DIY Sharpie skor!Du behöver:

1. klagan skor

2. sharpie penna

3. gnugga alkohol

4. svamp

Se Steg
Relaterade Ämnen

1 MIN TUTORIAL | DIY Sharpie skor

för mer DIY Fashion idéer besök http://www.pinkchocolatebreak.comI oktober fick jag äntligen mina händer på några 80-glam Sharpies. I Holland finns ingenstans att finna och efter att ha sett så många coola DIY projekt med sharpies jag var tvungen att...

DIY snöskor

helgen (2010-02-05) vi fick cirka 2 fot snö. För vissa delar av landet är detta inte mycket snö, men för Washington DC, storstadsområdet detta är tillräckligt för att stoppa allt. Jag behövde ett sätt att kontrollera om något hände (jag har tre barn...

DIY Sharpie mugg - Permanent Marker

Återigen beslutat jag att lägga Pinterest på prov! Jag försökte ut DIY Sharpie muggen med permanenta märkpennor. Jag köpte de oljebaserade permanenta märkpennorna eftersom de påstår sig vara "vattentät". Se handledningen och fick reda på om det...

DIY Monster skor

är inte dessa bedårande? De är gjorda av vävnad lådor, mjukpapper och en grön svamp. Massor av återvinning pågår! Dessa kan göras i flera färger och är bra för pojkar eller flickor. Jag gjorde dessa för min 9-åriga syster och hon älskar dem. Dessa va...

DIY Sharpie muggar

Material som behövs:MuggScrapbook klistermärken och tapeoljebaserad sharpie pennor (normal sharpies kommer att tvätta bort i diskmaskinen och över tiden)Steg 1: Placera klistermärken eller tejp Placera scrapbook klistermärken eller tejp överallt där...

DIY glittriga skor

Kommer du ihåg sist gången du Sharpie-d eller dekorerade ett par sneakers? För oss hade det varit alldeles för lång tid så när vi såg några glittriga sneakers för hösten, vi var angelägna om att bling ut vår egen par med ett par klassiska Vans som vå...

DIY Marvel skor

Här är ett roligt sätt att anpassa din egen duk skor. Lägga till en unik steg i din kostym till Comic Con! Att blixten på nästa personalfest! Möjligheterna är oändliga för att göra ett unikt par skor som är så totalt du!Steg 1: material Du behöver:Et...

DIY Sharpie dekorationer

Hej! Idag kan ni använda alla din random sharpies liggandes, och göra några coola mönster. Jag gjorde en youtube video visar hur du killar kan dra/doodle 2 motiv som verkligen intressant och enkelt att göra. Den första är lite geometriska, och innebä...

DIY blinkande skor

detta är min instructable för skapandet av vuxen storlek blinkande skor. Det var faktiskt ett projekt jag var bygga för en vän som ville ha ett par skor som skulle lysa upp. Vara så elektronik är min hobby och arbete bestämde jag mig för att jag skul...

DIY Galaxy skor

jag bud upp ett par skor när jag var försökande till göra skräckvälde skor på omslaget Sleigh Bells album och tänkte, "Hej, varför inte bara göra detta till något bättre?" Efter lite tänkande bestämde jag på galaxy skor med en tribal utskriftssi...

DIY Galaxy skor färg med hemgjord akrylisk sprayfärg

Du kan göra din egen spray akrylfärg för galaxy skor projekt.Steg 1: Gör din hemlagade spray och steg akrylfärgSteg 2: Steg för steg...

DIY TARDIS skor! (Keds bekväma!)

Okay. Så min Keds var blå men de var inte rätt blå jag ville! Jag har en TARDIS klänning och ett pannsmycke jag planerar att bära till comi-con. Jag trodde... Jag behöver awesome skor! Jag såg en Instuctable på bära TARDIS klackar, men din promenader...

Hur man gör DIY cykel packväskor

göra professionella snygga korgar från mestadels återanvända material. Som ett extra hinder för mig, det måste fungera med min recumbent cykel och din traditionella diamond frame cykel.I korthetTotal kostnad$20 - kostnader varierar beroende på priset...

Enkla Disco-ball pumpa

Disco här och disco där! Inte resa! Gör din egen disco-boll för din Halloweenfest! Med några enkla material och en pumpa, kan du göra detta freaktastic mittpunkten för din Halloween disco dance party! Så ta din gauchos flickor, och få din steg färgad...

DIY skor handledning: Louis Vuitton gul rutig skriva ut

Louis Vuitton återuppfunnit sin signatur rutig skriva ut till en färgglad gul version för säsongen våren sommaren 2013. Ljust gul och klassiska svarta och vita pjäser försköna kappor och väskor och fira utskrifter och glada färger. Dam är ett lätt at...

DIY Goodie väskor för handikappade barn i Fiji Islands

Om du är intresserad av att göra donationer eller skicka skolan något, adressen är:(kommer snart)Vi älskade varje sekund av detta - från shopping för artiklar att lägga i påsarna, till att göra väskor själva, ska dit och passerar dem ut. Med denna vi...

Sharpie Design skor

Dessa awesome skor är roligt, lätt att göra, och ett bra sätt att piggna upp dina gamla skor.Steg 1: Samla ditt material Allt du behöver för denna verksamhet är...1. ett utbud av färger Sharpie markörer (eller en annan permanent markör)2. ett par av...

DIY bröllop Planner bok - inbjudan - tjänst Box - skor - tårta - Hairbump - Tips

Im får gifta sig i December och im göra de flesta av mina bröllop grejer själv, så im aldrig nöjd med vad världen har till mig, väl de saker jag gillar är alldeles för dyrt så... Sedan Jan varit ive endast fiske för idéer på Internet men slutade med...

DIY Bend Sensor (med enda ledande väskor och maskeringstejp)

så, efter lurar runt i skuggorna i år har jag äntligen fått runt till att göra min första steg för steg instructable. * yay *Lite bakgrund om hur denna hela idén kom till.Tillbaka i 2009, jag behövde några böja sensorer för en teckenspråk översättnin...