Fastnat för vegetarisk smörgås idéer? Fem idéer toTang upp din Veggie smörgåsar!Sommaren innebär en bounty på färska grönsaker och frukt, samt picknick och smörgåsar. Det finns så många val för köttätare, men vad kan du göra för vegetarianer? Mycket som vi älskar våra grönsaker, kan det bli tråkigt för att ha en stadig diet av gurka, sallad och ost smörgåsar. Så, här är några idéer för att hjälpa dig att wow dina vegetarisk vänner på din nästa picknick. (Naturligtvis du kan även använda samma knep för köttätare smörgåsar-alla gillar en switch upp då och då).

Se Steg
Relaterade Ämnen

Vegetarisk säsongens sallad med färsk körvel-orange dressing

För några dagar sedan, uppfunnit jag denna läckra vegetariska säsongens sallad med hemodlade färsk körvel som jag använde i en orange dressing! Min man Peter gav det en 10/10! x det är en mycket färgstark sallad som ni alla kommer att älska också. Ja...

Vegetarisk ärtsoppa Split

denna gryta är en familj favorit. Normalt, split Ärtsoppa är smaksatt med skinka hasen eller några andra icke-vegetarisk ingrediens, men detta recept är helt vegetarisk och kan vara vegan om yoghurt är utelämnat. Ytterligare en fördel: detta är en en...

Handgjorda trä "smashy" boll

Detta är en kreativ först för mig eftersom jag har aldrig använt en svarv före detta projekt. Det är också första gången som jag har försökt att göra en verkligen exakt sak - där det betydde om det var lite av designen. Jag är normalt jag är en "slag...

19 oväntat Life Hacks med String

Det finns en uppsjö av kreativa livet hacks med string-- och vi pratar inte bara om att skära vinflaskor eller PVC-rör...Här är 19 awesome-- och oväntade!--life hacks att vi alla behöver i våra liv!Steg 1: Få en Ring loss från fingretVisste du att du...

Javelin's Word Clock

Min arbetsplats, spjutkastning, letar alltid efter sätt att göra våra produkter och tjänster personlig. Nyligen, ett tillfälle yppade sig där jag ombads att konstruera en klocka ord för en klient. Jag hittade ett antal bra guider som glatt ordet kloc...

Photo Booth slottet för höglandet barn

vi ville ha en fotoautomat för vår sommar Blast (VBS) främjande dag. Vårt tema är mer eller mindre medeltida, så jag tänkte ett slott kan vara kul. Detta är hur jag gjorde slottet barn.Steg 1: leveranser 1. extra stora lådor från Home Depot.-Vid mins...

Stora rejäla Loft

till min helg, jag byggde en stor 8'x 8" x 7" loft från början i min lägenhet. Jag ska gå igenom processen, garnering instruktioner måltiden med aptitretande ironier.(och kom ihåg: konst är fel! http://www.artiswrong.comSteg 1: Vad yer kommer at...

ACUnity Phantom blad papper byggd

Välkommen till denna uppsats Phantom Blade Instructable...Phantom blade, senaste och perharps den dödligaste vapnet från Ubisoft franchise Assassin's Creed. Fans inklusive mig skulle dö för en. Tyvärr kan inte många fans runt om i världen äger den of...

Automatisk vattning växten plantskola

detta är ett billigt och bra sätt att odla en massa plantor i ett litet utrymme.Jag använder en "fönsterläge i" veranda.Du behöverSlangar/trädgård slangarSub Pump (jag använde en 500 Watts för smutsigt vatten)HyllställOutlet TimerPlastflaska mös...

Badrum skala Mod (för en snällare, mjukare morgon)

Jag vet inte om ni alla, men jag hatar att få på min badrumsvåg. Det verkar alltid bara tala mig jag får större och medelvärdet så... även med decimaler, som om att säga jag inte kan förneka det vetenskaplig noggrannhet.Men jag måste få på badrum ska...

Hur man gör en rund sak utan en svarv (plus modell att göra tips)

du vill göra en modell av något som du har sett i en film, men den är rund och har härliga sammansatta kurvor och du inte har en svarv. Inte oroa dig, detta instructable visar dig hur du kan använda en enkel profil och vissa bil harts filler att få e...

Trench kompost

jag trädgård, inte "till kompost," och jag hittade DIKE KOMPOSTERING vara det enklaste sättet för oss att hantera våra kök och gården klipp att göra fin (underbart) smuts.Compsting inte är stinkande, svårt eller tidskrävande; du ska inte behöva...

ASUS Laptop skärm gångjärn reparation

min ASUS M51A serien laptop LCD skärm gångjärn bröt efter några år, vilket är ett välkänt problem med denna design! Gångjärnet blir stel och svårt att vända, resulterande i ökande trycket och trötthet på gångjärnet bas, som sedan fäster av. Det verka...

Adresserbara LED Party väska

ganska ofta, jag befinner mig på utställningar, fester och festivaler med ett behov av att bära med sig några några måste ha objekt, till exempel min plånbok, nycklar, telefon och sådant. Naturligtvis, kul kostym part kläder aldrig har fickor, så det...

Att skapa en hem Media Center-Streaming med Ubuntu

låt oss inse det. Skivor är ett minne blott, och externa hårddiskar är skrymmande och obekvämt. Med denna guide, kommer att jag visa dig hur du skapar ett hem Media Center, kan strömmande filmer och musik direkt till din dator. Bästa är, det är grati...

Hur man rengör en vattenlevande turtle tank

först måste man ta ut turtle(s). Men var försiktig ta ut en sköldpadda kan vara en farlig uppgift. En sköldpadda bita är smärtsamt och inte släppa taget. Så försök grabing sköldpaddan från dess sida, och inte in fingrarna framför sköldpaddan.Steg 1:...

Motorcykel Brake Caliper reparation

detta "vänners kompatibla visar hur ska gå om fastställande din motorcykel bromsok när bromsarmens börjar bli obehagligt nära handgrepp med förlust av bromskraft. Om du pumpar snabbt gånger bromsarna fungerar igen, men när du släpper spaken för en ko...

En samling av lätt kontorsofog

när jag såg denna tävling, jag visste att jag fick komma in! Men som upptåg? Jag har under åren bevittnat och deltog och forskat tusentals upptåg, från enkelt till ytterst. Enligt min ödmjuka åsikt, ett bra skämt kan sättas upp och helhetslösningar s...

Gluten Free Pizza

This is a recipe my family has been using and modifying for years. Det är inte "enkelt" att göra eftersom det tar några planering men jag ska försöka och lägga ut det i logisk ordning.Vi har gjort ett antal varianter på detta. Taco Pizza, kyckli...