En ny twist till hoat binda Frigolitskärare
Jag tänker inte gå in alltför mycket i detalj på att bygga upp ett hoat binda Frigolitskärare här. Det finns massor av bra instructables och videor redan. Jag ska visa dig hur min lathet och otålighet i byggnad en lönat sig med ett nytt material att använda som gör att du kan böja tråd till former att skära med.

Om du gillar detta, kolla in min andra instructables här.

Jag gjorde också en videopodcast av här nedan.

Se Steg
Relaterade Ämnen

Ingen lång bygga + ingen transformator = stor hoat binda Frigolitskärare

jag behövde ett hoat binda Frigolitskärare, och snabbt, så jag bestämde mig för att istället för att köpa transformes, kromnickellegering wire och alla dessa saker, som mitt material var inte tjock, jag får några tråd, (koppar, men någon metall som b...

Lätt hoat binda Frigolitskärare

vad är Hot Wire Frigolitskärare?Vi kräver ofta olika verktyg i våra hobbies och idéer. Het tråd Frigolitskärare är en av dem. Frigolitskärare krävs i carving och forma styrofoams som falska stenar (oftast) men du kan använda det som du vill.Om projek...

Het tråd Frigolitskärare

billigt ($30 +-) och lätt att bygga hoat binda Frigolitskärare gjorda av allmänt tillgängliga delar. Nedskärningar frigolit för surfbrädor, modell planet vingar, skulptur, modell tåg eller bordsskiva wargame terräng, 3D tecken bokstäver, mögel modell...

Gör en CNC Hot Wire Frigolitskärare från delar finns på din lokala järnaffär

göra en CNC Hot Wire Frigolitskärare från delar tillgängliga på din lokala järnaffär som HomeDepot. Denna maskin kan användas för att klippa vingarna för RC flygplan, surfbrädor, listen, förpackning skum och massor merDen ursprungliga designen byggde...

Justerbar Hotwire Frigolitskärare med staket

inledningsvis start med Creativeman's Mighty Goliath beslöt jag att skapa en Frigolitskärare som var inställbar för olika vinklar, hade ett staket för att underlätta rak nedskärningarna, demontering och montering av hotwire lätt, och vikta för att ta...

Gitarr strängen Frigolitskärare

Jag har nyligen börjat arbeta med skum och besluta att göra en Frigolitskärare. Det finns inte mycket som är nytt om min Frigolitskärare men jag gjorde vissa saker annorlunda än de andra som jag hade sett och trodde kanske någon kan använda den infor...

Robot Frigolitskärare

I samband med att göra saker för mig själv och mina kunder, utför jag ofta tråkiga uppgifter som vara automatiserad. En av dessa skär skumplastskydd från en stor rulle. På bilden ser du utbyggnaden av skum jag börja med och det önskade slutresultatet...

Frigolitskärare

vi är Otte Lowagie, Arnou Verfaillie och Mathijs Vanbeselaere från universitetet i Gent campus Kortrijk. Vi studerar industriellt iscensätta elektro-mekaniker.Vi har utformat detta projekt i mål till DIY. Vad som följer är en kort sammanfattning av h...

Hur till låsa upp RAR lösenord med RAR filen Unlocker

Hur till låsa upp RAR-fil efter RAR lösenord Glömt?Detta är ett problem jag är orolig och vill lösa effektivt. Om du har några sätt som kunde låsa upp krypterade RAR-fil, Vänligen låt mig veta. Tack så mycket!Jag tror det finns många sätt som kan lås...

Frigolitskärare billigt och enkelt

låt oss komma ihåg säkerheten först denna fräs blir het du kan bli bränd. Var försiktig och använda du huvudet.Steg 1: Komma igång att göra en mycket billig FrigolitskärareSteg ett få en bokstav C från en garage hobbybutik etc.2. få motstånd tråd fic...

Styrofoam schackspel CNC hoat binda kapade

Denna vackra schackspel är hoat binda mittenrutan i frigolit med metoden för skärning i två vyer (front + profil). Styrelsen är också CNC hoat binda mittenrutan i frigolit med min MiniCut2d maskin. Min fru hade idén och jag gjorde det (team projekt!)...

DIY hoat binda Styro-Slicer Frigolitskärare

Alltid glad att höra från dig! Dina kommentarer, aktier och alla andra interaktioner är mycket välkomna.Tack för att titta på!Video länk: https://youtu.be/0xLHuFo_IR0Prenumerera på Fixitsamo kanal för nya filmer varje vecka!Prenumerera här: https://w...

Justerbar höjd Frigolitskärare block med laser höjd guide

Detta hot-wire skärande jigg är tänkt att klippa lång och även block av olika men exakt storlek. Jag gjorde detta att göra de block som går mellan reglarna i väggarna i min garage\workshop eftersom jag var trött på röran att skära blocken gjorde (som...

Hur man gör en plast Frigolitskärare

Jag är glad att välkomna er till min kanal och dag ska jag visa dig hur man gör en skumplast fräs på ett enkelt sätt. Det är allt folk jag ville dela med dig! Vänligen prenumerera på min YouTube-kanal med några mer intressant videoberättelser fortfar...

Frigolitskärare från lödning pistol

lätt snabb och effektiv.Saker du behöver1. en tråd klädhängare2. en lödning pistol3. en hammare4. en kvarn av något slag.Cut wire coat hanger tillräckligt länge för att replikera vad du ser i bilden.Böja tråd till formen ser du.Nu öppna böjen upp til...

Enklaste röran gratis Frigolitskärare någonsin

Målet med denna kompatibel är att visa dig hur man gör en enkel och billig skum kniven. Jag har redan postat hur man gör varm avbitare, och det finns heta knivar och poängsättning metod, men jag har hittat vad som troligen är det enklaste och billiga...

Förra julen, jag gav dig mitt hjärta... En surrealistisk twist till en klassisk jul hit.

jag gjorde denna skulptur av lera, hjärtat är jäkligt nära anatomiskt korrigera, men handen kunde ha använt ett arbete på fingrarna. Palm var vackra ändå! = P men naturligtvis det täcktes av hjärtat = PJag hoppas att detta visar människor som var arg...

Från Apple träd till Whomping Willow

Trädet var först gjort för vårt Trollkarlen från Oz år äppelträdet som kastar äpplen på Dorothy och co vår inte kasta äpplen, men det såg fortfarande coolt.Steg 1: Ursprungliga trädet Ursprungliga äppelträdet gjordes främst från objekt som vi hade på...

Snabb Laptop Lightweight resedisk

Ahh, den öppna vägen; Med vårlovet runt hörnet finns det inget riktigt så avkopplande som en lång bilresa till en stor semester plats. Det är tills du har tillbringat timmar med familjen lyssna på dem försvårande varandra från tristess. De flesta gån...