En enkel fågelholk, återvunnet materialfick jag uttråkad idag och eftersom det var så kul och soligt ute tänkte jag på att göra något trevligt för det kvittrar dussinet av birdies som alltid komma runt min trädgård att umgås, foder och spela.

vad du behöver:

gamla (5 liter) plastflaska, kanister
vitt papper (eller vilken färg du vill ha)
klara band
sax / cutter
penna eller penna

Se Steg
Relaterade Ämnen

Enkel bunden journal med återvunnet material

Detta är en billig (eller möjligen gratis), enkel bundna journal vilket gör att du enkelt anpassa en liten anteckningsbok med återvunnet material och din favorit tryckpapper. Bindningen är lätt att knyta och lätt att lossa, så sidor byts ut ut på vil...

GerTee - portabla tält hem gjorda av återvunnet material

Gertees är runda hus av pinnar och polacker bundna tillsammans med zipties och täckt med duk eller andra material. Var och en är lika unik som ägaren som bygger den.Alla ger/jurt kan vara skräddarsydda att passa någon form av budget. Många byggare vä...

Göra en egen vattning planter med återvunnet material på de billiga

introMin kontorschef köper kannor vatten från Safeway för våra vattenkylare. Senare fick jag veta att dessa särskilda kannor har ingen insättning på dessa vatten kannor, så de är bara att få kastas ut i stället för att återanvändas. Jag trodde det va...

Lätt att bygga Stepper Controller från återvunnet material

*** du kan se mer av mina projekt och uppdateringar till min nuvarande projekt på ***För Support på detta projekt, vänligen använd forumet på min hemsida. Gå till http://colvins.ca och klickar på forum på sidan bar.* **Jag är 14 jag har alltid velat...

Skärmar med återvunnet material.

jag är en hantverkare, och leder till Craft visar och mässor för att sälja mina produkter. Men, har en fin monter med stora skärmar är något svårt att få, om du inte har tillräckligt $$$ att investera på den.Tja, jag kommer att visa dig hur man gör e...

Semester sällskapsdjur mataren från återvunnet material

Om du är en sällskapsdjur ägare, kan gå på semester vara stressande. Du behöver vanligtvis, en vän eller granne att komma över varje dag och mata dina husdjur. Dock genom att förslava robotar kan du hålla din sällskapsdjur glad och njuta av en stress...

Kort vävning - hur man gör egna kort från återvunnet material

jag är en spinnare och en vävare. Jag älskar speciellt vävning med min egen handspun Garner. En kär vän till mig, Sue Woods, handlas mig en hög med vävning böcker för min hög med målat glas och förnödenheter för några år sedan. Jag började läsa igeno...

Kniv från återvunnet material

detta är en kniv som jag gjort från bärgats och återvunnet material. Bladet är en gammal kökskniv som omformas och re kanter. Quillon är en del av ett grafik kortinnehavare. Allt läder är från en gammal la-z-boy. Skidan använder aluminium blinkande o...

Betong soffbord från återvunnet material

Mina barn och jag hade länge velat leka med betong och när vi flyttade in i vårt nya hus, tänkte det var dags för ett konkret soffbord. Jag måste erkänna, när jag gjorde bordet hade jag att göra en Instructable i åtanke, så mina bilder för att göra b...

Hur man bygger en Spiral ört trädgård låda från återvunnet Material

detta är en Instructable för att skapa awesome trädgårdar från scrappy "Papperskorgen".Den grundläggande tanken bakom detta instructable var att använda vad vi hade att skapa en unik trädgård (för oss). Våra leveranser bestod av 3 konstruktion l...

Bygga din egen Eco-Quad Copter från återanvänt och återvunnet material

som en studerande inskrivna i en akademisk, tekniska gymnasiet, jag har varit utsatt för många aspekter av teknik, inklusive teknik, fordonens konstruktion och elektronik. Men mitt fokus är för närvarande lag, allmän säkerhet och regeringens politik....

Jeremys sol ugn med återanvändas och återvunnet material

genom att bläddra igenom en bok hur man solugn och snubblat på min design. Ursprungligen hade det raka paneler för att återspegla solens strålar men hamnade jag böja mig. Jag gjorde ytterligare ändringar, men till slut såg det bra.Steg 1: Vad gjorde...

Budget Portal pistol från återvunnet material

försöker du ditt bästa för att föra fram frågan om vetenskap, men din CEO tillbringade all din finansiering på 70 miljoner dollar värt av moonen vaggar? Nu kan du fortsätta att testa med liten eller ingen budget med en portal pistol gjord helt av åte...

Paddleboat använder återvunnet material

En vän som driver ett maker sommarläger kontaktade mig för några veckor sedan för att se om jag skulle vara för gör vissa svetsning på hennes läger. När jag fick reda på detaljerna, jag var definitivt upp för det: hjälpa vissa barn bygga mänskliga-po...

Återvunnet material Slingshot

detta är en gigantisk slangbella från tre återvunnet material...En paj tenn, en gammal mjölk Gallon behållare och en gammal äggkartong.Steg 1: Steg 1: material För detta instructable behöver du 7 träffar...1. äggkartong2. gallon mjölkbehållare3. pie...

DIY: Droppbevattning i hemmet trädgården med återvunnet material

vi har en hem trädgård full av frukt med träd och detta är min "Do It Yourself" erfarenhet av att tillhandahålla en droppbevattning System med återvunnet material från våra bore väl.Steg 1: Pumpen och vatten i trädgården An 1,5 HP kompressor pum...

Kalla ram konstruktion med återvunnet material

här är ett exempel på hur man konstruerar en kall ram för din trädgård med återvunnet material. Du kan bygga en kall ram utan att spendera ett öre och minska deponiavfall samtidigt.Steg 1: Samla material Steg 1: samla materialen) kasserade trä fönste...

Återvunnet Material sammansättning bok

som en college student som studerar teknik, jag bränna igenom en massa papper. En hel bunt av grejer skulle användas upp helt på ganska regelbundet på grund av mina läxor, och mängden diagram de innebär. För att minska mängden papper som jag använder...

Min återvunnet material Bar "Treehouse Lounge"

I Theehouse Lounge skapades med mestadels bärgats och återvunnet material. Det finns några parentes, plywood och 2x4s för struktur. Men en hel del gjordes i ladan och staket. Baren ligger i West Seattle, om du någonsin i staden gärna förbi och ta en...