En LEGO® inbyggd Micro skala ange Longmont Museum, Colorado av Imagine Rigneyen ursprungligen utformade set för åldrarna 12 och uppåt.
290 stycken

Original Design © 2013 föreställa Rigney för Longmont Museum, Longmont Colorado

LEGO®, minifigure och tegel konfigurationen tillhör LEGO gruppen av företag som inte sponsrar, äger, och stödjer denna skapelse.

1. jag gjorde detta micro museum helt av LEGO® tegel. Det finns inga modifierade delar eller anpassade delar. De verktyg som jag använde var min favorit - mina händer och min hjärna. Jag arbetade från bilder jag hade tagit av museet. I den andra bilden på denna sida finns en liten bild av faktiska Longmont Museum för jämförelse.

2. Jag designade denna bygga som en del av en presentation till personalen på Longmont museet nära mitt hem för en utställning som de planerar. Utställningen handlar om konsten att LEGO®. Jag trodde de skulle vilja se sina egna museum byggt av LEGO® tegel. Jag valde att utforma det i micro skala, vilket är mindre än minifigure skala, eftersom jag ville visa hur en enkel design kan också vara vacker. Plus, andra människor kan bygga det för sig själva med instruktioner till ett rimligt pris eftersom de inte skulle behöva köpa många bitar för att slutföra den. Jag var tvungen att göra många val under designprocessen för att besluta om den högra delen. Till exempel jag bort sällsyntt lappar och ersatte dem med mer vanliga bitar som var billigare. Jag bad om min mammas åsikt om några av min designbeslut och tog dem i beaktande som jag kom upp med den final bygga.

3. jag arbetade på denna design hemma. Det är tekniskt sett en del av min skolgång eftersom jag är homeschooled. Jag sätter ihop en portfölj av min ursprungliga LEGO® mönster för en senior project. Byggnad med LEGO® är en stor del av mitt liv och äter upp det mesta av min tid - det är typ av en åkomma! Bygg- och instruktioner tog ca en vecka för att slutföra från början till slut.

4. denna särskilda design lärde mig att det inte är så lätt att göra en mikro skala bygga en struktur. Jag gilla brukar att arbeta större. Att hitta rätt bit till utgör en naturlig del i en byggnad var en utmaning för delen inventering jag hus i min hjärna och min källare! Jag är glad att det är en korrekt och igenkännligt, representation. Det var en rolig utmaning som jag hoppas kommer att behaga den Longmont Museum personal tillräckligt för att de väljer att använda den för deras utställning.

Se Steg
Relaterade Ämnen

Razor Blade lika-Arm Beam balans Micro skala

Jag gjorde det på Techshop. http://www.Techshop.ws/Detta är min version av en lika-Arm Beam balans Micro skala. Det är 24 inches lång, 2 ¾ inches bred och 8¼ hög.Steg 1: Aluminium balk nivåJag ville ha en stabil grund att använda och montera hårdvara...

Anpassad inbyggd Micro Hexacopter ram

som en ivrig RC-er jag hade alltid velat bygga en multrotor, men det verkade alltför skrämmande. Jag träffade en grabb på college som hjälpte mig igenom processen och nu är jag beroende av. Detta är min 2: a multirotor med den första är en stor quad...

R/C LEGO® "The Bull" Buggy

det finns mer än 20 modeller av LEGO®'s Dune Buggy typ bil, ännu mer än modellerna i LEGO® racerbil kategori.Dune paraplyvagn är vanligtvis fyra hjul enhet off road fordon, som inte skulle användas på vägen.Nu när jag blev upphetsad på "dune buggy&qu...

Avvisade Instructables: Lego Edition

Steg 1: skruvmejsel Ganska självförklarande. Jag försökte informera om detta men det misslyckades.Steg 2: Dalek prototyp... Sak jag experimenterade med Legos och resultatet var vagt Dr som-liknande.Steg 3: Mars Mission Mini främmande Mech bil Steg 4:...

Lego Lego film kostymer

Vi älskade den Lego film och ville återskapa några av våra favorit tecken. Kostymerna tog lång tid att skapa (ca 70 timmar), men reaktionerna var obetalbart.Steg 1: leveranserLeveranser:-Kartonger-Förpackningstejpen-Styrofoam-Sprayfärg-Akrylfärg (hus...

