Euron pall Log skjul - 7 fot hög caMin fru och jag hittade det blev jobbigt att böja sig och når in i vår ursprungliga inbyggda pall DIY hemgjorda pall log skjul. Original är en bakom grön tarp. Därför inlett jag buiding en mycket högre pall logg skjul gjorda av Euro-pallar.

A - vi skulle inte behöva böja och sträcka i för loggar.
B - det skulle ha 2 dörrar på den för att tillåta rutinerade och krydda stockar att hållas åtskilda och minska med upp okryddad loggar till få gradvis rutinerade loggarna i ursprungliga pall Boden.
C - det skulle ge bättre tillgång till ladda pallt skjul med nyklippt loggar.

Jag byggde denna logg skjul över en period på 4 veckor under dagen och kvällen ibland när det var torra och milda, kommer å svinkallt. Därav varför bilder kan visas från sinc med det naturliga ljuset.

Jag är en armatur snickare och lärde mig när jag gick när jag gjorde mycket små misstag. Om du är en professionell snickare eller en riktigt bra händer på armatur DIY log skjul builder kan du enklare sätt att bygga denna logg skjul.

Alla tips och konstruktiv feedback är välkommen. Som är questiones eller frågor från den som vill använda detta för att bygga sin egen Euro pall log byggnad.

Se Steg
Relaterade Ämnen

Pall trä skjul

Detta är min 8 x 6 pall vedbodSteg 1:bygga en bas till skjulet med pall trä som golvplankornaSteg 2:bygga den ram arbete med 2,5 tum x 1,5 tum träSteg 3:ram arbete från en annan vinkelSteg 4:Jag byggde det ram arbetet runt dörren och fönstret som jag...

Få mer ut av en billig metall skjul

ett par år sedan bestämde jag mig för jag behövde ett skjul så började jag grov utforma en trä inramade en att träna prissättning. Oavsett vad jag gjorde skulle jag aldrig slå priset på en 10 x 12 pil metall skjul till försäljning @ Sears (tror jag d...

Pall saprano ukulele

LASTPALL TÄVLING YEAH BABY!!!Min favorit sak att bygga av. Det är gratis, det är vackert, det är fula, kantad med spik hål, kvistar och sprickor men att suggor öra det är en fin handväska eller en ukulele i denna.Jag jobbar på ett större sjukhus sjöf...

Över stora fot pall

jag byggde denna fot pall ram för en minimal mängd pengar, kanske $60. Täckande och hög densitet skum kostar mest. $75 för skummet och $35 per varv för tyg (2 1/2 varv). Det är 60" lång och 24" brett. Ramen är gjord av 1 x 8 och 1 x 6 brädor med...

Handgjorda fot pall

här är några ganska lätt riktningar för dig att göra en hand gjorda fot pall. Detta är ett projekt jag planerar på att göra på min skola med min tredje väghyvlar. Det blir en blandteknik upplevelse som kommer att omfatta arbetar med trä och verktyg,...

Trä pall skjul 3,6 m lång x 3,0 m bred x 2,4 ishhh m hög

Jag var ute efter för att få ett stort skjul i min trädgård och efter prissättning dem online och i butiker som B & Q beslöt jag im inte betalar att det var så dyrt för en skit tunn skjul! Jag har gjort massor av projekt med träpallar som en tabell,...

RockerRest gungande fot pall

Denna gunga fotpall är stor med en gungstol eller gunga/fåtölj. Med fötterna upp på navigeringsknappen och en liten fot motion, kommer du att uppskatta den lugnande gungande rörelsen.Steg 1: Förnödenheter och utrustningLeveranser: Design använder sta...

Mortise och tappar fot pall

I detta instructable jag tar dig genom en enkel instickslås och tappar baserade fotpall. Detta är en bra start projekt för mig själv och andra om du är intresserad av att göra något med instickslås och tappar gemensamma. Jag gör detta med handverktyg...

Office fot pall från en gammal brickbord

min fru behöver ett fotstöd för hennes skrivbord på jobbet. Jag tittade runt huset, och hittade en gammal Fällbara brickbord som gör susen. Med enkla handverktyg och några fästen jag hittade runt huset, är här vad jag kom med.Steg 1: Verktyg och förn...

Hur man gör en fot pall eller stol från återvunnet färg burkar

detta är först av fyra stolar som jag gjort mer än 2 månader sedan. De är i dagligt bruk som matsal stolar och allmänna stolar, snarare än fotpallar, eftersom vi inte har en soffa som ska sitta på så att vi kan använda dem som Fotpallar - strunt! De...

Louche mul-pall. Slappa Comfy-ness från Funna/återvunnet saker

Här är en härlig liten pall bara från gratis material rensas eller jag hittade av hoppar och snäll ge-sätt. Tog bara två helger.Jag byggde den här om du vill matcha soffan i min trädgård sommarhus. Den var avsedd för två ändamål:Att vara en död sköna...

Vertikala pall planter med automatisk vatten cykling. Ingen vattning!

Kolla in AMAZING luftbro videon! Jag har kollat (med manometer) och ca 0.2 psi har pumpat vatten till över 6 ft hög. (Den arbetat hela natten med hjälp av 3/16 tums slang). Det hela pall planter som fungerar bra efter några ändringar av den ursprungl...

Lastpall skjul

Min fru och jag flyttade in i vår nya plats ett par år sedan visste vi skulle behöva få en åkgräsklippare att hänga med den större gården. Mellan åkgräsklippare och alla andra saker vi upptäckte vi måste hänga med gården, förlorat vi snabbt hälften a...

Wood Pellet lagring skjul

Min dotter och jag byggde en trä pellets lagring Shed till hennes hus. Hon använder sin pelletskamin för en stor andel av sitt värmebehov, hennes andra källan är en oljepanna.Hon behövde en täckt plats att lagra pellets när de levererades på pallar....

Två väggar utomhus skjul

Mitt hus har en stor nytta garage i ryggen, ett utrymme som är perfekt för förvaring av cyklar, en gräsklippare eller utomhus leveranser. Problemet är att jag vände det utrymmet i min trä stänga butiken och jag var tvungen att lagra mina cyklar under...

7 fot axiella Flux vindkraftverk

detta instructable dokumenterar processen för min enda rotorn vindkraftverk. Det är byggt med inspiration från Hugh Piggot och folk på Otherpower.com. Detta är mitt första försök att bygga ett vindkraftverk, och jag kommer att försöka inkludera de mi...

3-vägs lap gemensamma pall!!!

Detta är en ganska knepig litet projekt men super kul!Steg 1: Välj ditt material för min pall jag välja valnöt men du kan använda vad någonsin du vill, även ett par olika arter. Det måste vara minst 1 1/2" tjock, 6" brett och ca 4 och en halv fo...

Tillbaka pall solstol

Jag gjorde denna stol i ett par timmar och det har varit ett bra komplement till min baksidan däck!Steg 1: pallarDet tar två pallar göra en stol. Detta är standard 4 fot lastpallar som jag använde.Steg 2: Skär och ta bort Skär en av paletterna i hälf...

Boskap skjul för en jul Creche

detta projekt är för att göra en grov ute boskap skjul för en jul creche display för att användas i ditt hem eller ges som en gåva. För några år sedan fanns det en särskild katalog erbjuder för simulerad oliv trä siffror av Maria, Josef, Jesusbarnet,...