DIY rep glasunderläggJag dricker kaffe och försöker koncentrera sig på studierna, men tyvärr hade jag en liten-och dalbana att placera kaffekopp. Nu, jag kan inte bara placera muggen på min läsning bord eller böcker, så jag var tvungen att göra en dalbana direkt... till slut hade jag en ursäkt att göra något! : p

Jag hade 2 buntar av nylon repet i förrådsrum och en super lätt idé att göra en dalbana.

De flesta människor använder varmt lim för att göra rep glasunderlägg men jag visste inte., jag använde nål och tråd för att sy hela dalbana. Hur som helst, kan inte slösa tid och göra en just nu!

Se Steg
Relaterade Ämnen

DIY rep från PLASTFLASKA

Hej vännerDETTA ÄR DEN XTREME PRODUKTION OCH IDAG JAG SKA DELA MED DIG ETT MYCKET INTRESSANT OCH ANVÄNDBAR PROJEKT."DIY REP FRÅN PLASTFLASKA".OM DU GILLAR DETTA OCH MINA ANDRA PROJEKT, GILLA OCH PRENUMERERA PÅ MIN KANAL SÅ ATT JAG KAN LÄGGA UPP...

DIY betong:: Glasunderlägg + tändare

detta instructable visar dig ett snabbt och enkelt sätt att göra konkreta glasunderlägg och grytunderlägg från locken av plastbehållare. Locken används i detta Instructable är från plast tupperware i den översta hyllan på dollar store. Leta efter loc...

DIY konkreta glasunderlägg

Efter att ha konkreta plantageägarna jag hade några konkreta mix kvar men de var inte tillräckligt för att göra en annan planter så jag hade att komma med en idé att använda dem. Så fort jag såg den liten flat skålen som i köket jag tänkt på att göra...

Lätt DIY komiska glasunderlägg

Hej stötarna, jag också ström DIY! Finns det någon annan i världen, eller är jag propably första flickan streaming diy i världen?: P du kan kontrollera mig här: http://www.twitch.tv/pinkrobin...

DIY garn glasunderlägg med garn & filt

Virka och dalbana:1. gör en magisk cirkel 2. Kedja 2 och sedan virka 12 hdc in i cirkeln. 3. gå med i översta kedja. Strama upp cirkeln. 4. kedja 2, hdc i samma söm. 5. virka 2 hdc i varje stygn. 6. gå med i översta kedja. 7. kedja 2, hdc i samma mas...

Enkel och prisvärd DIY jul glasunderlägg | Hantverk för att ge

Hej duJag älskar det här som en julklapp idé eller någon idé, du kan verkligen anpassa det till personen du ger dem till. Använda gamla familjen bilder, skriva personliga meddelanden eller något speciellt att gåva mottagaren älskar och tycker. Detta...

DIY: Rep armband

Repet som någonsin gjorts? Som armband? Då kan detta vara ditt ultimata armband i nästa stund. Super enkelt och super trevlig. Klicka på för att se hur man gör detta! :)Steg 1: ingredienserTill att börja, du verkligen behöver bara två saker. Vissa br...

DIY rope armband-lätt knuten rep armband

vill du göra din egen super enkelt och knuten rep armband mönster? Det är inte så svårt som du tror! Vi presenterar för er en detaljerad DIY rope armband projekt som innehåller tydliga illustrationer och en genomarbetad förklaring.DIY knuten rep armb...

Monogram fars dag konkreta glasunderlägg

lära sig hur man gör lätt DIY konkreta glasunderlägg för fars dag.Steg 1: Material som behövs Coaster formar - Hobby LobbyDCI betong Overlay - DirectColors.comHandskarHinkDCI bänkskiva mögel Release - DirectColors.comRör om StickBläckpennaSaxDCI vatt...

Stora leksaker för stora hundar

jag har problem att hitta leksaker för min stora hund som varar i mer än fem minuter. Detta är en samling av leksaker och tuggar, några köpta och lite hemmagjord, att min hund inte rippa appart eller äta för minst en månad.DISCLAIMER: Jag fick alla b...

DIY foto kakel glasunderlägg/Craft

här är en enkel DIY projekterar break-free och göra något minnesvärt ur de gamla, tråkiga och monotona glasunderlägg ligger runt i ditt hus.Anteckna väsentligen:(1) bilder(2) trä eller keramik underlägg(3) Modge podge(4) penselSteg 1: Steg 1: Mäta lä...

DIY färgglada-trä glasunderlägg

du vill Pimpa ditt matbord lite?Vill du imponera på dina vänner?Du vill göra det själv?Här gå du med min uppfattning om DIY färgglada-trä glasunderlägg! : DSteg 1: Få saker Behöver du:-bitar av plywood. Jag fick dessa runda från en handcrafting lever...

DIY hund flätade rep leksak

Jag har en video som visar dig hur man gör en DIY flätade rep leksak för en hund. Det är väldigt lätt och enkelt att göra.Steg 1: Hur man gör detDenna video borde berätta hur man gör rep leksaken. Berätta i kommentarerna om du behöver hjälp!Steg 2: f...

DIY avskärmer att skriva ut på trä glasunderlägg för bröllopsgåva

Jag gjorde dessa personliga bröllop glasunderlägg för en vänner bröllop. Det var enkelt, personligt och mycket speciell för bruden som älskade den handgjorda aspekten av gåvan.Jag använde EZScreen grundläggande startpaket som är en enkel DIY skärmen...

Hur man gör DIY glasunderlägg

Hur man gör Homemade glasunderlägg:Här är din steg för steg guide att göra härliga hembakade glasunderlägg. Detta är en stor gåva! Speciellt om du vill ge något personligt och speciellt men vill inte att bryta banken. Detta är en stor personlig gåva...

DIY Proenza Schouler rep halsband

Proenza Schouler rep smycken är ett ljust och djärvt mode uttalande. Du kan enkelt återskapa dessa dessa armband och halsband för super billigt!Jag kom först över raden av smycken på HonestlyWTF.com. De gjorde en DIY version av Proenza Schouler rep h...

Dricka glasunderlägg - DIY handledning

Någonsin funderat på att mejsla fram din egen dryck glasunderlägg? Tja, här är hur!Pris: 1 – 5$ || Tid: 1 – 3 h || Svårighetsgrad: lättSteg 1: Vad du behöverFör detta projekt behöver du:Servetter eller tryckta bilder (på vanliga skrivarpapper)Lim (so...

DIY Faux agat glasunderlägg

Våren har kommit och sommaren är inte alltför långt. Vilket betyder utomhus partier, beach bröllop, etc. Du värd någon part och vill lägga till något annat i din dukningen, då jag har dig är täckt. Jag kom över agat glasunderlägg och agat hänge flyte...

DIY glasunderlägg från kartong

Steg 1: material Låt oss göra vissa glasunderlägg. Du behöver några kartong och tejp.Steg 2: täcka jag skära små slitsar såhär för att se till att jag täcker kanten av cirkla fint.Steg 3: avsluta Du är klar när du lyckats täcka din hela bit kartong.P...