Hemgjord pool, utomhus bubbelbad, vattenfilterVälkommen till min instructable på diy homade utomhus tub / pool / badtunna, vatten filter konstruktion. Som alltid, letar jag alltid efter sätt att spara pengar. Mitt mål är att leva som en kung, en fattig mans budget. En stund tillbaka jag konstruerat en diy utomhus vatten badkar, för att ge mig själv och min familj att koppla av i våra områden 100plus graders väder, (mer om det här,), vi har haft det väldigt mycket och det har överlevt ytterligheterna av säsonger ganska bra hittills. Men blev för några dagar sedan när vi gick att njuta av en annan eftermiddag blötläggning i hemgjord utomhus badkaret, jag medveten att vattnet var lite långsam på omsättning. Ytterligare undersökning avslöjade problemet, filtret återigen började täppa till, det finns bara så många gånger ett filter kan rengöras och återanvändas. Eftersom jag bort filtret i beredskap att slänga på skräphögen, märkte jag hur stor bortläggningsstapeln hade blivit. Jag hade inget val, min ADHD lämnade mig känslan tvingas räkna. Jag hade över femtio filter alla använda om och om igen (jag bor i djupa skogen och har att rengöra dem för återanvändning ganska ofta). Här är mitt problem, jag vill leva på en fattig mans budget och detta kostade fem dollar styck och kommer i ett paket med två för outragous tio dollar.
Väl min farfar alltid sagt neccessity är mamma till alla uppfinningar, så jag bestämde mig just då och där jag aldrig kommer att köpa en, eftersom jag skulle göra min egen åter ifyllbara hemlagad utomhus badkaret / pool / vatten filter.
Jag har plats flera videor i slutet som visar detta hemlagad vattenfilter fungerar och visar en förbättrad modell inom några dagar.
Se Steg
Relaterade Ämnen

Halogen till LED arbetslampa konvertering

arbeta halogenlampor är bra, de är super ljusa och är trevligt en bärbar, mest även komma med ett trevligt stativ som Tri-pod! Men om du har använt en du vet de är perfekt inte, först av de flesta har två 500-Watts glödlampor, det är 1000 watt totalt...

Hemgjord moderna DIY utomhus betong bänk

mina föräldrar ville ha en bänk att gå med den konkreta eldgrop som jag gjorde för dem. Jag bestämde mig att återanvända formulären trä från projektet att göra bänken. Bänken består av två block av betong av Quikrete 5000 och tre 8-fot långa 4x6s som...

Hemgjord Modern DIY utomhus soffa

Moderna utomhus soffor kan vara ganska dyra. Jag gjorde detta kraftiga DIY soffa från fast trä 4x8s, 2x8s, utomhus soffa kuddar från IKEA och grå Minwax trä fläcken för en snygg finish.Steg 1: Leveranser + verktyg4 × 8: or + 2x8sL-fästenLag-gruppen s...

Hemgjord utomhus Wok Station

Det finns inget som smaken av restaurang kinesisk mat, någonsin undrar varför du inte kan replikera samma uppståndelse-frys hemma? Det är den "wok hei" (bokstavligen översatt från kantonesiska medel andedräkt av wok), mat tillagas snabbt på hög...

Hemgjord utomhus fontän med skrot!

Hej killardess min första instructable.Jag ska visa dig hur jag gjorde en fantastisk utomhus fontän med skrotsakerSteg 1: Vad jag använt vad jag använde var en 1/2 tum pvc-rör1/2 tums pvc armbågar 2nos1/2 tums pvc slutet cap 1nosOch viktigaste en drä...

Hemgjord vattenfilter

Detta vattenfilter är ett kan du göra när du är ute i skogen och behöver rent vatten, bra du kan bygga den här så länge du har material.Steg 1: Samla material 1. vattenflaska-att samla allt material inuti den göra vattenfilter fungerar2. grus - att h...

