En berättelse om 2 magar, en halloween-kostym för den extremt gravidSitta rätt ner och läsa en berättelse, en berättelse om en ödesdiger... Oj vänta... Glöm det... Som många av er vet, vi gör ett stort hemsökta hus varje år, i år 2 min viktigaste medhjälpare (döttrar) är gravid, en är planerad till november. Hon hade sett en protes hon gillade en baby frustande av magen men det var dyrt för en en gång använda så vi bestämde oss att se vad vi kunde komma på. 1. försök medan inte ett totalt misslyckande inte fungerade så bra som vi hoppats, den 2: a versionen, med hjälp av olika material är mycket bättre och lättare. Följande 2 sagorna tar dig genom byggandet av både magen busters... efter allt jag hade tagit slösa bilder att dela på här så varför dem...

Se Steg
Relaterade Ämnen

Min Iron Man klassisk halloween kostym

min Halloween kostym för denna year(2008). Det är den klassiska Iron Man kostym. Du kan se bättre bilder på hjälmen på webbsidan. Plaz gärna använda mina bilder som referenser....

Hur man skriver en berättelse

Det var längesen! Jag är så ledsen att jag inte har utstationering något i evigheter! Mycket har hänt ändå, men jag har börjat en ny ritual (se sista steget för mer information). Hursomhelst, jag har vunnit tre tävlingar hittills, och tidigare var tv...

Makey Makey interaktiv berättelse med Scratch!

Instruktioner om hur man gör en interaktiv berättelse på början med hjälp av Makey Makey och framför allt din fantasi!Steg 1: Samla alla de leveranser som behövs.Leveranser behövs inkluderar:Makey Makey KitDator (antingen en bärbar eller stationär fu...

DMG Interactive blandad media berättelser

Vi är innovatörer, musiker, fotografer, konstnärer och designers. Skaparna av världar. Banbrytarear av fantasin. Sagoberättare tillägnad ändra konsten att berättande genom att ansluta konstnärer. Darke Media Group vi skapa och publicera framkant, int...

Att skapa en berättelse ombord

Alright, så du har en miljon idé, och du vill göra något med dem, men de alla rusar runt inuti det huvudet av yours.Tja, inte leta längre för jag har svaret på dina problem.En berättelse styrelse.Jag vet att det låter mycket tredje klass, typ av Lama...

Boden: En berättelse av rivning och återuppbyggnad

en gång i tiden fanns det en knarrig gammal byggnad som hade kommit till ett ruttet. Det är asfalt klapperstensstränder tak hade blivit trött och lekte en veridian patina av mossa. Tid och elementen hade misshandlade taket. Träd som hade kommit till...

Zombie berättelse - Topsy nedvänd docka

när jag var liten hade jag en Red Riding Hood Topsy nedvänd docka. Dockan hade Rödluvan, mormor, och vargen klädd som mormor. Förmodligen var det tänkt att vara en propeller för att berätta historien. Topsy nedvänd dockor har funnits i evigheter (Tra...

Generera berättelse karaktär namn med Teensy

jag är en författare och ibland är det svårt att komma med namn för tecken som ska användas i en berättelse. Vad jag gjorde var att göra en USB-enhet att komma med storybook tecken på en push av en knäppas.Jag blev inspirerad av knappen Awesome gjort...

Hur trolldom berättelse gjordes

Hej du! Detta Instructable visar hur lång och varierande processen som var genomgått för att utveckla trolldom Story, en 2D plattformsspel spel något som påminner om Super Mario. Projektet utfördes av Miles Hammond och Devon Harris för Butwin-Elias v...

Två berättelse lekstuga med balkong

två datatekniker utan konstruktion erfarenhet använder "Online Resources" för att skapa en två berättelse playhouse struktur.Detta var i år 2012 och teknologi över de senaste 20 + år har gjort det möjligt för oss alla att göra fantastiska saker,...

Hur till skapa kort Video berättelser från dina bilder med Iphone

detta är en bra instruktion för användare som vill konvertera bilder till kort video berättelser genom att ange bakgrundsmusik. Jag använde Flipagram ansökan här och jag instruerat i detalj hur du använder Flipagram för steg till steg. Denna ansökan...

Hur man skriver en berättelse. Uppdrag, Ect.

Har du någonsin haft problem med brainstorming, eller när du skriver du tenderar att avvika från ämnet? Ser du någonsin på en historia du har skrivit och kan inte tysta räkna ut hur fan det låter så illa? Väl om något liknande som gäller dig har du k...

Min awesome 2 berättelse fort

jag verkligen ville ha en fort en dag och jag började forska lekstuga/fort planer. Min pappa hade några trä kvar från ett jobb som han gjorde så vi beslutade att bygga ett 2 berättelse fort. Det tog ca 2 månader att göra och kostar omkring $600. Låt...

Bekämpa branden familj Halloween kostymer

Efter förhandlingen om berättelser från 9/11 lärde våra söner vad hjältar var. De var verkligen inspirerad att bli hjältar och spara liv. De älskar att besöka firehouse öppet hus, titta på serier som Chicago Fire och lärande händelserna i sann brandm...

EXTREMT sista minuten DIY Halloween kostym idéer!

Hi guys! Så jag vet att det finns fortfarande gott om tid för halloween men om du inte har tid att förbereda en kostym eller du är inbjuden till en sista minuten fest, i den här videon kommer att jag visa dig några super enkla idéer för att göra en k...

Misslyckades Bank Heist Halloween kostym

För några år sedan på en stoop försäljning, kom jag över en uppsättning av plast rekvisita för att göra en falsk säker – en kombination urtavla och ett handtag. De kostar $1 och såg vintage och realistiska, så jag köpte dem "för en regnig dag."...

Man i en låda Halloween kostym

Jag vet vad du tänker, han måste ha ryggmärgsskador efter bär som.I år hade jag en Halloween-fest och jag trodde jag skulle hänga med tradition och göra min egen kostym. Jag har också lagt till några bilder av mitt parti inklusive min flammande kyrko...

Mutant Cyborg pumpa Halloween kostym v1.3

i år bestämde jag mig att göra undantag från tråkigt praktiken köpa standardiserade Halloween kostymer för mitt barn och bygga dem själv. Detta Instructable är för den som jag byggde för min son. Jag hoppas det inte är intressant bara för att det är...

Techno Zeus Halloween kostym

Begreppet med projection kartläggning för att föra en mask till livet har varit förföljde mig ett tag nu. När jag såg den låg-poly masker av Wintercroft visste jag att jag var tvungen att försöka dra bort denna Halloween. Jag kan inte säga att utföra...