DIY extern DVD-enhetThe EeePC och jag är säker några andra netbooks kommer med en återställnings-DVD - problemet är att netbooks (förståeligt) inte har en intern DVD-enhet, så att vara mig jag inte ville gå ut och köpa en extern, eftersom jag helt enkelt inte skulle ha någon användning för den. i stället, jag har börjat titta runt efter saker jag hade om runda huset...

Jag råkar använda en fall och enhet med IDE-kontakter, men SATA bör också arbeta

Se Steg
Relaterade Ämnen

Stroboscopen (zoetrope) med hjälp av Arduino och trasiga Xbox 360 DVD-enhet

Stroboscopen (AKA zoetrope) är en enhet som skapar en illusion av en rörlig bild som visar en snabb arv av ramar "slutat" för en bråkdel av en sekund persistence of vision (POV) verkställer tack vare. Det är en mycket gammal leksak; zoetropes ha...

Hur man öppnar en fastnat CD/DVD-enhet

drivdon release kan vara mycket känsliga för villkora av dina skivor, så att de ibland fastnar. Om knappen Öppna inte svarar, måste du använda detta trick.Vad du behöver:1. en stuck cd/dvd-enhet2. ett gemFörst, stänga av datorn innan du gör detta!Ste...

Hur man gör DIY extern Laptop HDD Sata hård Drive USB mycket billiga

Hur till göra DIY extern Laptop HDD Sata Hard Drive USB-mycket billigt och lätt göra det ai ditt hemMaterial som behövs:15 x 120 mm och 2 Flexiglass klart i 4mm thicknes15 mm x 60 mm x 2 Flexiglass klart i 4mm thicknesGlueGun välja band mäktiga Bond...

BR: dynamo lampan med gammal CD/DVD-enhet + U$ 4,00 (R$ 8,00)

13/09/2007 Diagram lagt---BR: diagrama adicionadoPortugues-br / engelskaolhe em baixo pra em ler em portuguesHoppas att det hjälperHej, detta är min första Instructable, och ledsen för min engelska om du hittar något fel låta behaga mig veta.Detta In...

Ersätta en XBOX DVD-enhet

My XBOX DVD-enheten långsamt går dåligt, så jag bestämde mig att ersätta den. Tänkte att det skulle ge mig något att göra samtidigt som jag söker efter en 360.Steg 1: Öppna fallet Det finns 6 #20 Torx skruvar på undersidan av fallet. Vart är dolda un...

DVD-enhet iPod Dock

Jag märkte nyligen att min DVD-enhet var inte att få mycket kärlek, men min iPod Nano var att få massor av användning och behov laddning hela tiden. En idé kom till mig plötsligt en dag att jag skulle sätta två tillsammans och göra en enkel dock för...

Fri energi med en dvd-enhet

Hola amigos hoy voy en enseñarles como hacer un generador de energia plantsvszumbies solo con una lectora de cd/dvd y un par de lysdioder, bien facil!Steg 1: Cd/dvd-enhet Lo primero que debemos hacer es conseguir una lectora/grabadora de cd/dvd (dvd-...

Arduino Mini CNC Plotter-maskin från dvd-enheter

I detta projekt kommer jag visa dig hur man enkelt bygga din egen billiga Arduino Mini CNC Plotter!Detta projekt är en uppdatering från min tidigare cnc, med bättre konstruktion och med mer precision.Jag bestämde mig att göra detta detaljerad guide a...

Raspberry Pi 2 DIY LED LAN enhet counter

Vet du hur många enheter i det lokala nätverket? Det är vad vi där undrar på våra hackerspace HackBergen.Ja, det finns tillgängliga program och Apps att skanna ditt nätverk, men vi kan också skanna med Raspberry Pi (RPi) och visar resultatet på en up...

Återuppliva en extern DVD R/RW

då och då jag njuta lite av dumpster dykning, och jag får de flesta av mina delar eller komponenter för projekt detta sätt.Jag hittade en yttre SONY DVD R/RW 2 dagar sedan, men det fanns inga kablar. Jag behöver inte en extern hårddisk, så jag inte e...

DIY extern hårddisk

Så är detta en snabb Instructables för alla de människor som aldrig har fullt tillräckligt utrymme för att lagra alla sina olika filer. Är du trött på komprimera dina bilder? Vet inte hur att använda molnet... eftersom ingen förstår molnet? Vill du g...

DVD-enhet dold förvaring

vände jag en gammal dator dvd driva till lagring. Det är en bra användning av en gammal enhet, och det är en stor hiding fläck.Steg 1: öppna. skär. ta isär hela enheten. du behöver bara den yttre metallhölje, CD-facket, det som facket glider i och fr...

CD- och DVD-enheter, deras skatter. Makro bilder alla runda.

jag gjorde denna lilla bildspel i hopp om att hjälpa svar många frågor om var man hittar bitar och även utbilda medlemmar som inte kanske plundra travar av föråldrad datorutrustning när de är uttråkad (just därför jag har magneter av olika ursprung s...

DIY Solar luftkonditionering enhet

solen är bra och viktigt att nästan alla jordens processer. Vad stör mig är att solen också gör luften riktigt varmt! Som ett resultat, vända miljontals människor sig till luftkonditionering att kyla deras hem, bilar, kontor, etc. Traditionell luftko...

Hur man gör en iso att säkerhetskopiera en wii spel utan en speciell DVD-enhet.

Saker du behöver1. en wii2. en USB-enhet större då ditt spel3. ett sd-kort för Home brew kanal/USB-laddare4. en datorSteg 1: Kanalen hem brygga Först ut måste du ha hem brygga kanal installeras om du inte gör detta är en bra guide...http://www.youtub...

Cool extern USB-enhet

"Hur att lägga till en extern fläkt till en extern USB-HD (hårddisk)"Jag antar att de flesta instructables börja med ett personligt problem eller utmaning måste man lösa.Jag fick den nya billiga Verbatim extern USB HD 1TB för mindre sedan 90$ me...

Den våren bukett - en super billiga DIY kusliga ljudeffekter enhet.

Gizmodo körde nyligen en funktion på den elektriska våren dörrstopp från Slaparoo slagverk. Det är en enkel fjäder med en pickup och en ljudutgång inbyggd i ett handtag. Du kan köra det genom en effekt pedal eller två och få några riktigt coola ljud....

DIY trä DVD hyllor

Först och främst, låt mig börja med att be om ursäkt för detta instructable av två skäl.1. Detta är min första instructable.2. jag bestämde mig att skriva detta efter att jag gjort hyllan, så jag inte har några bilder för varje steg. Men tror jag Det...

DIY CD / DVD kuvert

Så många gånger jag eather var tvungen att ge eller få en CD / DVD till någon och inte har en låda.Tills jag lärde mig detta lätt trick av A4 vanligt papper.Steg 1: Placera skivan på papperPlacera skivan på papper på den horisontella center och anout...