Redneck utomhus badkaret

mormor, mamma och barn njuta samtidigt som pappa filmerhttp://www.youtube.com/watch?v=cCcu6dr2Pqg cool vatten njutning vårt barn, de väntar på pappa att lägga ner telefonen och gå med.Detta är den aktuella fasen för ett femårigt projekt (det är i stä...

Hemgjord moderna DIY koppar Tiki ficklampor

Dessa koppar tiki ficklampor är ett av mina favorit utomhus DIY projekt. De är moderna, rena utseende och är lätta att göra. Jag gjorde dem två olika sätt och förankrat dem med konkreta villkor av Quikrete snabb-inställningen betong blanda. Jag utsat...

Regn vattenfilter och omkastare

Vi har ett antal regn fat och 275gal backar som vi har skaffat oss på olika sätt. Vi behövde ett sätt att filtrera vattnet kommer från dropplist innan du förvarar det i totes (vi tänkte att de skulle vara svårt att rensa ut senare). Jag ville också e...

Hemgjord moderna DIY konkreta eldgrop

Denna moderna konkreta eldgrop kan byggas under en enda helg och är en stor knutpunkt för utomhus underhållande. Detta är inte ett svårt projekt, men det är tidskrävande och labor intensiv. Konkreta eldstäder och brand gropar bör byggas noggrant. När...

Hemgjord ljussabel

Min hemgjorda ljussabel mål är att vara den billigaste, mest realistiska ljussabel som du kan göra hemma. Jag fick ett projekt kallat geni projektet. Du kan göra vad du ville! På tiden hade jag såg bara den nya star wars-filmen och tänkte varför inte...

DIY Solar Pool värmare

Förra året min fru och jag köpte en ovan mark pool för motion och rekreation. Vi upptäckte att mitt hem skuggor poolen på eftermiddagen, och att enheter vattentemperaturen ner flera grader på våren och hösten. Eftersom vi inte brukar få i poolen på v...

Hur man väljer en Backyard Pool

få saker är mer avkopplande än flyter bort en sommareftermiddag i din egen pool, och ingenting är mer frustrerande än att inte kunna göra det på grund av en liten trädgård – eller en ännu mindre budget. Men det finns en lösning: en ovan jord pool.När...

Händig utomhus ljus använder LiPo batteri

För utomhus, jag ville ha en bärbar ljus som var liten till transport, och som enkelt kan justeras för olika användningsområden. Efter att ha tittat för stativ, kom jag över en billig mikrofon stativ.Att ha en monter, behövde jag passar det med en lj...

Bärbar kaffe filtrering halm för utomhus eller kaffe missbrukare

har du någonsin varit utomhus camping, vandring, eller bort från en kaffebryggare? önskar du inte du kunde ha en kopp joe att ge dig en trevlig hämta mig?Tja har jag... är olycklig... och dessa koffein huvudvärk är hemsk...Som många av er kanske vet...

Hemgjord "Easyrig" Overhead kamera stöd

enheten är en overhead kamera supportsystem som är utformat för att överföra vikten på videokameran från dina armar och axlar till höfterna. Riggen är i grunden en overhead arm som du kopplar kameran till. Den andra änden av armen är kopplad till din...

Tömning och påfyllning en inground pool.

Detta instructable är baserat på min erfarenhet påfyllning mitt i marken swimmingpool. Jag lärde mig några saker så och ville förmedla de längs.VARNING! Detta förfarande är milt farliga och potentiellt mycket dyra om inte utförs korrekt, med stor oms...

$1 vattenfilter i en flaska

Jag skulle vilja nämna att det finns hundratals DIY vattenfilter ute på Instructables, Youtube, etc. Det finns många sätt att göra en överlevnad eller akut vattenfilter, så vill jag först säga vilka är skillnaderna med detta filter jämfört med andra...

Hur man installerar en ovan mark Pool

här ovan jord pool är en bra idé, speciellt om du har små barn. Den är gjord av Zodiac, den kända franska tillverkaren av high-end uppblåsbara vattenskotrar. Här finns högteknologiska material och bra teknik, men tanken är ungefär lika enkelt som de...