En enkel, låg spänning inverter för lysrör upp till 15 watttack till Burak Incepinar för att jag dokumentera hans design. Här är hans hemsida om du vill kolla in mer awesome mönster.

Detta Instructable hjälper dig köra något fluorescerande ljus av låga spänningar, det har testats för att köra kompakt fluorescerande lampor och lysrör upp till 15 watt.

Se Steg
Relaterade Ämnen

Hur man gör en spänning Inverter

Hej där!Nu, här är min första Instructable och Ill Visa dig, hur man gör en liten spänning Inverter (jag menar, att få en negativ spänning av en positiv) på du Bredboard.Vissa Amplifying kretsar behöver negativ spänning att fungera bra. Denna krets v...

Hur man bygger en enkel, effektiv, 16w 12v fluorescerande inverter med AC-utgång.

Denna inverter kommer att driva någon lysrör mellan 8w och 20w men fungerar bäst med 16w rör. Det golvslingor elektroderna och håller dem uppvärmd medan du kör. Denna inverter kan dimmas genom att minska inspänning t.ex en puls bredd modulator med ut...

Enkel silverring med spänning som ädelsten

Detta instructable kommer att dokumentera processen att göra detta enkelt elegant ring som jag gjort för min syster.Den är gjord med så få speciella verktyg som möjligt, så det kan göras utan att investera för mycket pengar i verktyg. Allt som allt k...

Justerbar spänning Step-up (0,7-5.5V till 2,7 - 5.5V)

Inledning:En step-up spänning är en krets som ökar spänningen. Det kan vara AC/AC, AC/DC, DC/AC eller DC/DC.Denna spänning Step up är en DC/DC justerbar spänningsregulator. Vanligtvis matas en spänningsregulator av en högre bidrag än utspänning, till...

Gör en Ultra enkel hög spänning Generator

har du någonsin velat bygga en hög spänning enheter för att göra gnistor som Tesla spolar, Marx Generator och så vidare... Men tycker det är för packad eller svårt att bygga?Tja, är detta instructable för dig! Det kan göra skapa några kilovolt av sta...

Enkel låg spänning AC växling med en mikrokontroller

inte varje instructable måste vara omfattande eller svårt. Här låg spänning AC switcher för en micro controller är faktiskt ganska enkel. Jag sätter det ett instructable bara för att du inte ser många av dessa kretsar och den tillåter mig att dela de...

Hur man gör en enkel hög spänning kondensator (för Tesla spolar)

detta är en handledning om hur man gör en enkel icke polariserade hög spänning kondensator. Finns i en SGTC Tesla Coil cercuit på användning för denna typ av mössa.du behöver:-2 avmarkera overheadprojektor öppenhet-scisors eller exactoknife-aluminium...

Vansinnigt enkel Nerf Rapidstike spänning mod för nybörjare 9V

så först ut innan jag börjar detta låt mig få ett par saker fast.1. Detta är inte en lithium ion/poly batteri mod behövs ingen trustfires eller sånt.2. ingen lödning, skärning, eller ta isär av tryckvåg som behövs. Och som ett resultat det är 100% re...

Hur man gör en mycket enkel hög spänning kondensator med runt huset material

Kvalitet högspänning kondensatorer kan variera mellan $20-200 en bit. Med några runt huset kan leveranser kondensatorer göras för så lite som en dollar varje. På grund av sin mångsidighet, kan har kunskapen att bygga kondensatorer spara pengar nästa...

Hur man gör en söt, enkel, inga sy klänning från en gammal skjorta!

Ett par månader tillbaka min pappa gav mig en av sina gamla skjortor och jag hade ingen aning vad göra med den, förrän nu! Titta på videon för att se det förvandlas till en vacker klänning! Ledsen för min många fumblings, detta gjordes i en rusa....

Hur man gör en PRINCESS tårta! ENKEL Bröllops klänning handledning

Jag älskar att göra prinsessan/barbie tårtor så jag njöt verkligen av att göra denna tutorial! Jag kommer att visa alla tips och tricks för perfekt docka kakan. Det enklaste sättet att göra själva kakan är genom att baka det i skålen med din elvisp....

Högeffektiv dubbel spänning hög nuvarande (upp till 3A) strömförsörjning

jag var ute efter en dubbel spänning nätaggregat inledningsvis att driva en gammal hårddisk med 12V och 5V. Jag ville bygga en home server baserat på Raspberry Pi. Jag insåg senare att jag hade en nyare hårddisk som behövde endast 5V. Då hade jag red...

Enkel & effektiv organisation/ändring: speglar IR ljus från fjärrkontroll till TV

kunde jag ha gjort en fullständig instructable för detta men det är ganska lätt att förstå från ett par bilder. Jag har en LCD-TV som jag har ansluten till kabel-TV, min PC, mac laptop och Wii. En bra lösning på min brist på utrymme på skrivbordet va...

250 to 5000 watts PWM DC/AC 220V Power Inverter

Detta är en kraftig konstruktion av en puls bredd Modulator DC/AC inverter med chip SG3524.Jag har använt den som en backup till makten upp mitt hus när avbrott inträffar sedan ca. 6 år non stop.Om du gillar arbete och avser att bygga Glöm kretsen in...

En enkel eletronic objekt räknare

Hej igen. Eftersom detta är min andra instructables, anser jag det vara lite bättre!Kretsen jag beskriver här, och en enkel räknare för objekt som kan innehåller upp till 99 objekt (de flesta framåt och lära möjligheten att utvidga räknar).Kretsen är...

Enkel UV lightbox för PCB

hur man gör en enkel men ändå professionell letar UV ljusbord för PCB produktion.Med några föremål bärgades och plockade upp i bil boot försäljning kan du göra en effektiv PCB exponering ruta för mindre än halva priset av billigaste kommersiella ruto...

Snabb och enkel följeslagare lampa

jag kallar det en kamrat lampa eftersom du kan använda det överallt där du har ett nätaggregat - som sänglampa, en inspektion lampa, eller helt enkelt för bakgrundsbelysning. Det kan göras på mindre än tio minuter.Steg 1: Gör det Detta instructable ä...

Enkla 12v kompaktlysrör tube ballast/inverter endast åtta komponenter! uppdaterad!

Detta är en inverter som kan driva en 8 till 25 watt kompakt lysrör med 11to 15v ingång.Den består av en ferritkärna, tip3055 transistor, två resistorer, två kondensatorer.Jag använder rör ut gamla energi sparare.Steg 1: Delar krävs Behöver du:tip305...

Nya och förbättrade borstlös Electric Scooter Power System Guide

2008, jag satt ihop en guide på Instructables om uppgradering av kraftsystemet av dina små personliga elektriska fordon. Det var en primer på grunderna i en elbil kraftsystem och erbjuds resurser och tips för kompakt elektrisk skoter konvertering. Fr...