DIY gul jacka flaska TrapDetta är min första instructable, så någon feedback är mycket uppskattat! Efter att ha upptäckt en gul jacka marken bo nära vår ytterdörr för några dagar sedan, bestämde jag mig att söka efter sätt att bli av med dessa menar insekter utan bekämpningsmedel. Vi har olika vilda djur och vänliga insekter på vår gård, så jag försöker undvika bekämpningsmedel. En snabb Google-sökning resulterade i några lösningar på mina problem och detta är den jag valde. Denna metod var superenkel, bekämpningsmedel gratis, eco säker och mycket effektiv. Vänner och familj var ganska förvånad över resultaten som var jag! Så låt oss komma igång!

Se Steg
Relaterade Ämnen

Fisk flaska Trap

Detta var en av de första saker jag minns byggnad som ett barn och kunskap har bott med mig hela mitt liv. Denna lilla fisk fälla är lätt att göra och mycket billig också, vilket gör det perfekt projekt att börja med.Besök vår bloggför fler projekt.S...

DIY quiltad jacka med mönstret

Som det blir kallt ute, vill jag alltmer inte komma ur sängen. Jag vill bo insvept i filt, varm och mysig. Redan har en filt med ärmar skjuts till marknaden. Men det är inte precis något du vill bära utanför.Denna jacka är en rektangel av mysiga quil...

DIY Audio Jack nyckelhållare

Det första jag säger på morgonen efter "Kaffe är redo!" är "Där skulle mina nycklar gå?" - det är nästan en ritual på denna punkt, men på min bekostnad! Viktigaste rätter är bra men min foajén är inte riktigt inställd för en tabell, så...

DIY Unisex jacka

Jag insåg att jag aldrig hade gjort mig en jacka innan. Antingen jag låna min pojkvän eller mina bröder, så jag tänkte det var dags att bita ihop och göra mig en. Jag tror det kom ut ganska bra ändå, med tanke på att det finns inget foder. Jag högg b...

DIY 0$ cykel flaska & flaskhållare

Hej alla! Denna gång vill jag dela hur jag gjorde flaskhållare & flaska för min cykel. Jag saknade verkligen denna enheter och jag ville inte köpa dem. Så, jag bestämde mig att göra det själv. Nu är jag nöjd med resultatet.Här är några fördelar:Flask...

DIY Rainbow Sand flaska gåva

Han är en kul DIY aktivitet att göra med små barn, att skapa vackra regnbågen sand flaskor med bara två ingredienser. Detta gör också en stor gåva eller för prydnadsändamål....

DIY mobil jacka

Hej alla, jag upptäckte denna fantastiska webbplats endast 3 månader sedan... och det var som ett Bingo ögonblick för mig!Detta är mitt första inlägg här och jag tänkte dela den allra första DYI jag gjort.Det är ganska lätt dyi för iphone fall eller...

Flaska Trap

Detta är en enkel fälla för möss och sorkar. I princip, allt du behöver göra är gräva ett hål 30-45 cm djup, med en topp smalare än botten så att när mössen fångas de lätt inte kan krypa fram. Ange sedan en flatbottnad rock över hålet, höjde upp till...

En Diy: Återvunnet öl flaska TIKI ficklampa

I detta Instructable kommer jag visa dig hur man bygger en snabb och enkel TIKI fackla.Du behöver följande:Några eltejp.En elektrisk conduit passande 3/4" DiameterEn Tac hammareSaxVissa återvunnet ölflaskor från återvinningscentralenHönsnätTiki vekar...

Dutc band flaska påse

Göra en cool flaska påseFör en plast, glas eller metall flaskaJag gjorde för min vodka flaska.Steg 1: Sök material och verktygHär behöver viFlaska (i detta fall jag väljer min vodka flaska)Silvertejp (någon färg. gärna utforska dina idéer och kreativ...

Honung Jack Tiki fackla däck parentes

jag spelar för scenario paintball team Pub krypa http://www.pubcrawling.org . Vi har mer än 20 medlemmar i teamet och med ett namn som Pub krypa tenderar vi att njuta av en drink då och då. Biprodukt av denna hobby är tomma flaskor. Även om vi återvi...

Chuck Greene Cosplay (med Servbot Lego Mask)

Jag ursprungligen planerat detta Halloween, men kunde inte avsluta den i tid. Jag blev klar ungefär en vecka efter så att det kan användas för framtida Comic nackdelar.Den ikoniska Chuck Greene kostym består av en nyhet giant Lego-liknande huvud (Ser...

Dixie dynamit

skinka, ost och drog fläsk... Vad är inte att gilla! Denna långa tid favorit började som en massa sandwichs med matrester, för den ursprungliga jag började med vitlök toast, deli skinka och amerikanska ost med vänster över drog fläsk, kokt inlindad i...

G1 Transformers - humlan dräkt

så denna kostym var för min 5 år gamla kusin. Jag gjorde mig en Optimus Prime kostym (sett senare) förra året att ta honom trick ' r behandla. Han klagade eftersom alla ogling på mig och inte på hans "made in Kina" ny gen humlan dräkt. Jag åkte...

Stickad baby saker

gula tröjan om från Sandnes mönster bok. Det kallas gul jacka med päls. Jag gjorde detta för min systerdotter men upptäckte hon har en pojke. Denna tröja är gjort med en knut stygn, och är gjord av bomull garn och kul päls. Den gröna outfiten är min...

LOG Raspberry Pi med bil monitor

Så beslutat denna lata gamla Geek (logg) att köpa en Raspberry Pi. Nu Pi själv är riktigt små (se bild) men det första problemet jag hittade var det med de alla kablarna ansluten, det är inte mycket stabil. Kablar, särskilt min HDMI kabel dominerade...

Parrot AR Drone mirumod - RC sändaren mod howto guide

I den här videon Visa jag hur man löda och installera mirumod på min Parrot AR. Drone (speciellt version 1.0). Jag har inte 2.0 så kan inte komma in för mycket detaljer om det så kolla gärna den senaste dokumentationen för nyare versioner av AR. Dron...

Inte din genomsnittliga KVINNOFÖRENING hantverk: 21 paddla

Din 21-årsdag är ett koncentrat av födelsedagar. Minnen (eller brist därav) bör göra massa skratt, rop, och önskar de hade varit på listan inbjuda till ditt facebook-evenemang för att fira. Men tyvärr är detta inte din 21. Nej, det är faktiskt din st...

Kåda Emoji mobiltelefon damm Plug handledning

Hej alla! I den här videon lär du två metoder om hur du gör din egen DIY mobiltelefon/jack damm plugg med harts, klistermärken och polymer lera. Jag skapade min lera emoji lite större än vad som behövs för att jag ville se till att du kunde se hur at...