Tillbaka pall solstolJag gjorde denna stol i ett par timmar och det har varit ett bra komplement till min baksidan däck!

Se Steg
Relaterade Ämnen

Ta en last av: Pall solstol

Detta är en utomhus solstol som jag byggt av en gammal pall. Det var en liten bit av försök och misstag att få en bra sitthöjd och vinkel att vara bekväm, men till slut måste jag säga, det är ganska bekvämt. (för en stol med inga kuddar) De flesta av...

Lastpall bion

Trädgården på Arbete Saigon, en gemensam arbetsyta i Vietnam, blir förvandlas varje lördag kväll till en utomhusbio. Lastpallar har använts för att skapa anpassade och handgjorda möbler - showcase lappa är en justerbar solstol stol.Ställbar pall stol...

Bror GT3 - vit tub rengöring

Vita rör rengöring steg för steg.För att rengöra alla 4 vita kanaler tar det ca. 45min.Steg 1: Ta tillbaka pall Detta kommer att göra det lättare att ta sig runt.Steg 2: Ange Maintence menyn Tryck på menyknappen.Navigera med piltangenterna för att ma...

Datorn tillbaka Bar Pall plats Combo

detta är en överlagring av den färdiga produkten. Jag började med en gammal rullande dator, desto mindre ryggstödet desto bättre.Steg 1: Ryggstöd demontering Ta bort ryggstödet från rullande stolen. Spara all hårdvara.Steg 2: Hårdvara återföring Ta v...

Bärgade trä, trädgård lata solstol

Så är här min Instructable för min trädgård solstol.Material som används:1 (eller 2) gamla lastpallar, Varning:var försiktig när du använder gamla lastpallar eftersom de kan ha behandlats med eller transporterar kemikalier som kan vara skadliga för d...

Pall trädgård solstolar

göra din egen trädgård solstolar från gratis pallar. Enkel design, funktionell och återvinning allt i ett!Mer information och andra projekt kan hittas på shoestringpavilion.blogspot.comSteg 1:Dessa är de material som du behöver:(Om du gör en fåtölj d...

Fancy trä toalett pall

Bajsa: du 're doin' det fel! Tydligen "huk [är] en mer naturlig position som öppnar den anala sfinktern, flyttar kroppen är VVS-i rätt anpassning, och tillåter oss att evakuera friare." Med tanke på miljarder människor i Asien , och alla människ...

Awesome pall trä TV konsol - $35

Jag har varit på jakt efter en TV konsol som var en liten off beat. Något modernt, låg och lång tid för mitt vardagsrum område. Jag såg ett par bitar på hög slut Möbelbutiker som var bomb-diggity, men när jag kollade priset jag grät. Så jag satt på e...

Barn storlek läder stativ pall

Jag har letat efter idéer för julklappar när jag kom över några supercool läder stativ läger avföring. Då såg jag priset. $90 Jisses det är bara läder sits med 3 dymlingar... och det slog mig CMC repet rescue guidebok berättar hur man knyter ett stat...

Barns justerbar höjd cello pall med en IKEA Frosta pall

Koncept:Förvandla en vuxen IKEA pall till 12-15" justerbar höjd barnets cello/musik pallSlutresultatet är extremt stabil och bekväm för barnetLägga till ett handtag i botten för lätt bringarÖversikt:Du ska borra ett antal hål längs varje ben, sedan h...

5 års jubileum pall trä telefonhållare

Inte mycket pengar? Inga idéer för din make efter 5 år? Begränsad tillgång till verktyget? En make som aldrig kan hitta sin telefon? Henne du gå!Steg 1: 1: få dina saker tillsammans Om du har gjort det i 5 år av äktenskap, bra för dig! Den traditione...

En steg för steg Guide till att bygga en industriell stil pall soffbord

Jag skrev detta Instructable eftersom jag tror på att göra saker själv. För mig är det mer givande för att göra något själv än att köpa något redan gjort. Massa tillverkade varor kan vara dyrt och har mindre karaktär. Jag tror det finns fler stolthet...

Auto pall krympa Wrapper

Hey fellow instruerat och fönster shoppare, är jag en Karl av massa, ungefär som de flesta amerikanska och jag fylla upp pallar för en levande att skicka fartyg går utomlands. Detta är roligt tills det blir dags att shrink wrap min pallar. Vårt krig...

DIY sexkantiga träd bänk från trä pallar - 100% pall trä

Det finns en massa awesome pall projekt på Instructables, så jag tänkte att det skulle vara häftigt att visa min ta på en DIY pall bänk från 100% pall trä. Hoppas det inspirerar dig att göra en så du har en plats att koppla av i din bakgård!Obs: Anvä...

DIY pall bänk

hur man gör en enkel, attraktiva DIY pall bänk - målet är en (medvetet) rustik bänk för din bakgård, trädgården etc. Avsikten är inte att dölja där timret kom från - plocka en lastpall med en stark färgsättning och göra det skina. Detta är en enkel o...

Lätt fotoram från pall trä

Detta är ett löjligt enkelt, slarvigt fotoram pall trä.Jag byggde den för att visa denna gamla motorcykel registreringsskylt, men samma metod användas för att göra en ram för vad som helst.Du behöver bara några grundläggande verktyg för att göra dett...

Igelkott pall hem (eventuellt kombinera den med din kompost)

Jag älskar igelkottar! Och där jag bor, de är en utrotningshotad art, så du inte kan bara ha dem som sällskapsdjur. Men eftersom de är hotade, behöver de hjälp att komma tillbaka på fötterna! Och här är vad du kan göra för att göra dem ett hem de kom...

Industriell stil pall soffbord

EDIT: Till slut jag fick några pool fäktning glas, vilket var betydligt billigare än att köpa anpassade glas. Om man tittar på bilderna är det en perfekt passform! :) När jag tittade på pool glaset ursprungligen det 16mm tjock, vilket jag tyckte var...

Barn pall arbetsbänk

min två år gamla älskar att arbeta med mig i min butik. Jag hittade honom en arbetsbänk på en loppmarknad men han snabbt våra växte den plast leksaken. Jag visste att det var dags för en äkta trä arbetsbänk med riktiga verktyg. För tidigt? ALDRIG!Jag...