Ersätta en XBOX DVD-enhetMy XBOX DVD-enheten långsamt går dåligt, så jag bestämde mig att ersätta den. Tänkte att det skulle ge mig något att göra samtidigt som jag söker efter en 360.
Se Steg
Relaterade Ämnen

Ersätta accu av alla mobila enheter med

Detta Instructable beskriver det billiga och dåliga letar sättet att ersätta accu av mobila enheter.I flesta fall är accu död långt efter garantin är borta. Så låta någon annan reparera den för du är för dyrt. Det bästa alternativet är att byta ut de...

Ersätta joysticken i en Xbox 360-handkontroll

har du någonsin haft en av styrspakar på din controller paus som fullständigt oanvändbara handkontrollen? Det är din lyckliga dag eftersom denna Instuctable kommer att visa dig hur man reparera din controller genom att ersätta joysticken för en ny. D...

Xbox en controller - styrspak fix utan att ersätta modulen

Här visar jag dig, Hur fixar en trasiga Xbox sticka en controller module, utan att ersätta modulen.Hoppas du förstår allt, eftersom min engelska isn´t mycket, ja.Efter min tredje controller gick sönder och jag var verkligen trött påSkicka varje månad...

Stroboscopen (zoetrope) med hjälp av Arduino och trasiga Xbox 360 DVD-enhet

Stroboscopen (AKA zoetrope) är en enhet som skapar en illusion av en rörlig bild som visar en snabb arv av ramar "slutat" för en bråkdel av en sekund persistence of vision (POV) verkställer tack vare. Det är en mycket gammal leksak; zoetropes ha...

Hur man byter din Xbox DVD laser

ändrade jag mitt namn från iCanshowyouhow till Capm_Crunch så att jag inte behöver komma ihåg en massa olika användarnamn. Anyway, här är hur man gör en Xbox arbete för 12 $ istället för $50. Denna Xbox, en vän fick av en container och gav den till m...

BR: dynamo lampan med gammal CD/DVD-enhet + U$ 4,00 (R$ 8,00)

13/09/2007 Diagram lagt---BR: diagrama adicionadoPortugues-br / engelskaolhe em baixo pra em ler em portuguesHoppas att det hjälperHej, detta är min första Instructable, och ledsen för min engelska om du hittar något fel låta behaga mig veta.Detta In...

DIY extern DVD-enhet

The EeePC och jag är säker några andra netbooks kommer med en återställnings-DVD - problemet är att netbooks (förståeligt) inte har en intern DVD-enhet, så att vara mig jag inte ville gå ut och köpa en extern, eftersom jag helt enkelt inte skulle ha...

Ersätta en Notebook DC-Jack

i den här videon jag visa dig hur man byter en sliten ut DC-uttaget på en Dell Insperon anteckningsbok. Stegen är ganska universella. Jag har sett några bärbara datorer där jack inte ligger på moderkortet, men en separat ström ombord. Om din enhet är...

Ersätta ett UPS-batteri med Super kondensatorer

tröttnade på att ersätta bly-syra batteriet i en UPS (avbrottsfri strömkälla), så sätta ihop en super kondensator matris att gå på sin plats.Sådana enheter är nu kommersiellt tillgänglighttp://www.Marathon-Power.com/en/UPSProducts/SupercapacitorUPS/S...

Uppgradera eller ersätta hård driva med Symantec Ghost Guide

i den här guiden jag att visa hur man klona en hårddisk. Med denna metod kan du uppgradera din hårddisk eller hårddisken på att misslyckas.Jag skulle rekommendera Symantec Ghost Version 11 och up fungerar bra.Detta fungerar bra om du vill uppgradera...

Ersätta touchscreen på en Garmin Oregon för $20

över tiden min Garmin Oregon pekskärm lyckades få några skråmor och repor, som jag oftast ignoreras. Sedan jag tappade enheten och sätta en ganska stor skrapa i pekskärmen.Nyligen upptäckte jag att denna skärm kan köpas för $20 och ersatte hemma i ca...

Ersätta din AC med tvätt, crystal gardiner och ett fan

trots att vi hade en varm och klibbig staden sommaren förra året, jag bara använt AC en gång i mitt södra motstående kontor. I år jag är att bli av stor ful fönstret enhet och ersätta den med smultron.Följande steg beskriver min strategi.Steg 1: tvät...

DVD-enhet iPod Dock

Jag märkte nyligen att min DVD-enhet var inte att få mycket kärlek, men min iPod Nano var att få massor av användning och behov laddning hela tiden. En idé kom till mig plötsligt en dag att jag skulle sätta två tillsammans och göra en enkel dock för...

Ersätta Zip-enheten i en Roland VS-840

i detta instructable, jag kommer att gå igenom ersätter Zip-enheten i en Roland VS-840 Digital Studio arbetsstation.Steg 1: material För detta instructable, behöver du följande:En Roland VS-840 Digital Studio arbetsstation, förmodligen med en krångla...

Ersätta låg spänning Bi-Pin halogener med lysdioder

detta Instructable visar hur ska lätt eftermontering en låg spänning (12V) bi-pin halogen fixtur med en stor LED "lampa" som kommer att använda mindre ström (< 10W), håller längre (50.000 timmar), och ge ungefär samma ljuseffekt (~ 300 lumen)...

Reparera din elektronik genom att ersätta blåst kondensatorer

kontroll för blåst kondensatorer i din krånglande elektronik är snabb och lätt om vet vad du söker efter. Ersätta en del på ett par dollar en bit är mycket billigare än att ersätta en hel skärm för hundratals dollar! Bildskärmar, digital-omvandlare o...

Ersätta en mountain bike framgaffel för äldre mountainbikes

har du en äldre full-suspension mountainbike vars främre hjulupphängningen gaffel är en lite trött? Reservdelar för det kan vara obefintlig, och kostnader för arbetskraft att göra jobbet kan vara mer än kostnaden för en ny cykel, men det finns ingen...

Ersätta fan tvingade elementet i en vägg ugn

det är lättare än du tror!Simpson Evolution 808 ugn tillverkad i Australien 2000. Nästan alla ugnar tillverkade i Australien av Electrolux (Westinghouse, Simpson, Chef, etc) under det senaste decenniet eller så använd en mycket liknande design så pas...

Ersätta defekt värmare kärna i Volvo 850 bil

en värmare kärna är en liten radiator (matrix) som överför värme från motorkylning systemet till bilens system för uppvärmning/ventilation. Värmare kärna är mycket mindre än motorkylning kylaren framför motorn. Detta instructable visar dig hur att er...