DIY Leather Tablet CaseI detta Instructable tar jag dig genom de steg som jag använde i omvandla ett par bitar av rå läder i en hög kvalitet och lång livslängd formgivna, fodrad med mocka. Om du arbetat med läder, tar jag dig genom varje steg jag gick igenom. Jag lärde mig hur man läder tooling när jag var i armén i 2002. En mycket snäll funktionshindrade veteran lärde mig hur man arbetar med läder då och vi tillbringade många timmar på den tillsammans. Men, mer än 10 år gått och mina läder och förnödenheter var inlåst i källaren fram till nu. Jag var tvungen att köpa några saker och var redo att gå. Tack till Instructables för att skapa denna tävling och tända mitt intresse igen! Jag missade verkligen läder verktyg och jag är så glad att vara tillbaka till det nu. * Observera att jag skapade detta för min Kindle fire, som ligger nära 4 3/4" bred och 7 1/4-7 1/2 inches tall. Du kommer behöva göra justeringar att arbeta med oavsett vilken enhet du har.

Om du är ny till läder tooling eller arbetar med läder och vill ha mer information, finns det några bra böcker. Jag sparade min bok, "Leathercraft verktyg," Al Stohlman i många år och det var en bra referensguide för att använda alla typer av verktyg och räkna ut hur man gör nästan alla teknik du kan tänka dig med läder. Det är en mycket användbar resurs.

* Om du gillar detta Instructable Vänligen rösta på mig - tack så mycket! Jag uppskattar verkligen det! *

Se Steg
Relaterade Ämnen

K'nex Tablet Case

Grattis! Du är stolt ägare till en helt ny tablett! Du plockat rättvis upp från butiken, sinne surrande med alla roliga tekniska tider framöver! Den mjuka, slanka linjer och överlägsen gränssnittet för din nya tablett har du stirrar förundras varje g...

Lätt DIY iPad tablett stå

Lätt att göra DIY iPad tablett ståSteg 1:Element, som krävs:-tråd hängare-tång (valfritt)Steg 2:Först du vill ta hängare på vänster och höger sida och böj det ner (se bild).Steg 3:Ta plattång och böj det på 90 graders. (båda sidor)Steg 4:Ta utanför b...

Leather Key case

Leather Key caseSteg 1: slutföra slutföra utformningen av mögel shell定型模壳Steg 2: läder stansning & coiour Steg 3: Steg 4: bushido - med uppgifter Steg 5: produktbild...

DIY anpassad TABLET hållare för bilen

denna handledning ger kunskap om BUILIDING en skräddarsydd hållare för UR TABLET med MECHANIX 2 leksak SETSteg 1: MATERIAL som används 1. MECHANIX 2 leksak SET2. LITEN BIT AV SVAMP3. FEVICOL 25g. LIMSteg 2: Skapa UR struktur Skapa UR egen struktur en...

Android Tablet Case för 8" tablet

Med ekonomin i en dålig plats, jag har inte råd ett fall för min android tablet (ja jag vet att jag slösat bort alla mina pengar på en android tablett).Jag kom upp med fall som kostar ca $5. Om du har grejer hemma kan det kosta dig mindre.Material:1....

DIY Cintiq Tablet med Wii Remote

detta instructable kommer att lära dig hur man bygger en mycket rudimentära version av en Wacom Cintiq visuella grafik tablett, med en wii remote, en platt bildskärm och en infraröd penna.Detta är ganska lik instructables om hur du skapar en whiteboa...

DIY Universal Tablet HandleGrip

inspirerad av Padlette och HelloStrap, jag ville göra min egen handtag för bra grepp på min tavlan.Den här är avsedd att vara billiga, verkligen lätt att göra och justerbar till valfri enhet.Vad du behöver:-En 30cm (12inches) lång bit nylon rem; kans...

DIY trä Computer Case

det första som måste göras i varje designprocessen i besluta vad du vill inkludera i designen. Det är enklast att helt enkelt göra en lista över vad du skulle vilja fallet att göra och sortera det av betydelse. Jag visste att min största oro kylning....

Hur till: DIY Modded Computer Case

jag var uttråkad och beslöt att göra en modded datorväska. Jag gjorde allt detta själv med hjälp av ett fåtal personer för skärning av fallet och plexiglas. Jag hoppas detta hjälper alla som vill mod sin dator, men är lite skeptisk. Detta är min förs...

Flyttbara iPad/Tablet Dash installera

jag köpte en 1991 Mazda Miata ungefär en månad sedan och hade ett hål i instrumentbrädan där huvudenhet gick och även om det hade en VVS-styrenhet fanns ingen fungerande värme eller AC. Jag har velat göra i år, tankstreck iPad istället för att köpa e...

Kartong tablett fall med handtag

detta instructable är en enkel DIY kartong tablett fall (för min Kindle). Jag ville göra något som verkligen skulle skydda Kindle - eftersom min son gillar att bära det runt överallt... och vi har båda tappade den för många gånger! Du kan använda sam...

Huecom LLMÄNT 9 (Arduino tablett)

Como proyecto slutliga para la clase de gränssnitt Físicas decidimos crear una "tableta casera" en la que probaríamos los conocimientos adquiridos durante el curso.Originalmente pensamos sv utilizar el principio bajo el que se rige el pantógrafo...

Hur man gör en raspberry pi dator

Detta är en instructable som talar om hur man gör en dator med en raspberry pi. Detta är en enkel sak att göra om du vet mycket om sånt här. Om du vet någonting om detta, Följ instruktionerna. (Jag är ledsen om någon av bilderna är dåliga.)Steg 1: de...

DIY iPhone Case

DIY iPhone Case från Amanda Holstein på Vimeo.Gör dina egna trendiga iPhone fall med hjälp av Scotch tejp!...

DIY boka-gillar iPad Case (Dodo / mollskinn stil)

Jag snubblade över följande instructable för ett mollskinn iPad fodral (HP här för tillverkare av fallet som inspirerade mig att göra mitt eget fall):http://www.themoderndaypirates.com/Pirates/2010/06/How-to-make-a-Moleskine-IPAD-Case/Också, jag hitt...

Leather Tote - DIY

I detta Instructable kommer du lära dig hur man förvandlar en bit läder till en modern, enkel Tygkasse. Den kan användas att bära böcker, som en purse eller för livsmedel eller annan användning du kan tänka dig. På grund av hur botten är sytt, kan de...

DIY Instructables Robot iPhone Case

I denna tutorial jag ska visa dig mönstrad hur man gör en trendig tyg iPhone fall med några samtida chevron tyg, en vanlig iPhone fall och en instructables pris lapp. Visa upp din Instructables ande genom att göra och bifoga detta fashionabla tillbeh...

DIY stativ för netbook och tablet

DIY stand för netbook och tablet...

GRATIS DIY telefon, iPhone, tablett, iPad eller ebook stand

Detta är ett enkelt ochsnabbt sätt att göra en DIY smartphone (iPhone) eller tablett (iPad) stå gratis. Du behöver bara:-Läsk plast flaska (tom)-SaxSteg 1: Skär av flaskan upp, och du är där! Skär av toppen av flaskan och hålla den nedre delen. Sedan...