Hur... Live under linjenLive under the Line är ett initiativ som sattes upp för att öka medvetenheten om fattigdom. Det gör detta genom utmanande deltagare att leva under gränsen för extrem fattigdom, motsvarande som är att äta på AU$ 2 per dag i fem dagar. Även om den officiella är maj 5-9, Live nedan linjen kan slutföras utanför denna period - utmanade min skola, Narrabundah College, sin elevkåren att slutföra utmaningen mellan 2 och 6 juni.

I detta instructable jag kommer att visa hur jag "bodde under raden" för 5 dagar, och hur du kunde också, antingen i år eller nästa års initiativ.

För mer information besök Live under the Line Australieneller Live under the Line International.

Om du vill donera till Live under the Line för mina ansträngningar, Följ denna länk som gör att du kan skänka pengar till orsaken.

Se Steg
Relaterade Ämnen

Liv Under The Bridge

en Foto promenad genom Guadalupe River Park, San JoseAv: Jefferey Alan Wilson Sr."Jag gjorde det på TechShop"http://www.Techshop.com3/22/2013Inledning: Jag har bott i San Jose Kalifornien hela mitt liv. Under den tiden gick det från fruktträdgår...

Hur live stream ett sportevenemang

Vårt fotbollslag (aka HALSTER) på Pulaski Academy (PA) är känd för sina unika spelstil: de aldrig punt på fjärde ner, och de nästan alltid går för en 2 punkt konvertering i stället för att sparka en mål. Detta har orsakat en hel del intresse i progra...

Hur man under glasyr plattor

detta instructables är om hur man gör ditt kakel till konst. Jag bygger mina plattor på dessa bilder från REPO! Den genetiska operan. Jag gjorde en 2 x 4 kakel design sedan bilden var så stor. Jag gjorde också detta för min klass konstprojekt.Jag sku...

Hur tunneln under en sida promenad/gångväg väg.

Detta instructables handlar om hur man tunneln under en trottoar / väg som inte kan, svårt eller någon annan orsak inte kan tas bort. Jag behövde ha min landskap belysning tråd att gå för att slå på belysningen som ett avlopp så att vattnet att gå på...

Hur andas under vattnet lätt som ett Spy

någonsin behövde komma till att yacht part obemärkt? Behövs för att få skatten i de mörka djupen i havet, men inte tillräckligt med tid för dykutrustning? Har du någonsin velat att andas under vatten på din lokala pool eller något, men du vill gå dju...

Hur man Layout ett Pipe sadel snitt

Detta kontaktade förra sommaren var jag min far som behövs till layout mönstret för en sadel snitt för ett bevattningssystem som han var installerande. En sadel cut är ett sätt att skära en pipe att matcha böjda utsidan av ett annat rör. Resulterande...

Gömd i kartong Under min säng

Har du någonsin märkt spindeln häckar som liv under din säng? Eller har du någonsin tagit notis om vad färg längst ned i din madrass är? Av orsak du inte, eftersom, låt oss vara ärliga, såvida du inte gå ner på dina händer och knän, och sticka huvude...

Hur man kan förbereda för återvinning av beroende

"Jag hade bara en drink. Var det bara en? Nej, jag hade två drinkar. Det var som en timme sedan. Det borde vara tillräckligt med tid. Jag kommer att bli bra. Jag kan inte vara över gränsen. Spricka i fönstret. Var det en dubbel vodka i bara den först...

Hur man gör en stående och Music Workstation

IntroduktionDetta bygga inspirerades av min önskan att få all min musik utrustning organiserad och lättillgänglig. Jag designade denna skrivbord att ha massor av yta och massor av utrymmet under huset ett digitalpiano, amp och andra våningen-bundna m...

Hur man bygger en Fortificated stad i Minecraft

Hej, och Välkommen till min första Instructable som har skapats för "Minecraft tävling". Detta Instructable, istället för att bara visa dig något som jag bara gjorde med ett par vänner utan att ge dig något jagnstructions, jag trodde jag skulle...

Hur man gör en mycket intressant sort av papper flygplan

denna uppsats "plan" var en idé först utformades av min pappa. Den flyger spektakulärt långt intervall och reser med en långsam-medium hastighet. Om du tittar på det i mitten av flygning, det doppar, sedan går upp, sedan sjunker, sedan kommer up...

Hur man gör en funktionell kriget Mace

detta är hur man gör en attraktiv mace för visning. Det är dock också bekämpa kapabel och gjorda av något annat än de starkaste material. Fem hundra år sedan, skulle detta vara fullt funktionsduglig på slagfältet.Steg 1: Få din utrustning. jag använd...

Hur man skapar en "Modern Mod" titt

idag ska vi sätta ihop ett "moderna mod" utseende. Mods var i framkant av mode på 60-talet. De var kända för sina eleganta, geometriska hårklippning, fet ändå lätt-till-dans-in mode, och dramatiska smink och accessoarer.Steg 1: Mod-Patrik håret...

Hur man gör äggskal Smokebomb

jag är säker på att alla har hört talas om ninjas, hörn av kejserliga ombud, plötsligt nå för sina bälten och vanishing n en rökpuff. Jag är också säker på att många har hört av teorin av ninjor som jordbrukare utbildning som Assassins att göra ett l...

Hur man gå mete med ett fiskespö & en fiske bobber

hur man gå mete med ett fiskespö & en fiske-bobberFörst vill jag säga fiske & mete är ett spel, en sport & hobby hoppas du fångar massor av fisk förstås du probbly kommer att fånga några med detta instructableDu behöverett fiskespö alla ställa...

Hur man startar en första Robotics Team

När vi knorra inte, eller utforma makerspaces för bibliotek, vi arbetar medförstateams. Avid fans och anhängare, vi har varit involverad med först för nästan 10 år, från att hjälpa ger snacks på vår sons första LEGO League laget när han var 12 till g...

Hur man gör pappersflygplan jagare Dart

kallas så för dess Wild Weasel roll, Destroyer Dart är också en bra interceptor.TAA USAF beteckning: F105-1Steg 1: material Krävs:1 bit av 8,5 av 11 tums papperTejpTillval:SaxPennaSteg 2: X luckan till Start Vika papper från ett hörn till andra sidan...

Göra en röd huvud-fackla för astronomi - Under $10

Få en glimt av natten himmel på en budget kan vara svårt, min billiga brytande teleskop har svårt att ta tillräckligt med ljus i från avlägsna objekt som det är, att förbättra din egen vision på natten med hjälp av rött ljus är ett bra sätt förbättra...

Designa och bygga vackra RC flygplan

Hej alla detta är min första Instructable men jag är glad och ivrig att dela med alla bra människor här hur att designa och bygga en fjärrkontroll flygplan. Aviation har varit en passion för mig hela mitt liv, och har lett mig att bedriva min flyg-oc...