt och billig hantverk som gör utmärkta presenter. Detta är också ett bra alternativ om du int...

DIY anpassade branding järn

Jag ville ha ett sätt att varumärket några av mina projekt. Jag vet att du kan beställa anpassade brännjärn som passar på slutet av en trä brännare. Tja, jag har inte en trä brännare, och anpassade strykjärn kan vara ganska dyr, så jag bestämde mig a...

DIY anpassad kalender/planerare bok!

Hitta en kalender bok eller planner kan vara stressigt och svårt... Många butiker bära inte ens dem om det inte är i slutet av året. Många gånger är köpa människor (särskilt studenter) kalender böcker för skolan endast att behöva nya några månader se...

DIY anpassade Holiday strumpor

Steg 1: Välj ditt Fabric Huvud på över till din favorit lokala tygaffär online tyg lagra eller ta tag i det gamla tröja du aldrig bära längre och ge den ett nytt syfte!Jag valde två mönster med en samordnande brun för manschetten. Min var en ull/akry...

DIY anpassad TABLET hållare för bilen

denna handledning ger kunskap om BUILIDING en skräddarsydd hållare för UR TABLET med MECHANIX 2 leksak SETSteg 1: MATERIAL som används 1. MECHANIX 2 leksak SET2. LITEN BIT AV SVAMP3. FEVICOL 25g. LIMSteg 2: Skapa UR struktur Skapa UR egen struktur en...

DIY anpassade nyckelringar! (Dice)

Nyckelringar på den billiga, gör en stor gåva.Skruv ögon, kedja och något litet som du väljer!Jag använde D20's (Dungeons och drakar och andra RPG dice) för mina minnen.Steg 1: Vad du behöver Material:Små skruv ögon... 14 för $1,50Liten kedja... $0,3...

DIY anpassade Matt svart Macbook Pro - Plasti Dip

MacBook pro näthinnan displayen med Rust-Oleum Peel Rock (som Plasti Dip)1) mask av portar2) rena ytor3) sprutade fem skikt med peeling kostnad (mer = tjockare finish)4) lossna logotyp5) Låt den torka i 24 timmarSteg 1: Maskera ut portar Steg 2: Rena...

DIY anpassade t shirt

ska jag visa dig hur du kan skapa (eller stjäla) någon design och överföring till en skjorta (även svarta tröjor) allt som behövs är-ett-bläckstråleskrivare-överföringar (finns på walmart)-bakplåtspapper-järn-x-acto eller razor-Tom skjorta-TidSteg 1:...

DIY anpassad storlek sulor (fattig mans dr scholls)

Hej och Välkommen till min första instructable.Jag trodde jag skulle börja med något som jag använder dagligen och som har ganska mycket blivit en nödvändighet för mig.För att starta det bör vara känt att jag har ganska stora fötter (storlek 16 i USA...

Handgjorda DIY anpassade öronsnäckor

i en mångårig strävan att undvika att släppa flera tusenlappar på ett par öronsnäckor, jag har gjort några försök att göra min egen och tillfredsställelsen av att göra det själv istället för att klicka "köpa" någonstans på internet. Detta är den...

DIY överladdade Bluetooth högtalare (v2.0)

möta AirJam, DIY överladdade Bluetooth-högtalare. Redo dina verktyg, vi gör en från scratch! Tidigare "DIY Bluetooth-högtalare (v1.0)" hade några mindre brister så jag listade alla möjliga förbättringar och byggde en version 2.0, som heter AirJa...

DIY Arduino matrisskrivare armbandsur

Handleden klockor är fantastiska och fancy mode accessoarer för män och kvinnor. Beslutsfattare vilja alltid använda något annat. Min diy arduino matrisskrivare armbandsur är slutresultatet efter en månad. Klockan visar tid, datum och temperatur i tv...