DIY: LED-ljusLåt oss göra led ljus @ home

Se Steg
Relaterade Ämnen

DIY LED ljus - moderna stationära humör lampa med fjärrkontroll

I denna artikel jag kommer att gå över processen jag brukade bygga formade denna awesome pyramid lysdiodlampa humör.Jag använde lönn för den huvudsakliga strukturen och vissa mahogny ryggar för extra styrka. För lampor använde jag RGB LED-lampor som...

DIY LED ljus-up Tardis Fascinator hat

den senaste Halloween jag äntligen min egen Tardis kostym, från den längsta kör science fiction Visa, Doctor Who. Jag har sett så många versioner av denna dräkt som jag ville prova min egen och göra något unikt. För detta Instructable kommer jag att...

DIY LED ljus Panel

Hej alla,Jag trodde jag skulle ta några minuter idag och visa dig denna ljusramp som jag gjort.Denna panel använder nu denna fina lilla fjärrkontroll. Det används för att justera intensiteten av ljuset – lysa upp saker, gör saker ser ganska bra och d...

DIY uppladdningsbara LED ljus från Laptop batteri

Jag har några gamla laptop batterier i min skroten därför har jag beslutat att göra vissa användning av dessa batterier. Laptop batterier är vanligtvis av 3,6 till 4V betyg därför jag har sökt en LED strip från marknaden här i Pakistan de LED strips...

DIY LED Ring ljus för Figurspel/Macro fotografering för mindre än USD$ 10

Jag har alltid kämpat med belysning till min miniatyr fotografering, och beslutat att gå med att göra min egen DIY LED ring ljus efter att ha sett detta instructable:Det tog mig ungefär en halvtimme att sätta ihop det som jag hade alla objekt på sida...

Altoids någonsin bestående led lampor diy, jackolatern ljus

Jag var uttråkad, och såg att alla var att dessa coola lilla contraptions ur Altoids tin burkar, så jag gjorde min egen. Jag har inte riktigt bestämt vad det är... det kan vara en någonsin varar ledde ljus kit eller det kan vara en ljus spegel om du...

DIY UV LED ljus - se världen i ett nytt ljus

jag har alltid gillat att experimentera med saker, och se saker på nya sätt eller ur olika perspektiv, så jag blev intresserad av UV-ljus, men jag inte tycker om teknik, hotellet är lättare använda oss mycket billigare men en LED version är ett snygg...

DIY T10 led ljus.

Här gjorde jag min egen t10 led-ljus. de används i bil instrumentpaneler, strålkastare osv Ja du kan köpa dem. Men jag hade alla delar och totall kostnaden för 50ct per led lampa.Steg 1: delar och verktyg. delar för 1 t10:2 x plcc2 lysdioder1 x 420 o...

En mycket enkel fjärrkontroll blinkande LED-ljus

Tanken på detta Instructable är att visa dig hur man gör en mycket enkel och liten, underhållande, förtrollande, egendomligt blinkande LED-ljus under dekoration av ditt val, det blinkar av någon infraröd fjärrkontroll signal tas emot!Oavsett om det ä...

Swivel Mount för LED-ljus motor

Detta instructable beskrivs kort förvärvet av en LED ljus motor och omvandlingen av en boll och uttaget swivel mount som tillåter dig att noga syfta ljus motorn i nästan alla riktningar.Att bygga en lätt motor Swivel Mount av. Louis M. BrillTermen lä...

Tilt switch aktiverat, glödande pappersmodell, LED-ljus

detta instructable visar hur man skapar pappersmodeller,som lyser när du slår dem runt.Det enda du behöver är några enkla elektronik!För detta projekt använde jag papper mall av en diamant,du hittar dem här: http://www.minieco.co.uk/paper-gems-new-te...

Lätt DIY PLL ljus passande för planterade akvarium.

Hej alla,Jag skulle vilja dela min uppfattning om "Lätt DIY PLL lätt montering för planterade akvarium" med alla. Nog av dessa kostsamma färdiga rördelar som brinner bra hål i våra fickor. I detta instructable jag kommer att visa upp min idé om...

Neopren LED ljus påse

denna mjuk LED ljus väska är lätt att göra och körs med två AAA-batterier. Designen är superenkel och passar riktigt bra med LilyPad komponenter. Men du kan även ändra växla en regelbunden LED och skjut för att vara sewable genom lödning lite slingor...

DIY Tattoo ljus

Dessa DIY tatuering ljus är otroligt söta och jättelätt att göra. Perfekt som gåva eller bara för att lägga till lite stil till ditt rum, de kan anpassas exakt till hur du vill.Tack för att titta på!DiY blond x----------------------------------------...

10W RGB LED-ljus målning multiverktyg

Måla med ljus eller 'Ljus målning' använder ljus där en traditionell målare skulle använda färg, så i ljus målning i stället för en traditionell pensel konstnären använder en ljuskälla. bara om någon ljuskälla kan användas som ett ljus målning verkty...

360 graders Multi Purpose ljusa LED-ljus

HejDetta är mycket användbart 360 graders multi syftet LED ljus. som namnet själv kan du hitta information om denna lampa...360 graders innebär denna lampa tänds ljuset i alla riktning.Multi purpose innebär denna lampa kan användas som bordslampa ell...

5 min USB LED-ljus

Detta Instructable gjorde jag en enkel LED-ljus än kan drivas från en USB-port.Vad behöver du:1 x LED1 x 100 ohm motstånd1 x USB kabel (det ingen spelar roll vilken kabel så länge den har en USB-plugg)1 x Ping-Pong bollVarmlimma fastSteg 1: Förbered...

Bivax verkliga Rose inredda LED ljus

Bivax är naturligt vax produceras i bikupa av honungsbin. Bivax har använts för olika ändamål och en av dem är att bivax stearinljus. Bivax ljus sägs vara den hälsosammaste ljus eftersom de är helt naturligt och miljövänligt. Förutom att göra vanliga...

Gås hals rök extractor från gamla USB laptop LED-ljus (smuts billigt)

nyligen jag gjorde några lödning och märkte att röken höll just att mitt ansikte.Så denna gorilla pod - stil rök extractor kom in i mitt sinne:Material:(gamla) fläktbilliga / trasiga (eller båda) svanhals LED-ljus för bärbara datorer (detta är smuts...