DIY, Under-the-bänk-monterad hσrd Stationjag flyttade nyligen residence, och jag var tvungen att bygga upp min hem arbetsbänk från grunden. Jag var lite begränsad för utrymme.

En av de saker jag ville göra var att ändra min lödkolv så att det kunde diskret, skruvas på undersidan av min bänk. På ytterligare granskning, var det inte verkligen bidrar till den typen av ändring på grund av den stora transformatorn. Så jag ombyggda stationen, i princip från början, så att jag kunde köra det från min bänk PSU.

Jag har använt den för ett par månader nu, och har haft några frågor. Det fungerar i princip samma som den ursprungliga stationen, utom de kontroller och displayen är en lite trevligare.

Se Steg
Relaterade Ämnen

DIY over-the-dörr stege innehavaren

Jag har en liten 4 ft trappstege som är bara den perfekta storleken att göra mina projekt runt lägenheten - det är ganska lätt vilket är bra men det är lite klumpig att lagra. Så för att minimera garderoben utrymme den tar upp när jag inte använder d...

Liv Under The Bridge

en Foto promenad genom Guadalupe River Park, San JoseAv: Jefferey Alan Wilson Sr."Jag gjorde det på TechShop"http://www.Techshop.com3/22/2013Inledning: Jag har bott i San Jose Kalifornien hela mitt liv. Under den tiden gick det från fruktträdgår...

Under the Sea - A K'nex Ball Machine

För min femtonde instructable jag är stolt över att presentera Under havet.. .my senaste K'nex ball maskin! Denna boll maskin innehåller fyra hissar (inklusive en ny), åtta banor och några nya/ändrade element att matcha mitt vattniga tema. På cirka f...

Fondant Decorated Cupcakes- Under the Sea Themed

På Instructables HQ, vi ofta har kulinariska Visa nedgångar för skryta och för att anses vara den ultimata Instructables kock. Scoochmaroo, vår mat redaktör, har att tjäna sin titel och tävla som resten av oss för en chans på att vara bäst!Jag hade l...

Odla växter Under the Stairs

dos din verkstad behöver mer grön, där ingen sol ljus, kanske under trappan? I detta instructable, jag ska visa dig hur man odlar växter / anläggningen inomhus.Steg 1: Välj en växt Det finns en hel del växter att välja mellan. Jag skulle inte planter...

Julklapp som lyser upp när du sätter det Under the Tree

Vid jul sätta vi ljus på allt. Vi lyser upp våra träd, våra hus och även våra gräsmattan prydnadsföremål. Så varför inte sätta ljus på presenter också.De flesta människor vill inte nätsladdar kör till sina julklappar. Så i detta projekt ska jag visa...

Billig DIY under-skåp belysning

i detta instructable du lära dig att ställa in och installera billig under skåp belysning i ditt hem med minimal kostnad och svårt att använda prisvärda kallkatodrör som normalt används för PC fallet mods. Detta är min första instructable. Jag ska gö...

DIY Under vatten fiske Lights

gjorde mig några gröna under vatten fiske lights.De saker du behöver som följe:1. gröna 5050 150 ledde/5 m Led strip ljus2. T12 fluorescerande lampa protector - Clear3. 1" PVC slutet Cap4. 6" 1" PVC-sch 40 rör5. 2-1" till 3/4" PVC...

DIY över the Shoulder kameran montera

jag har alltid tyckt att tredje person perspektiv var cool, så jag bestämde att jag skulle bygga en av dessa att dokumentera min sista sommaren innan anställning spektakel. Det är inspirerad av en liknande rigg av Indy Mogul värd Griffin Hammond och...

DIY skjortor The Grim enkelriktad

Detta är hur jag gör en massa min tröja och jag kommer att visa dig hur jag gör demSteg 1: Du behöver någon pensel kommer att göra men jag gillar att använda litet för att starta medAkrylfärgoch en skjorta jag gillar svart så det är vad i exemplet: P...

Handske monterad lödning Station

detta projekt är en i grunden en ärm/handske monterad sladdlösa Lödstation byggde jag använder mestadels återanvända material. Den har två "helping hands", en ficklampa, lödkolv, en magnetisk lödning spool hållare och rinner av några gamla lapto...

Vägg monterad sömnad Station

vi hela tiden skapar awesome sömnadsprojekt på kontoret och vår sömnad station är ständigt i ett tillstånd av kaos! Istället för att använda lagerplatser och plastpåsar för att organisera våra sömnad material gjorde jag denna väggmonterad sömnad stat...

DIY ljus Fotoautomaten 3/4" PVC pipe.

Utan rätt belysning, kan med produktbilder vara en utmaning. Jag ville dela mitt försök att ta kontroll över ljuset. Enkla material som används för detta bygga kan hittas online eller någon större affär. Jag inte limma något tillsammans. Detta sätt k...

Cykel krok hörlursupphängningen hållare för under 2 dollar

Det är bra att ha en plats att sätta hörlurarna och spara utrymme samtidigt skydda din investering. Många hörlurar står komprimera skummet på huvudbandet, och på många hörlurar pleather har en tendens att ruttna, så bäst om det finns inga onödiga påt...

Film Under stjärnorna!

Detta är ett mycket roligt sätt att titta på din film på kvällen. Det är en biograf i din egen bakgård!Saker du måste göra din utomhus teater:En häftpistolEtt vitt arkBärbar datorProjektorOch för adderat komfort när du tittar på din film, kuddar, fil...

DIY Experiment: Prägling konkreta utmaning

Kolla in en kort video jag gjorde för denna DIY utmaning ovan.Detta DIY föddes av en nyfikenhet att se om jag kunde emboss cement. Med endast material hade jag runt - som slutade i kartong. Detta hade kunnat gjort bättre och lättare med en 3D-skrivar...

DIY bil fotstöd ljus!

Nästan 1,3 miljoner människor dör i vägen kraschar varje år, i genomsnitt 3,287 dödsfall om dagen, förutspås trafikskador bli den femte vanligaste dödsorsaken 2030. Det finns många orsaker till dessa olyckor, en av dem är att ett objekt fastnar under...

Hur... Live under linjen

Live under the Line är ett initiativ som sattes upp för att öka medvetenheten om fattigdom. Det gör detta genom utmanande deltagare att leva under gränsen för extrem fattigdom, motsvarande som är att äta på AU$ 2 per dag i fem dagar. Även om den offi...

DIY damm filtrering Box

Jag har en massa damm i min lilla källare trä butik. Nya off-the-shelf tak monterad filtrering enheter är lite dyra. Så innan du köper en gjorde jag en enkel liten bygga med ett gammalt fönster fan och några skrot trä som liggandes. Jag har hittills...