Färg efter Parrot AR DroneHej! Har du en AR papegoja Drone? Kul, är inte de? Hur skulle du vilja din drone att följa din röda tröja, eller unika glyph foto. Eller kanske fjärrkontrollen din drone med joystick, wii remote eller röstigenkänning. Ännu bättre, hur coolt skulle det ha din drone remote styras från en annan plats via internet? Ja, tänkte så!

Alla dessa scenarier är möjliga, men i denna tutorial kommer jag att täcka färgen efter förmåga.

Nedan är en video som täcker de kommande stegen.

Se Steg
Relaterade Ämnen

Parrot AR Drone mirumod - RC sändaren mod howto guide

I den här videon Visa jag hur man löda och installera mirumod på min Parrot AR. Drone (speciellt version 1.0). Jag har inte 2.0 så kan inte komma in för mycket detaljer om det så kolla gärna den senaste dokumentationen för nyare versioner av AR. Dron...

Mistletoe Drone

Detta var superkul urban ingripande jag skapad i December 2013. Det blev massor av press och 200.000 synpunkter på nätet. Allt mitt arbete handlar om lekfullt re-imagining världen omkring oss. Drönare i nyheterna orsakade allehanda paranoia och jag v...

Gör en enkel Snap kretsar programmerbar Robot

i detta Instructable kommer du lära dig hur man bygger en enkel Snap kretsar programmerbar robot. Först kommer du lära dig hur man bygger en enkel krets med Snap kretsar för att förstå hur lätt det är att bygga elektroniska kretsar. Du kommer därefte...

Hacking Spy Video Trakr III: göra en Grabber Bot av Legos, Snap kretsar och Spy Video Trakr

i detta instructable kommer jag visa hur man använder Legos, Snap kretsar och Spy Video Trakr för att skapa en avlägsen kontrollerade gripet bot. Jag kommer att visa hur du hämtar och installerar C language compiler för Trakr. Härnäst ska jag förklar...

Alltid återställa din drone efter en krasch – varför och hur till...

Efter en krasch din drone, kan kalibrering ofta vara vilt, även om drone inte verkar ha utförts av din otur.Det är därför det är viktigt att återställa din drone efter varje missöde så att ytterligare ner linjen finns det inte fler problem.Steg 1:Hit...

DIY Drone Hardcase

Så sedan jag började flyga min UAV runt jag alltid flyga på samma ställe eftersom jag inte har ett säkert sätt flytta drone. En ordentlig Drone hardcase är dyrt och svårt att komma med i mitt område så jag beslöt att göra en. Så den som känner samma...

250 klass FPV Drone Under $350

Så du vill bygga en första person vy quad copter men vet inte var du ska börja? Tja eftersom du klickade på detta instructable jag sitta tillbaka få en penna och papper ut för anteckningar och få redo att lära dig. Detta kommer att bli en lång instru...

Building The gå Drone Version 2 (uppdaterad)

Hej, detta är min första instructable, så förvänta dig inte att det är för perfekt. Om du gillade det, ge mig lite feedback! Oh och rösta på mig i "gör det flyga" contest!Jag har alltid haft ett stort intresse för drönare, UAV och nästan allt so...

Cool tak med lysdioder för V939, eller Ladybird drone

Detta Instructable har lämnats in till "Gör det glöda" tävling. Om du gillar det, skulle jag verkligen uppskatta din röster.Hur man gör en cool kapell för din V939, nyckelpiga, etc., etc., drone.För några månader sedan jag köpte en Wltoys V939,...

Custom Fit Drone Case (DJI Phantom), Quadcopter Carrier

Jag letade efter en lösning att bära och förvara min quadcopter (DJI Phantom 2 Vision +). Jag såg många olika för försäljning objekt, men efter att ha tillbringat en hel del på båten själv letade jag efter ett billigare alternativ. Detta var resultat...

DRONE X5

tanken på dessa instruktioner är att skapa en plattform-baserade DRONE flygande vinge X5, här är anger de instruktioner och material som behövs för att genomföra projektet på ett framgångsrikt sätt, denna drone x5 har som huvudsakliga ojetivo förmåga...

Drone bygga, strandsatta, räddade och kraschade.

Om denna särskilda drone kom till ett tragiskt slut, som ni ser i videon, var idéer testas här en framgång. Detta projekt utforskar användningen av blått skum i ett försök att sänka vikten och kostnaden för en hemma byggd drone ram. Låg vikt i flygan...

Drone flöten (350 QX3 AP Combo)

innan jag går in här för långt, jag gjorde uppgraderade flottar som har mindre av en chans att få i skott under hårda svängar eller kraftiga vindar. De flyter också högre för nödlandningar i krabba sjö. Jag kommer att publicera det instructables.com...

Autonoma AR papegoja Drone 2.0 flygande

Detta instructable kommer att ge dig ett mycket enkelt och snabbt sätt (< 15 minuter) att ha en AR papegoja Drone 2.0 flyga självständigt med kod skriven av dig! Den bästa delen av detta projekt är det endast kräver drone och en bärbar dator (mac ell...

LEGO Drone med GoPro kamera

Drone vi har du bygga är inte bara en annan korkad quadcopter. Här kommer att kunna helt självständiga återvända hem, autonoma landning, GPS biträdd flyg, flyga på otroliga höjder, höga hastigheter, stark nog att cary en GoPro med lätthet, men mest h...

Flone 3.0 Drone Quadcopter

Detta är flone 3.0: en Öppen källkod Drone ekosystem.Efter den första utgåvan av vår prisbelönta flone 1.0 instructable för tre år sedan, gjorde vi en hel del arbete.Flone är en kraftfull, kompakt, och smart design av en billig quadcopter som enkelt...

JUNOON-360 ° DRONE MED MÖJLIGHETER.

Detta är komplett information angående mitt nya projekt junoon-360 ° (hemmagjord quadcopter).Steg 1: PROJEKTERAR krav. Saker du behöver:1) 2 träklossar (fyrkantiga storlek)2) Alluminium rektangel ledningar (4 bitar av 15 cm vardera)3) mutter bultar.4...

Drone med dynamisk tilt armar

jag startade detta projekt från sommaren 2015. Tanken var att skapa drone med rörlig arm funktion. Ramen är bygga från kolfiber plåtarna, aluminium standoffs och 3D utskrifter. Arm är 16mm rör som kol. Jag ville använda speciella, dyrt eller sällsynt...

Drone Hard Case

DIY Hard Case att hålla din drone säkerSteg 1: Din drone först och främst, detta instructable kommer bara visa hur man gör en anpassad fall. Inte alla resultat kommer att vara identiska som varje drone och varje person behöver något annorlunda.Steg 2...