Enklaste magnetiska strömkontaktkopplingar finns överallt, men men de inte passar i alla lägen det är därför de är så irriterande, Tänk dig att du bara kasta bort en tråd för att ansluta den, livet kommer att bli mycket enklare

så låt oss förstå hur de fungerar

Se Steg
Relaterade Ämnen

Set av brödunderläggen strömkontakt

när jag använder en krets i ett projekt, jag gillar alltid att breadboard det, att se till att det fungerar och justera den om behöver vara. Jag har nyligen köpt en strömförsörjning, så jag inte skulle alltid behöva använda ett batteri för att driva...

Göra en batteri suppleant strömkontakt

efter batterierna gick död mitt i ett skott med min nya kamera med dubbla antalet megapixlar och funktioner, jag upptäckte det var inga externa strömkontakt. När ett skott är förlorade, kan det gå förlorad för alltid, så yttre kraftkΣlla kan vara en...

Hur man fixar en laptop strömkontakt

så en kompis till mig kom till mig igår och sa att han kanske har brutit sin laptop. Detta var främst eftersom strömkontakten inte fungerade på hans laptop så han försökte limma fast den i och som inte fungerade så han bestämde sig för att ta isär me...

Den enklaste symmetriska strömförsörjningen

jag visa dig hur man gör en lätt symmetriska makt leverans för att testa kretsar där du behöver positiva och negativa spänning. som op amp kretsar.Till exempel titta på 741 op förstärkaren.Lista över:Två nya 9V batteri9V batteri klipp eller en annan...

MagSafe för resten av oss: A DIY magnetiska nätadapter

vi alla vet att en av de vanligaste platserna för en laptop att bryta dess förmåga adaptern. Kombinationen av att vara direkt ansluten till moderkortet, värme, och konstant rörliga och skiftande leder kontakten att bli lös och slarvig. Så småningom a...

XBOX 360 strömförsörjning till 12V tillbehör Adapter

detta Instructable är en handledning om hur du gör din egen hög ström 12V källa för att driva din biltillbehör, Carputer eller något 12V som kräver en massa juice. Kortet använder sig av vanliga Xbox 360 makt tegel och det är 16A nuvarande hantering...

Dator strömförsörjning till bänk leverans nätadapter

Det finns många sätt att du kan re-syfte och återanvända gamla elektronik. Till exempel, en dator strömförsörjning kan göra en stor bänk nätaggregat för din verkstad.Det finns redan en hel del tutorials online som visar hur konvertera en gammal dator...

Lätt DIY CREE LED strålkastare uppgradering för din motorcykel

H4 CREE LED strålkastare kit jag använder kom med 2 förkopplingsdon, 2 - 25W Cree LED-lampor, kylfläktar, och lätt att följa instruktioner. Satsen dök upp på mindre än 5 dagar efter beställning och var mycket väl emballerad. Bästa med detta hela kit...

Ljusa uppladdningsbara strålkastare för din cykel!

Cykel strålkastare generellt delas in i två klasser. Att se eller synas. Min mountianbike grupp bryr sig mycket mer om att se eftersom vi tenderar att rida på platser där faror som bilar inte och kan inte gå.Här är vad vi kom fram till. 10 watt (mell...

Magnetiska Laptop power connector

annars med titeln "inte kasta det, jag fixar det!" Jag tror min fru cringes när hon hör det, men hon verkar oftast nöjd med resultatet.Strömkontakt för min Toshiba R15 hade börjat Frans, så jag bestämde mig för att i stället för bara gungade det...

4Pin Molex strömförsörjning / Power 2 HDD med ett kort

Detta kommer att VisaHur man gör en Molex 4 Pin nätaggregat från en konventionell 12V Adapter?Kör 2 externa hårddiskar med en strömadapter.Steg 1: Delar som behövsDe flesta delar från skrot som visas.12V 2A adapterManliga strömkontakt (som passar den...

Hacka en trådlös dörrklocka i ett trådlöst larm switch eller strömbrytare

jag nyligen byggt ett larmsystem och installerade den i mitt hus. Jag använde magnetiska switchar på dörrar och hårdkodade dem genom vinden. Fönstren var en annan historia och hårda ledningar dem var inte ett alternativ. Jag behövde en trådlös lösnin...

Testa och byta ut en strömadapter för din hemdator

jag skapade detta Instructable eftersom nätaggregat i hemdatorer misslyckas ganska ofta och de kan enkelt bytas. Jag har skrivit detta instructable så att i princip alla som använder en hemdator kan följa dessa steg för steg instruktioner för att tes...

Uppgradera en dator strömförsörjning

nyligen min hårddisk dog, mitt moderkort som SATA-kontakter, så jag beställde en ny diskar online. Min skinande nya SATA-hårddiskar kom och när det var dags att koppla in strömkontakten insåg jag mitt nätaggregat har inte lämnat SATA strömkontakter....

Strömadapter för mina sladdlösa verktyg.

Det händer att det finns väldigt lite kvar att göra, men batteriet dog. Väntar på laddning kunde ta en halvtimme eller ens längre. Det är därför jag gjorde en extra strömförsörjning för min sladdlösa verktygReservdelslistaNEUTRIK NAC3MPXNEUTRIK NAC3F...

Bänk PSU strömförsörjning från gamla ATX med Arduino och LCD-skärm

Hej alla och Välkommen till min första Instructable.Jag har alltid velat en bänk PSU för enkel åtkomst till en strömkälla, och något som jag kan lita på när du arbetar med olika projekt. Jag ville ha ett NÄTAGG som:• ger 12v och 5v 3.3V utgångar• ger...

DIY bakbord strömförsörjning

I detta projekt I´m att göra en 5v och 12v strömförsörjning för Radioshack kopplingsdäck. hansSteg 1: delar De delar som jag använde för detta projekt är:* 5v till 12v steg upp* Ledningar* Litet projekt box* 4 manliga stift* PCB* Set av brödunderlägg...

Flash-strömförsörjning från dator nätaggregat

Syftet med detta bygga är att minska behovet av en fotograf/filmare för batterier på en plåtning. Jag har haft problem med spänning dropoff samtidigt på fotograferingar leder till mig saknas avgörande skott medan du väntar min blinkar till recharge (...

Högeffektiv dubbel spänning hög nuvarande (upp till 3A) strömförsörjning

jag var ute efter en dubbel spänning nätaggregat inledningsvis att driva en gammal hårddisk med 12V och 5V. Jag ville bygga en home server baserat på Raspberry Pi. Jag insåg senare att jag hade en nyare hårddisk som behövde endast 5V. Då hade jag red...