DIY utomhus trädgårdsmöblerMed enkel tillgång till verktyg och material för DIY entusiaster, har att göra utomhus trädgårdsmöbler blivit en växande trend som många gillar att ta på som ett alternativ och prisvärt alternativ för utemöbler.

Med några grundläggande elverktyg och plan, kan alla DIY entusiaster göra unika utomhus trädgård frniture som passar in i deras livsstil och budget. Cavello utemöbler visas här är ett bra utemöbler projekt att börja med och kan göras med hjälp av återvunnet trä eller lokalt tillgängliga mjuka eller hårda träslag.

Jag valde denna utomhus trädgårdsmöbler på grund av sin enkla design och mjuka linjer. Trots enkelheten, kan möblerna har moderna överklagande och färgas eller färdig som du föredrar. Det är också en prisvärd projektet om du använder regenererats trä, meranti eller tall. Om du föredrar ett naturligt ljus, eller blondin finish, liknande den som visas här, efter slipningen alla bitar gäller kalkning vax regelbundet. Använd detta tips att göra egna kalkning vax.

Se Steg
Relaterade Ämnen

Hur man förlänga livslängden på trädgårdsmöbler, även på vintern

Trädgårdsmöbler i princip tillverkade för att tåla väder; regn, snö, föroreningar... men det är uppenbart att hans liv beror en hel del hur vi hand det.I detta instructable jag vill erbjuda några viktiga rekommendationer när man tänker på livet för v...

DIY utomhus lagring bänk

Jag är mycket lycklig att ha en balkong och eftersom jag bor i soliga Kalifornien, definitivt ville jag göra min balkong känns som en förlängning av min inomhus utrymme där jag kunde äta och lounge i solen. Utmaningen var att passa allt detta i en 3,...

Hur du förnyar teak trädgårdsmöbler

Trots att teak är en av de mest motståndskraftiga yttre timmer på grund av dess höga olje-innehåll, behöver detta trä också lite underhåll för att hålla trädgårdsmöblerna från vändningen grå och torr.Steg 1: Applicera förnyare produktVi kan hitta på...

Hemgjord moderna DIY utomhus betong bänk

mina föräldrar ville ha en bänk att gå med den konkreta eldgrop som jag gjorde för dem. Jag bestämde mig att återanvända formulären trä från projektet att göra bänken. Bänken består av två block av betong av Quikrete 5000 och tre 8-fot långa 4x6s som...

Hemgjord Modern DIY utomhus soffa

Moderna utomhus soffor kan vara ganska dyra. Jag gjorde detta kraftiga DIY soffa från fast trä 4x8s, 2x8s, utomhus soffa kuddar från IKEA och grå Minwax trä fläcken för en snygg finish.Steg 1: Leveranser + verktyg4 × 8: or + 2x8sL-fästenLag-gruppen s...

DIY utomhus trä bänk

Med sommaren pågår, anges I för att omvandla min lilla 5 ft x 9 ft balkong till en mysig uteservering området kunna plats 4 till 5 personer. Med att många stolar på en sådan liten balkong skulle ha varit besvärligt, så istället bestämde jag mig att b...

Upcycled trädgårdsmöbler

fantastiskt vad ett lager färg kan göra att trötta gamla möblerSteg 1: Innan... sorgliga gamla stol behöver lite näring... Lätt slipas ned bord och 4 stolar att säkerställa färg tog i trä. Medelhög lönegrad sandpapper är bra för detta.Används en mjuk...

DIY kartong hörnet möbler - återvunnet hantverk - handgjorda möbler

Det här är en tutorial som jag undervisar en kartong möbler görs.Denna gång är det en hörnet bokhylla med dörrar, och jag är inspirerad av det blå skåpet Yuya, är det en dyrbar vintage möbler.Materialet jag använt är:-Dual channel kartong-Varmt lim-V...

DIY utomhus grön skärm

detta instructable visar dig hur du skapar en utomhus grön skärm för att göra effekter för filmer. Allt som behövs är skrot plywood, sprayfärg och behovet av att göra en.Steg 1: Material som behövs För detta instructable behöver du:1. 2 stycken av sk...

LASTPALL TRÄDGÅRDSMÖBLER

Fortsättning på mitt förra Instructable, behövde jag en tabell att gå med på min pall pallar att avsluta den dining set redo för sommaren, som med tanke på att jag bor i England kommer förmodligen bara pågå en vecka.Steg 1: Super enkelt projekt! Dett...

DIY utomhus eldstad med BBQ grill /brick/

{"sammanhanget": {"läge": {}, "sidfot-robot": {}, "du-bild": {}, "spinner": {}, "jQuery110204111361524106192": 1}, "selector": "#editor-objekt-2"}...

Custom DIY utomhus trä tecken / bokstäver

I detta instructables, Jen skapar några vinyl bokstäver med hennes Cricut maskin och använder dem för att skapa en anpassad tecken för våra hemman, vintergröna gård.HomesteadHow.com handlar om en familj av sex som lämnade staden att leva och växa på...

DIY utomhus eldgropar kol kol avfyra spis helgen Project - snabb lätt billigt eldgropar

hemsida: http://www.EducateTube.com | Värd: SipskiYouTube-länk: https://www.youtube.com/user/educatetowin?feature=watchHur man gör din egen eldgrop. Enkelt, Billigt och snabbt. En cool helg projekt....

DIY: Utomhus matlagning: hur man åter säsong din järn köksredskap. Video tutorial i slutet av detta instructable!

Jag fått dessa två järn stekpannor för vår camping grytor på en loppmarknad för $1 styck. Vad en stor finna! De behöver emellertid åter krydda.Steg 1: Skura du Köksartiklar Det första steget i att krydda din järn köksredskap är att rengöra alla skräp...

DIY utomhus ljus

en super lätt vattenflaska nattlampa som du kan ta överallt!Steg 1: Vad du behöver Allt du behöver är en strålkastare och något slags vattenkanna fylld med vatten. En mjölkkanna arbeten perfekt.Steg 2: Vad kan man göra Och allt du behöver göra är Skj...

Brände hål möbler för din trädgård

Hej makerfriends!Jag är en Instructable fan sedan 2010, och jag har alltid velat skriva en instructable. Jag märkte att det finns en ny tävling som kallas "bränna den! TÄVLINGEN"... Ett perfekt tillfälle att börja! Med detta projekt jag ska visa...

Hemgjord pool, utomhus bubbelbad, vattenfilter

Välkommen till min instructable på diy homade utomhus tub / pool / badtunna, vatten filter konstruktion. Som alltid, letar jag alltid efter sätt att spara pengar. Mitt mål är att leva som en kung, en fattig mans budget. En stund tillbaka jag konstrue...

Min diy arbete

dubbel glaserade grönt hus och några trädgårdsmöbler...

20 enkla sätt att spara - A User vänlig Guide

den bara "lätta pengar" i denna värld, för arbetarklassen människor, är de pengar du sparar. Arbetet är hårt, men spara pengar inte. Jag är visserligen lat när det gäller budgetering. Jag gillar också, spendera pengar, så det är svårt när jag ha...