Bygga en planka på ram modell fartyg

Välkommen! Mitt namn är Bob Hunt och jag bygga fartygsmodeller för en hobby. Jag har byggt dessa underbara modeller i över 23 år nu. Jag vill dela med dig en mycket detaljerad uppsättning instruktioner om hur man bygger ett ganska enkelt "plankan på...

Wearable PCB Guerilla valuta - den "gyllene bocken"

Varje självrespekt anarkist kommer att förstå hur förslavade vi till den kapitalistiska ekonomiska system som tar oss upprepade gånger till randen av ekonomiska apocalypse genom bankers girighet och JÄVIGHET.Lokala valutor blir mer och mer populärt i...

DSO Nano V2 Guide

så bara en liten stund sedan fick jag min DSO Nano V2 från en Instructables tävling! Beslutade vad bättre sätt för att tacka instructables än att sätta ihop en liten Användarhandbok för det. Följande är bara en enkel förklaring och några förhandsvisn...

Arduino Ethernet Shield handledning

The Arduino Ethernet Shield kan du enkelt ansluta din Arduino till internet. Denna sköld gör din Arduino skicka och ta emot data från var som helst i världen med en internet-anslutning. Du kan använda den att göra roliga saker som styra robotar från...

Hur man gör en StormTrooper hjälm

Först och främst vill jag säga att jag har nästan ingen erfarenhet att göra pepakura hjälmar, som, jag ska erkänna, är förmodligen en av de värsta sätten att börja en instruktioner om att göra en pepakura hjälm. Med tanke på min brist på erfarenhet,...

Galen 3D Jack o ' Lantern scen

i detta instructable kommer jag att visa hur man:I) med Autodesk Inventor 2014:A) Create a 3D pumpkin....................................................................................... 1B) göra sex olika Jack o ' lyktor ur pumpan... 21) crazy Pum...

Hacking Heli Max Camera

detta är min första instructable, instruktioner som anges nedan är av mina slutsatser mäta kontroll kablarna till kameraenheten. I framtiden hoppas jag att lägga till detta på hur till använda med Arduino eller liknande micro dator.Så köpte jag en He...

Clockwork hjärtat Pendent

detta är en bit som jag gjorde för min valentine < 3. Helt gjord av gamla klocka delar, var det mestadels lödas tillsammans med en liten spets järn. Pjäsen var inspirerad av den vackra och intrikata mönstren av Justin Gershenson-Gates, som är en av e...

Samhein pumpa huvudet

Jag hade ursprungligen idén till denna kostym för Halloween 2015. Jag hörde det var en Halloween-fest, och en månad innan det började, jag insåg jag behövde en kostym. Hör och häpna, kom jag på detta efter en snabb google-sökning. Detta var gjort ino...

Intro till VB Script: en Nybörjarguide: del 2: arbeta med filer

väl i min senaste VBScript instructable, gick jag över hur man gör ett skript för att stänga av din internet att spela Xbox360. Idag har jag ett annat problem. Min dator har varit stängande ned vid slumpmässiga tidpunkter och jag vill logga in varje...

C# kant upptäckt

Detta projekt är ett enkelt exempel på kant upptäckt. Denna app tar en bild, finner i kanterna och Använd filter och styrkan av dessa filter, ersätter alla färger med en sedan spottar ut koordinaterna för edge.Jag vet det finns apps och bibliotek att...

Hopfällbar bordsskiva Bowling spel

Skittlebowl är en bordsskiva bowling spel ursprungligen gjorde i 1960-talet av en leksaksföretag som heter Aurora som den första delen i deras "Kägla" spel serien. Jag designade denna trä version av spelet för att vara helt hopfällbar och lätt a...

3D tryckt små plantörer

Inspirerad av intressanta plantageägarna som befolkar Autodesks Pier 9 office, försökte jag skapa min egen version av office planter i micro skala. Mitt mål var att låta växter blomstra i de mest osannolika ställen - små sprickor mellan skrivbord.(Du...

Bell Jetranger skala kroppen för Silverlit PicooZ Micro RC-helikopter

konvertera din toyish ser PicooZ i en skala Bell 206 Jetranger eller nästan alla andra inre rotor helikopter.Jag köpte mig en 3-kanals heli så här var redo för att experimentera. Om du vill skapa en unik kropp skal för din PicooZ själv, ta en titt på...