En random show off video.

Det är bara jag visar upp.
Relaterade Ämnen

Enkla men Fancy Pants Show-off äppelpaj Hand

Ibland vill du bara show-off lite när du har en middag med en speciell tjej. Även om du inte laga mycket och baka ännu mindre finns det några enkla tips och tricks som gör några skivor av apple och vissa butik köpte smördeg till en fancy pants desser...

Kinect Driven Adruino driv handen

Hej alla, jag är inte helt säker på om jag kan placera det här sedan dess mer av en show off video istället för en hur: P. så ta bort om det behövs, men trodde att jag skulle visa min kinect driven jag handgjorda. Det använder en arduino uno, handen...

Ganska enkel Simon - utvecklingen av en Arduino spel

viktigt meddelande: Final (dvs relevant) version är på det sista steget i detta instructable.Om du vill bygga en Simon, är som den rekommenderade versionen.Resten av steg Visa hur detta utvecklats från en hake spel för LED 13 och seriell (dvs noll ko...

Cyclops mask slide show

well showing off the mask and corel paintshop effects...

Hur man gör kände konst med en needler verktyg

en needler verktyg (som jag kallar det) används för att sammanfoga två bitar av filt tyg tillsammans utan några andra en användning material som sträng. Första bilden är en bit gjord med nål och tråd. Andra bilden är gjord med verktyget needler. Dett...

Bygga en webbplats för så lite som $ 20 per år!

i detta instructable, jag kommer att täcka allt du behöver veta för att skapa en hemsida för en låg kostnad! Om du vill kolla in några av mina verk, huvud på över till: Webshawty.comEtt par saker du:-Internetanslutning-En nyare datorAndra användbara...

Hur man gör en R2D2 låg kostnad Full storlek Scratch byggt

Hia och Välkommen till min R2D2 bygga att någon kan göra med lite DIY färdigheter och lite fri tid.Detta bygga är en låg kostnad r2d2 med grundläggande DIY verktyg som de flesta har hemma och använder skrotträ och MDF och andra bitar som jag hittade....

Digital tillverkning - projektet tre 3D tryckta rutan

utforma ett projekt för att skicka till en 3d-skrivare kräver en annan inställning till ett projekt som kräver laserskärning, men är inte till svårt så länge du kommer ihåg några punkter3D-utskrift har begränsningar storlek kan inte vara för stora el...

En LED Tärning med en PIC 16F84 (eller 16F88)

Detta är ett nytt skriva ut ett projekt att jag gjort ett antal år sedan - jag trålning webben, och upptäckte att andra hade varit att göra det, så jag bestämde mig att sätta i detalj här på instructables.com - så att andra kan gynnas.Många Led tärni...

Hur man gör LED blinkar lampor på musik i en bil.

Detta Instructable visar dig hur man gör en LED-Controller som kan kopplas direkt till en bil sub woofer förstärkare eller standard högtalarutgången. Det är tillverkade uteslutande av återvunnet delar och kan kosta dig någonting.Jag valde att göra de...

Hur man gör en LED 7-segment display med Arduino

Jag ska visa dig hur man gör ett 7 segment visas med lysdioder. Kombinera med Arduino att skapa nedräkningen timers, enkel text och mycket mer. Jag gillar att göra ursprungliga projekt. Jag sökte hela instructables och hitta inte en så här. I själva...

Musikaliska visuella Mania(Edited)

Musik-CoolLAMPA-storMusik + LED's-AWESOME...!Detta projekt handlar om techie show-off. Här ska jag visa dig hur att designa och utveckla din egen audiovisuella Showdown. Detta Instructable kommer vi göra en Android-applikation som spelar din valda lå...

Hur en Eureka! & Krazy halm återförenades gamla vänner

Kom ihåg de skriftliga tester baksida i jailschool som hade du läst igenom alla direktiv och frågor före svar?Sista biten av texten var något i stil med "Skriv ditt namn överst på sidan, ta prov upp till skrivbord med en trä äpple på den och gå tillb...

Arduino Nano baserat Hexbug Scarab Robotic Spider

Idén:För att bygga en programmerbar robot spindel baserat på Hexbug Scarab, utrustade med följande sensor suite:[video]Ultrasonic avstånd sensorHinder för IR-sensorer/utrustningGyroskopAccelerometerLaserpekareRoboten ska kunna göra en massa saker. Bl...

DIY falska naglar: dryck kan naglar

Har du någonsin älskat en drink så mycket att du ville visa det på naglarna?Hur som helst ska jag visa dig hur du får denna awesome naglar så kan du gå och visa dem på denna fest ikväll. Tro det eller ej några burkar har riktigt coola mönster som ser...

Reservkraft leverans: 2.0

Heres uppdateringen:Jag hittade en av de Sterlite "Show-offs" fall används för lagring av CD-skivor (3,69 på Wal mart)Det gav mig en anledning att vara kreativ med dettaJag var så upphetsad att komma igång på detta att jag glömde att ta bilder s...

En annan spelenhet Mod. NES-telefon / mina telefon. Från Nes Controller (eller valfri controller) & A givare mobiltelefon.

Hi Friends!Detta är vad var arbetar på för de senaste veckorna; en mobiltelefon som ser ut som en spelenhet slet ut från sin konsol. Det är inte en Nes-kontrollant, men valfri controller bör fungera. Du behöver också en givare mobiltelefon. Jag önska...

BÄSTA gåva i ordet en kärlekssång!

Hej alla, jag får frågor många gånger {inte på denna sajt men fortfarande} frågan nu är hur man skriver en bra lyrisk för något av någon!väl sjuk hjälpa dig med att man steg för steg.Steg 1: Vad du behöver. ja allt du behöver är:Penna.Papper.och din...

NES börs, 3.0 (ännu en annan, revisited och förbättrat)

första gången jag snubblat på en NES handväska instructable, (här) jag gjorde en av mig direkt. I processen, och i den dagliga användningen hittade jag många buggar som jag försökt att övervinna. Såsom: mynt gör case rasslet för mycket och handväskan...