En $40 Victrolajag titeln detta Instructable "En $40 Victrola" eftersom att vad det säljs för när den gjordes 1928. Jag bara betalat $25 för det, men eftersom jag lagt till ytterligare $25 till i i återuppbyggnad förnödenheter, antar jag att jag kunde säga att dess minst en $50 Victrola nu!

Denna Victrola är en modell 2-60, och 1928 ansågs en premium bärbar modell. Det hade tre stora problem: (1) stödet som tonar arm var bruten, och (2) när det var såret upp du kunde inte stänga av, och (3) över 80 år av slitage och hade tagit en vägtull på fallet. Den goda nyheten var att alla delar var där (även om jag var tvungen att jaga för tonar beväpnar lager), och våren-driven motorn behövde bara lite smörjning.

Över de nästa 9 steg (och över 30 bilder) ska jag visa dig hur jag reparerat denna maskin och bort de 80 år av slitage från odjuret.

Se Steg
Relaterade Ämnen

Passiva iPhone / Victrola Amp

så jag har funderat på hur min gamla Victrola fungerar genom att passivt förstärkande vibrationerna från mellangärdet genom en enkel låda och hur jag kan styra volymen (något) genom att öppna och stänga dörren. Jag sa till mig själv, "Jaget, jag vad...

Victrola stil passiva högtalare

Förvånansvärt effektiv passiva förstärkare. 11db ökning i volym från hela rummet, bättre bas och lite reverb.Kon är tillverkad av 2 mappar med CA-lim och belagda med lastbil säng linerRöret är en 2" p-fälla med en 2" gänga adapter och en 3 in fä...

Bärbara Playstation 3 fall

jag gillar TV-spel, men jag gillar att vara i samma rum som den person jag spelar mot.vid ett tillfälle jag fick en fil låda, fäst en 13" tv på insidan av omslaget.då kunde jag sätta spel inne och ta det till vänner hus.Sedan såg jag Ben Heckendorn b...

Anpassade MP3 docka med elektronisk förstärkning

Wow jag inte har skrivit på ett tag. Jag har varit i college.Anyway, här är en titt på något jag gjorde i design klass för några månader sedan.Jag har en off-märke MP3-spelare jag fick en en office store för runt 40$ (US) ett tag sedan. Min rumskamra...

Lasergraverade utrustning namnskyltar

jag gillar utseendet av gamla tiders utrustning namnskyltar, den mest kända av som förmodligen tillhör Victrola. Detta foto visar en verklig; detta Instructable visar dig hur du gör din egen. Stor för att dekorera dina skapelser, särskilt om de är i...

Reparera en läder bagage handtag

inte du hatar när detta händer? Du når till lyfta din favorit vintage resväska, förstärkare, musikinstrument fall eller (som i detta gäller till exempel) bärbara Victrola fall, och plötsligt, halva din läder handtag sliter isär.Som detta händer, du g...

Använd mixer och Illustrator för att göra Cool tekniska ritningar

här är en teknik som jag har använt nyligen i utformningen och dela några av mina projekt. Jag fick några kommentarer om hur jag gjorde diagrammet i min passiva Victrola iPhone Amp Instructable.Med denna teknik, kan teknisk etiketter och dimensioner...

TIG svetsade akustisk / exponentiell horn

Exponentiell hornen är fantastiska akustiska maskiner med inga rörliga delar. De ser också underbara. Här ska jag visa dig hur jag gjorde flera tunnväggiga aluminium och stål exponentiell horn. De fungerar bra som högtalare och (min ursprungliga avsi...

Hacking Automotive ultraljudssensorer

Detta instructable visar dig hur man hacka / återanvända en gemensam Bosch automotive ultraljud givare. Sensorn i detta instructable är en mycket vanlig sensor som kan hittas i soptippar över hela världen. Förhoppningen är att denna information komme...

Steampunk Katamari Quill och bläck stå

slutligen... Instructable av mycket vanligt problemet quill och bläck lagring för Steampunky Katamari fans!Okej, kanske inte så vanligt, men om du gör en av dessa för en person som detta är en fråga, du ganska mycket garanterat ett ganska häftigt tac...

3D Claymation Zootrope

ta en gammal 78 rpm phonograph skivspelare och ett blixtljus från radioshack att Visa 2d- och 3d animerade claymation dans zootrope skulpturer.Någon konstant varvtal motorn kommer att fungera bra för spinning skivorna.Skulpturerna i den här första bi...